• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nemi yapıyom napayım işte atlatmaya çalışıyorum canım.bişi yapmıyorum yani.bazı kararlar alayım diyorum ama duygusal düşündüğüm için mantıklı kararlar alamıyorum tabi.amaaaaan çok karışık.şimdi haleti ruhuyemi anlatmaya kalksam çooooooook sürer.karışık boşver.ren yapalım biz

gel birlikte sana yol yapalım :)
sen örgü örmeyi öğreniyosun tamam mı :)
sonra dıpdızlak cehiz istemiyorum ben haaaaaa:)

dr ye hangi tahlilleri istiyosan kagıda yaz da ben aile hekimime yaptırayım dedim :)
hastane ev iş arası uzak bayag.
yarın sabah kan vercem bakalım. 2 ilaç yazdı daha kullanmadım belki varsa ihtimalinden dolayı.
iyi yapmışsın kullanmamakla.bellimi olur.yarın olsun bakalım bi.
gel birlikte sana yol yapalım :)
sen örgü örmeyi öğreniyosun tamam mı :)
sonra dıpdızlak cehiz istemiyorum ben haaaaaa:)
ben örgü biliyorum öyle çok örnek falan bilmesemde.dantelde biliyorum canım ama sevmem hiç el işini.sen bana bunuda sevdirirsin ya

iyi yapmışsın kullanmamakla.bellimi olur.yarın olsun bakalım bi.

ben örgü biliyorum öyle çok örnek falan bilmesemde.dantelde biliyorum canım ama sevmem hiç el işini.sen bana bunuda sevdirirsin ya

mecbur sevecen :)
daha hazır bezlerin kenarına dantel yapcaz:):):):):
etamin biliyo musun?? çok zevklidir.

mecbur sevecen :)
daha hazır bezlerin kenarına dantel yapcaz:):):):):
etamin biliyo musun?? çok zevklidir.
etamin bilmiyorum öğretseneeeeeee.evet zevkli gibi duruyo öğreneyim bari.yaparız kız dantel de yaparız oyada.
nasilsiniz gorusmeyeliiii..ben iyim hamd olsun
iyiyiz canım sen nasılsın.kartopu nasıl oldu.toparladımı.dün akşam umutsuz ev kadınlarını izliyodum.yavru bi kediyi bakmak için evine aldı,kadınlardan biri.ama öldü o kedicik.ay ne ağladım varya.........

iyiyiz canım çok şükür :)
eeee test günü ne zaman.
agrın varmı.

etamin bilmiyorum öğretseneeeeeee.evet zevkli gibi duruyo öğreneyim bari.yaparız kız dantel de yaparız oyada.
cnm test gunu derken????sonucmu demek istedin acaba,yarin randevumuz var dr.hanimla doktor demeyede sahit isterye neyse..konusacaz bakalim,bi hak daha isteyeceyiz...gerci kendi hatalarini kabullenirlermi bilmem
iyiyiz canım sen nasılsın.kartopu nasıl oldu.toparladımı.dün akşam umutsuz ev kadınlarını izliyodum.yavru bi kediyi bakmak için evine aldı,kadınlardan biri.ama öldü o kedicik.ay ne ağladım varya.........

iyim sukur olsun cnm..kartopu iyi yine evi birbirine katiyor,inanirmisin tuylerine bile alistik,esim bile goremeyince hemen onu ariyor..ayy cnm yaa bide gercek olsa evinde bilemiyorum ne yaparsin

islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam

hade o zaman gidek :)
yarın gene gelin beklerim:)
buzluğumda pogaça var işten gelince ısıtırım bi de çay zeytin,peynir:)
balkonu hazırlarım bide :)
hadi gelinde yarın dedikodu yapalım hihihihhihiiiii
aeo muccccccuuukkkk

islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam

aaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım ya.iyi olmuş işe başlaman.ehliyetinide alırsın merak etme.

tamam canım bende çıkıcam.eşim gelecek.söz verdim o gelince pc ye bakmıcam.yanında bakmama bişey demiyo da hep sende banada lazım diyo.bu gidişle bi pc daha alıcaz heralde.

yaa cnm iste teknolojinin iyide kotude yanlari var,esler arasindaki iletisime engel oluyor..hatta aile ile bir araya gelince herkezde bi telefon herkez internette,bi baktimki sohbet bile yok,herkez susmus tel bakiyolar

hade o zaman gidek :)
yarın gene gelin beklerim:)
buzluğumda pogaça var işten gelince ısıtırım bi de çay zeytin,peynir:)
balkonu hazırlarım bide :)
hadi gelinde yarın dedikodu yapalım hihihihhihiiiii
aeo muccccccuuukkkk

ne guzel olurdu...gun yapalim gun

muhaat hatlar karismis sana cevap yazmistim.onceki sayfadaki seyyanden alintiya bak arasina yazmisim...test derken diye basliyor

yaa cnm iste teknolojinin iyide kotude yanlari var,esler arasindaki iletisime engel oluyor..hatta aile ile bir araya gelince herkezde bi telefon herkez internette,bi baktimki sohbet bile yok,herkez susmus tel bakiyolar
doğru söylüyosun canım.ama bizim kocişle iletişimimize engel değil.biz birlikte güzel vakit geçiririz.sohbet ederiz.ama bakıyorum şöle aileler biraraya geldiğinde dediğin gibi oluyor.en başta televizyon.herkes televizyona bakıyor.gençlerrin elinde telefonlar.çocuklarda bilgisayar.aile ilişkileri sıfır.eskiden böylemiydi dimi.benim eşim ders çalışmak için pc ye el koyuyor.bende işte kk ya girmek için.artık bende ders çalışmaya başlarsam nasıl olacak bilmiyorum.aman ne çok gevelemişim yine.canım işe başlamana çok sevindim.güzel değişiklikler yaptın.darısı başıma

doğru söylüyosun canım.ama bizim kocişle iletişimimize engel değil.biz birlikte güzel vakit geçiririz.sohbet ederiz.ama bakıyorum şöle aileler biraraya geldiğinde dediğin gibi oluyor.en başta televizyon.herkes televizyona bakıyor.gençlerrin elinde telefonlar.çocuklarda bilgisayar.aile ilişkileri sıfır.eskiden böylemiydi dimi.benim eşim ders çalışmak için pc ye el koyuyor.bende işte kk ya girmek için.artık bende ders çalışmaya başlarsam nasıl olacak bilmiyorum.aman ne çok gevelemişim yine.canım işe başlamana çok sevindim.güzel değişiklikler yaptın.darısı başıma

yaparesin cnm yaa ....iyi geliyor insana,ama icinin acisi gecmiyor yaaa...ne kadarda iyim desemde yine icimde hep bi sizi,bi yaraki kaniyor,acitiyor...nasip iste,hayirlisi olsun

yaparesin cnm yaa ....iyi geliyor insana,ama icinin acisi gecmiyor yaaa...ne kadarda iyim desemde yine icimde hep bi sizi,bi yaraki kaniyor,acitiyor...nasip iste,hayirlisi olsun

yaparım dim.geçmez ki canım o ...........sadece o acıyla yaşamayı öğreniyosun o kadar.ama bizim için güzel günlerde gelecek.burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günler inşaallah.Rabbim büyük,hazineside büyük.dilediğine hesapsız veren Rabbim bir gün bizede verecek canım.

iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah

iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah

hadi canım sanada hayırlı geceler.daha güzel günler seninle olsun.bende çıktım.öptüm hepinizi.....:54:

Back
X