• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yaparım dim.geçmez ki canım o ...........sadece o acıyla yaşamayı öğreniyosun o kadar.ama bizim için güzel günlerde gelecek.burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günler inşaallah.Rabbim büyük,hazineside büyük.dilediğine hesapsız veren Rabbim bir gün bizede verecek canım.
bugun is arkadasim diyoki..3 tane arka arkaya dogurdu,ayy ne hastane nede dogum gormek istemiyorum diyo,2 oglu bi kizi var,bi tatli kizi vaaarr

bugun is arkadasim diyoki..3 tane arka arkaya dogurdu,ayy ne hastane nede dogum gormek istemiyorum diyo,2 oglu bi kizi var,bi tatli kizi vaaarr

ya hayat bu işte canım.kimisi bıkar kimisi hasretle bekler...............ne garip

:1::1::1:bugünde koci hasta zaten canım romantizm hak getire :D
çarşamba kutlaycaz inşALLAH ben gitmeycem şehre o gitcek
sen daha test yapmadın mııı hem bakimm:41:

Hadi bakalım Çarşamba çabucak gelsin o zaman :27:

Yapmadım Cumayı bekliyom canımcım :53:

canım ben,m birtek salatı münciye kalmıştı.temizlenip yıkanınca tamamlarım inş.tamamlayınca bildiririm sana.

Tamam kuzum Rabbim kabul etsin,duanı makbul dualardan eylesin...Ne zman adet oldun sen canım :3:

Eki Görüntüle 686441

çok tatlııııııııııııııııııııı

Oyhh bizim bebişlerin ilerdeki hali inşaallah,kız çocukları sevmekten öldürmesek iyi :52: :52:

:) şaka yapıyoum canım:)t
ne kusuru olur mu öyle şey:)

tühhh yetişemedim sana.
ben bugün rahatsızlandım 2 gibi dr ye gittik
ayakta bile duramıyordum. aynı hamileler gibi kusma teşebbüslerim oldu.
kahvaltıyı(çay,domates,peynir o da) hazırlayana kadar canım çıktı
tahlil için yarın aç gel dedi.
ben de gebelik testi aldım belki öyledir diye:)
ama - aldım gene:) eşim çook üzüldü yawwww:(
ssönmez dünkü topikte biri sana cevap yazmış bi oku hoşuna gidecek :D

Canım geçmiş olsun desem mi ki,yok demiyim inşaallah geçmez 9 ay boyunca :27: Şaka maka hamile misin ki canımcım ya,inşaallah yarın hayırlı haberi verirsin bize..İDrar testine güvenme,erken diye çıkmamıştır belki,Rabbim güzel haberlerini duymamızı nasip etsin :49: :49:

iyi akşamlar, yaklaşık 4 -5 gündür gelemiyorumm buraya muhbbetiniz almış gitmiş maşalla

seyyan ben gecen haftanın dularını bitirmiştim gelemedim birtakımm problemlerden dolayı yazamadım sana

ayrıca benide artık cıkarırmısın listeden

Canım geçici çözülür sorunlardır inşaallah...Sıkma canını,sen tekrar dönene kadar okuruz senin yerine :38:

amannnn dert cok be canımmm ne sen beni konuşturr ne de ben konuşayımmm herseyy olacagı yere varıyorr rabbimmm herseyin güzelini bilirrr ..

sizler nasılsınız asıll ne var ne yokk

Hamdolsun ben iyiyim canım...İnşaallah sorun neys sende tez zamanda halledersin,Rabbim afiyet huzur versin :nazar:

evet canım ama sabahki kadar değil. başımda dönüyo daha:)
eşim moral olsun diye balık tutmaya götürdü 30 dk anca kaldık çok soğuktu :)
sen araştır sonra hangi bölüm için ne lazım bakarsın :D

Ayy ayy hadi hayırlısı :emir_bebek: :49:

nasilsiniz gorusmeyeliiii..ben iyim hamd olsun

Rabbim daim iyilik afiyet versin,bende hamdolsun iyiyim :21:

islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam

Ohh ne iyi yapmışsın,inşaallah ehliyetinide almak nasip olur hayırlısı ile :10: :10:

hade o zaman gidek :)
yarın gene gelin beklerim:)
buzluğumda pogaça var işten gelince ısıtırım bi de çay zeytin,peynir:)
balkonu hazırlarım bide :)
hadi gelinde yarın dedikodu yapalım hihihihhihiiiii
aeo muccccccuuukkkk

Ayy yarın gündüz girerseniz bi saat verin bari,iu saatte toplanalım diye,kaçırmışım sizi :24:

iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah

Allah kabul etsin canımcım,hayırlı geceler :12:

Muhat yarın inşaallah güzel haberler versin bize...Bilmem ki var mı,kırmızılı gelen giden yok şimdilik,hayırlısı inşaallah hepimiz için :3:

Sabahınız Hayırlı olsun bacılar,Duanız kabul olsun,huzurunuz daim olsun inşaAllah :)

MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla:52::52::52::52:

Merhaba canım
İnşallah her şey daha da güzel olur.Bebeğine bir an önce kavuşursun :34:

amin canım aminnnnnnn:16:

allahım bebişinizide kucagınıza olmayı nasip etsin acaba degerleri yazarmısınız benimkiyle karşılaştıracım :6:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim:16:
total:75milyon
ml:20milyon
morf.:%3 canım şu anda

2-3milyonlarda geziyorduk:52::52:

Back
X