İnşallah canı gönülden amin inanıyorum cnm
Dafniya sen burdamıydın biz testi yaptık kız çok morelim bozuk yakalayamadım seni çıkmışsın neyse yarın görürsün artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canı gönülden amin inanıyorum cnm
aleyküm selam canım.bende bu akşam seni andıydım.merak etmiştim.neyseki iyiymişsin.amaaaaaaaa sana çok kızdım.halı falan kaldırmasana canım sen ya.biraz dikkat et kendine.dularımızın orada bağışlanmasına vesile olduğun için önce senden,sonra dularımızı yerine ulaştırıp duasını yapacak olan annenden Allah razı olsun canım.Rabbim seni de tez zamanda sevindirsin seni.ayrıca seni çok özledik bunuda bilesin.dedenle,anneannene saygılarımı ve selamlarımı iletirsin.bizim için de güzel bir dua etsinler.benim hiç yaşlım olmadığı için özellikle dualarını istiyorum.şuanda burdamısın bilmiyorum.hayalet olduğun için...kendine dikkat et canım benim.hayırlı geceler.
Günaydın Dua arkadaşlarım,Cumanız mübarek olsun,duanız kabul olsun,mutluluğunuz daim olsun,sağlığınız devamlı olsun,
Muhat nerdeisn canım,bulamıyorum
Kızlar ben tekonoloji özürlü olduğum için topiği kaybedyorum zor buluyorum,bulduğumda seviniyorum
HAyırlı cumalar kızçelerrrr
Bugün güzel haberler alırız inşallahhhhhh![]()
"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:
Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."
RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar
selamunaleykum seyyan bu haftaki dualarımı bitirdim. Rabbim tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen hayırlı duaları kabul etsin... hayırlı evlatlar nasiiip etsin...
Hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız
ben geldim 2 yasin okuyabildim bu hafta şu an regliyim yarın başlarım yeniden bu gün son günüm o yüzden okuyamadım
ne var ne yok sayfaları okumadım güzel haberler vardır inşallahhh![]()
hayirli cumalar kizlar nasilsiniz?cok sukur benim kocis aksam virusu temizledi gece saat 11de hemdekizlar kadavradan rahim nakli yapilan kadin hamile kalmis masallah Rabbim nelere kadir ne kadar buyuk boyle mucizeleri gorupte inanmayanlara sasiyorum ve akli varmi gercekten diye dusunuyorum...neyse bir arkadasiminda hamis kaldigini ogrendim niyeyse bana supriz olmadi sanki biliyordum hamis oldugunu ruyamda falan gormustum Rabbim su guzel vaktin yuzu suyu hurmetine efendimiz muhammed mustafa (SAV) in yuzu suyu hurmetine bu topikte ve gizliden gizliye hayirlisi ile evlat isteyen kullarinin kucaklarini doldursun ve diger arkadaslarimin gonullerinde ne varsa Rabbim en hayirlisiyla versin insallah (amin)
![]()
benim cok isim var kizlar ya nerden baslasam bilemedim sabah randevum vardi oraya gittik geldik kahvalti yaptik benim bulasiklar mutfakta beni bekliyor utu yapmam lazim evi bir supurup silmem lazim ne yapayim bilemedim he birde pazar gunune kahvaltiya misafirim var 6 kisilik bir aileye onlara ne hazirlasam fikir verirmisiniz cok calismam lazim coooook neyse supurgeyi aksama kocise yaptirayim![]()
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür.Ben tedaviyi seyyan gibi rafa kaldırdım çok zor benim işim sorun bir tane değil ki Allah tan ümidi kesmiyorum sadece...Bir gün olurda hamile kalırsam en az rahim nakli yapılan hasta kadar büyük bir mucize olur benim ki de..Sen 20.haftadaymışsın Allah kuzunu sana ve eşine bağışlasın
bizler için de dua et
Rabbimin hazinesi cok bol tatlim biz diliyoruz insallah olacak hayirlisiyla benim burda bir arkadasim ameliyatla butun rahimini alacaklardi senin cocugun olmaz zaten demisler hem iltihaplanmis hemde kis varmis ameliyat gunu giysilerini giydiginde test istemis doktordan ve sonuc pozitif hemde testi defalarca tekrarlamis Rabbime imkansiz diye birsey yok dualarim sizinle canim her namazimdan sonra hepinize dua ediyorum ismen olmasada Rabbim kabul etsin insallah
canim benim insallah olacak biz guclu yaratilmisiz elhamdulillah yoksa rabbim nasil boyle bir yuku bize yukler kimilerinin cocuklari oldu kendi bagrima bastim uzun muddet arkadaslarimin dogumlarina gittim bebislerinin ilk banyolarini yaptirdim kardesimin bebegi oldu yikilmadim her bebekte icimden RAbbim hayirlisini ver diyerek agladim bazen de evde haykira haykira.... ne laflar duydum yaslilardan insanin agrina giden cok sukur Rabbim verdi insallah kucagimada almayi nasip eder ve en yakin zamanda sizede nasip eder Rabbim verecek insallah canim insallah ben cani gonulden inaniyorum
Sızlerıı çoooooooook ozledım
nasılsınz
umarım ıyı haberler vardır
ben epey gıremedım tasındık zorlu zamanlar geçırdım ama sukur gectı
bu arada yenı evde ınternerım yok suan esımın yanına geldım fırsattan yazdım
dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edın bu hafta okuyacağım allahın ıznı ıle
seyyan ne kadar süredir bebek deniyorsun, başka bebeğin varmı? bende senin gibi uzun süredir bebek sahibi olmayı bekliyorum... rabbim inşallah tez zamanda göbeklerimize mucizelerimizi yerleştirir arkadaşım.
