• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin cnm.. herzaman dualarımdasınız cnm:16:

sağol canım benimmmmm :16:

bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canım:52::52: üst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor:17:

hehehe bende aynıyım bendeee şu basen ve kalçayı yok edemiyorum geçen gün ölçtük bacak ölçülerim eşiminkiyle aynı ki eşim body yaptı zamanında onunkiler sırf kas ancak benimkiler yağ kütlesiiii:1:

sağol canım benimmmmm :16:

hehehe bende aynıyım bendeee şu basen ve kalçayı yok edemiyorum geçen gün ölçtük bacak ölçülerim eşiminkiyle aynı ki eşim body yaptı zamanında onunkiler sırf kas ancak benimkiler yağ kütlesiiii:1:

evet erimiyor o toto bir türlü yaaa...kutupta buzullar eridi bizim yağlar erimiyor cık.. birde bizim ofiste tek bayan benim o totoyu nasıl kapatacağımı şaşırıyorum eşimle aynı ortamda çalışıyoruz bu yüzden çok çıngar çıktı bizde

evet erimiyor o toto bir türlü yaaa...kutupta buzullar eridi bizim yağlar erimiyor cık.. birde bizim ofiste tek bayan benim o totoyu nasıl kapatacağımı şaşırıyorum eşimle aynı ortamda çalışıyoruz bu yüzden çok çıngar çıktı bizde

şimdi netten bi sürü video indirdim bi de pilates seti sipariş verdim hani hamiş olursam pilates uygun bir spor olur diye:1::1:
bakalım ne kadar dayanabileceğim:8::8::8::8:
hadi yaa çok zor bir durum olsa gerek bana evde yetiyor eşim bi de işyerinde çok sıkıntı yaşardık herhalde:24:
O da bildiği için patronu teklif ettiği halde beni aldırmadı işyerine:1::1::1:

ohhhh götürmüşsündür canım benimmmm gerçi o gün heyecandan tadına bakabildin mi merak ediyorum:52:
duymuştum ününü iskilip dolmasının canımmmm:16:
canım her düğünde yapılır düğünümdede yedim en torpillisinden :1:
ankarada var bildiğim kadarıyla iskilip dolmacısı sen nerde oturuyosun nerden duydun:52:
Maşallah kayınvalidene..leblebicimisin kız sen:34:eşim pek methetti bir ara kampa gitmişlerdi çoruma

bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canım:52::52: üst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor:17:

aman eslemliva duymasın yazık o hala kendi leblebilerinin meşhur olduğunu söylüyo :27: :27: :37: :37:

benimde göbek ortalama 4-4,5 aylık hamile göbüşü gibi bi ara 74 oldum o zaman daha kötüydüm yerler kurusa başlayacam yürüyüşe ama kuruyamadı bi :24:

10 a kadar sayıyorum geldin geldin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam
ne işte çalışıyosun canım:)
hayırlı ugurlu olsun :)
muhaat hatlar karismis sana cevap yazmistim.onceki sayfadaki seyyanden alintiya bak arasina yazmisim...test derken diye basliyor
:)
iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah
yok canım ben pek sanmıyorum.
sayımız çok az zaten:(
MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla:52::52::52::52:
ayyyy çok sevindim canım:):):)
eniştemişz hangi kürleri kullandı???

inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor:52::52::52:
hihhiiiiihihiiiii çok güldüm :)

Back
X