• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım şimdi liste düzenlendi zaten yasin okuyamıyacak.yeni listeye ekleyelim.listenin altındaki notlar bölümüne ismiyle birlikte çektiği tesbihleri zaten yazarız.

bende onu demek istemiştim zaten canım aklıma gelmedi anlatamadım :34:

hoşgeldin canım.listeye tabiki katılabilirsin.ama herzaman yaptığım hatırlatmayı sanada yapmak isterim.listeye adını yazdırıp hiç haber vermeyen ve bidaha topiğe uğramayan arkadaşlar oluyor.o yüzden bizde zor durumda kalıyoruz.ve tabi liste zamanında tamamlanamıyor.okuduğunu ve okuyamayacağın zamanlarda gelip bizi bilgilendirirsen haftaya yani listeye adını mutlaka ekleyeceğim.istersen bu haftada listeye yardım edebilirsin.liste 2267.sayfada.orada kişi başına okunacaklar yazıyo.bi incele istersen.bu arada kaç yıllık evlisin

temmuzda dört yıl olacak evliliğimin 4. ayında hamile kaldım ancak 2 aylıkken kaybettim bir daha da gebe kalmadım.5 kez tüp dendim olmadı.Artık tek ümidim Rabbim o istrese olcak inşallah.Bu aralar çok ama çok bunaldım:(

temmuzda dört yıl olacak evliliğimin 4. ayında hamile kaldım ancak 2 aylıkken kaybettim bir daha da gebe kalmadım.5 kez tüp dendim olmadı.Artık tek ümidim Rabbim o istrese olcak inşallah.Bu aralar çok ama çok bunaldım:(
CANIM Allah yardımcın olsun.seni çok iyi anlıyoruz ve anliyoruz.bende 5.tüp bebek tedavimin sonucunu geçen hafta bugün öğrenmiştim.negatif malesef.insan bunalıyo,üzülüyo ama herşey Allahtan.dua etmekten başka çaremiz yok.belki kendiliğinden olur canım hiç merak etme.bir kere olmuş nasılsa belki kendiliğinden gelir bebişin.

ay canım benim :16: sağolasın. neler yapıyorsun görüşmeyeli bakalım

Sibelcim geçikmeden dolayı çok özür dilerim ben mesajı tamamlamadan elk.ler kesildi canım.İyiyim tatlım iş ev birde bahar temizliği bitkinim.:1: sen neler yapıyorsun? Geçen haftayı sana okuduk değil mi hadi bakılım inşallah Rabbim duanı kabul eder alırsın evladını kucağına gencecik anne olursun:16:

Son düzenleme:
benim bağlantıda sorun var çıkış yapıp hemen döneceğim kaçmıyorum bilesin:52:

hiç sorma arkadaşım aşılama yapalım dedim bizim adam arabayı degiştirdi şimdi aşılamaya para yok bizde artık arabayı evlat diye sevecik ne yapalım

Bak sen abinin yaptığı işe.:41: evde oklava yok mu? Arabayı evlat edinmek fena fikir değil aslında :52: Canım ya sıkma canını bir şekildi halledilir inşallah.Vardır bunda da bir hayır emin ol belki de Rabbim kendiliğinden verecektir.Kendini hazırlayıp sonra başlayamamak zor biliyorum ama elinden birşey gelmiyorsa abiyi de kendini de üzme nolur.Bu arada testi yaptık diye yazmıştın sonuç nasıl?

Ben çıkmak zorundayım canım namazı kaçıracağım yoksa kendine iyi bak yarın burdayım görüşürüz:5:

Sibelcim geçikmeden dolayı çok özür dilerim ben mesajı tamamlamadan elk.ler kesildi canım.İyiyim tatlım iş ev birde bahar temizliği bitkinim.:1: sen neler yapıyorsun? Geçen haftayı sana okuduk değil mi hadi bakılım inşallah Rabbim duanı kabul eder alırsın evladını kucağına gencecik anne olursun:16:

yok canım bu hafta bana okunuyor :1: :1: :1: önemli değil canım olsun sonuçta cevap verdin ya.bende napayım evde tembellikten yatıyom :9:

$64147_303271329804048_1436734653_n.webp

çok tatlııııııııııııııııııııı

Mesajı yeni gördüm şu mesajları takip etmeyi bir türlü öğrenemedim kusuruma bakma lütfen.Şakacıktan öyle takıldıydım kız sor tabi.:D bir daha tövbe sitem mitem yok.Sen nasılsın neler neler yapıyorsun
:) şaka yapıyoum canım:)t
ne kusuru olur mu öyle şey:)

Eki Görüntüle 686441

çok tatlııııııııııııııııııııı
tühhh yetişemedim sana.
ben bugün rahatsızlandım 2 gibi dr ye gittik
ayakta bile duramıyordum. aynı hamileler gibi kusma teşebbüslerim oldu.
kahvaltıyı(çay,domates,peynir o da) hazırlayana kadar canım çıktı
tahlil için yarın aç gel dedi.
ben de gebelik testi aldım belki öyledir diye:)
ama - aldım gene:) eşim çook üzüldü yawwww:(
ssönmez dünkü topikte biri sana cevap yazmış bi oku hoşuna gidecek :D

seybilcim canımm rabbim tez zamanda sağlıkla sıhatlaa yeniden doğal yoldan versin inş evladını sakın umudunu kaybettmee inşş gelirr bebeginn

arkadaşlar bu haftaki arkadaşların yasinlerini okuyamıcam 1 hafta kanamam devam edecekmiş benim yerime bi arkadaşım okursa hakkınızı helal edin

iyi akşamlar, yaklaşık 4 -5 gündür gelemiyorumm buraya muhbbetiniz almış gitmiş maşalla

seyyan ben gecen haftanın dularını bitirmiştim gelemedim birtakımm problemlerden dolayı yazamadım sana

ayrıca benide artık cıkarırmısın listeden

Back
X