Krizantem yazını okurken neden bilmiyorum yanaklarımdan gözyaşları süzülüverdi. Sanırım aynı duygulara zaman zaman yenik düştüğüm için. Etrafımdaki herkes hamile şuanda :) ama onların adına sonsuz mutluyum elhamdulillah. Allahım sağlıkla hamileliklerini tamamlamayı nasip etsin. Allahım Sanada sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sende sabredip bekleyip sonunda kavuşanlardansın. İnşallah senin yaşadığın bu mutluluğu biz bekleyen kullarına da nasip etsin rabbim.
kızlar nasılsınız
özledim hepinizi çok kalamıcam topikte ama herkesi çok öpüyorum
bebişlerimizde iyidir inşallah hissetmeye başlamışsınız hepiniz adına çok mutlu oldum
tedavideki arkadaşlara Allahtan yardım dilerim
seyyancım ben yavaş yavaş senelik izinde çıkayaım ama bana en fazla 3yasin yazarmısın ayıp olmaz değilmi kızlar çok yoğunum :126::126:ama okumakta istiyorum
seyyan baharın mevlüdüne gidebilcekmisin ben çalışmassam kısmetse istiyorum candan ablayıda arıcam o evini biliyor gelebilirse sanada uyarsa hep birlikte gideriz olmazmı
slm canlar..hayırlı cumalar....seyyanım bugün bende payıma düşen 6 yasin 100 ayet 707 ya varisimi okudum....eksikler içinde okumaya çalışıcam ....hepinizi öpüyorum...rabbim hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda...böyle olmak ümidiyle...hamişler sizde böyle olun
koşuşturun yavrularınızın peşinden...
son halimiz de
bu olsa gerekk....allaha emanet olun...
:) kısmet banaymış :)Günaydın cnm
Valla bu mesajı aldım ya çok daha iyiyim.Sen babacığının kahvatısını hazırla ben hep burdayım .Bir an hiç kimse sormayacak sandım bu Dafniya yaşıyormu diye..Bak gördün mü selam verdin sitem sana patladı
![]()
Sızlerıı çoooooooook ozledım
nasılsınz
umarım ıyı haberler vardır
ben epey gıremedım tasındık zorlu zamanlar geçırdım ama sukur gectı
bu arada yenı evde ınternerım yok suan esımın yanına geldım fırsattan yazdım
dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edın bu hafta okuyacağım allahın ıznı ıle
selam kizlar hayirli cumalar..kartopumun ameliyati basarili gecti gelir gelmez kendini temizlemeyi denedi ama yapamadi narkozun etkisinden sallandi durdu,ve o sallantiyla da kumuna gidip cisini yapti,hic bi tarafa yapmadi,kusmadi,bugun yine evde kosmaya basladi,vee temizlige basladi tam anlamiyla,her yerini yaliyor,cok temiz bi hayvanim var masallah...bende iyim sukurler olsun..SEYYUUUSS BENDE DUALARIMI VE TESBIHLERIMI CEKTIM CANIMCIM......(HALA ADET OLMAMISSIN)(ESLEMCIM SENDE OLMAMISSIN)INSALLAH BU AY IKI KERE HALAY CEKERIZ AMIIINNN
seyyan ne kadar süredir bebek deniyorsun, başka bebeğin varmı? bende senin gibi uzun süredir bebek sahibi olmayı bekliyorum... rabbim inşallah tez zamanda göbeklerimize mucizelerimizi yerleştirir arkadaşım.
24 saat diyecektim ki sen kendi kendine cevaplamışsın....yumurta çatladıktan sonra ne kadar zamanımız var ???
![]()
a.s. geçmiş olsun ...neyi vardı ki canım...senin kedi kız dı dimii..tam bir hanfendi deseneselam kizlar hayirli cumalar..kartopumun ameliyati basarili gecti gelir gelmez kendini temizlemeyi denedi ama yapamadi narkozun etkisinden sallandi durdu,ve o sallantiyla da kumuna gidip cisini yapti,hic bi tarafa yapmadi,kusmadi,bugun yine evde kosmaya basladi,vee temizlige basladi tam anlamiyla,her yerini yaliyor,cok temiz bi hayvanim var masallah...bende iyim sukurler olsun..SEYYUUUSS BENDE DUALARIMI VE TESBIHLERIMI CEKTIM CANIMCIM......(HALA ADET OLMAMISSIN)(ESLEMCIM SENDE OLMAMISSIN)INSALLAH BU AY IKI KERE HALAY CEKERIZ AMIIINNN
muhat hoş geldin nasılsın...fırçayı ne yaptın.....seyyan buralarda gezintii.. kim bilir nerelerde geziyor...seyyan ana sayfadamısın yineee
![]()
ayy ben çıkmak zorundayım ....kociş aradı arkadaşıyla geliyor....belki kaçamak yaparım sonradan...gelemesemde...iyi geceler hatunlarr...