• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bende iyiyim çok şükür cnm ya her ay olduğu gibi adet günümü bekliyorum . Bu arada yasinleri ve Ya Varisleri okudum bi süredir okuyamiyordum hakkınızı helal edin

canım 5 yasinmi okudun.yeni listede 6 yasin düşüyo kişi başına

seyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
anasayfanın mübtelası mı oldunnnnnn

iyiyiz canim sen nailsin?

canim ben tedavi baslayana kadar agdayla aliyordum tedavi surecinde cok sik cagirdiklari icin jilete basladim ve hala aynen devam bende ne yapacagimi sasirdim kizlar kuafore gitsem gunah olurmu?

canım eve gelince abdest alman gerekiyo. genital bölgeyi başkası görünce normal gusül alınacakmış:)

canim ben tedavi baslayana kadar agdayla aliyordum tedavi surecinde cok sik cagirdiklari icin jilete basladim ve hala aynen devam bende ne yapacagimi sasirdim kizlar kuafore gitsem gunah olurmu?

Bende iyiyim çok şükür canım günah diyordu bizim sohbet hocamız helal olmayan yerleri başka bir insanın görmesi çok gunahmis tabi dogum tedavi falan hariç

canım kadın kadına bel ile diz arası haramdır.söylemek istedim sorduğun için.karar senin.

canım bim de bi agda var elanor diye veet e benziyo ama o bölge için o daha ideal.
elde ısıtılıyor.
onu boydan ikiye kes sonraserçe parmagın kalınlıgıyla parçalara ayır. hem kolay hem temiz oluyo:)
eger canın çok acıyorsa emlo krem varmış o uyuşturuyormuş :)
sonra tüğün az çıkması için farklı yöntemler var onları uygula :)

:::)))))) Ayyy bende dedim ne soracan yani bu konuyla ilgili bi soru beklemiyordum ::)) tüy dökümcü vb ürünler kullanıyorum canım niye sordun

ya ben sinir oluyorum şu kıla,tüye.yolacam ama olmuyor canım yanıyor :1: jiletlede olmuyor artıyor.ağdada olmuyor.anlamadım bu işi yaa

canım eve gelince abdest alman gerekiyo. genital bölgeyi başkası görünce normal gusül alınacakmış:)

abdest almadan icim rahat etmez zaten muhatim suan cok sukur kendim yapabiliyorum ama ilerleyen aylarda napacagim

Bende iyiyim çok şükür canım günah diyordu bizim sohbet hocamız helal olmayan yerleri başka bir insanın görmesi çok gunahmis tabi dogum tedavi falan hariç

Ayyy ne bileyim canim cok zordayim aslinda bu konuda suan hormonlar costu bizim...ben lazer epilasyon istiyorum aslinda ama dedigin gibi esim gunah olur haramdir diye izin vermiyor

canım bim de bi agda var elanor diye veet e benziyo ama o bölge için o daha ideal.
elde ısıtılıyor.
onu boydan ikiye kes sonraserçe parmagın kalınlıgıyla parçalara ayır. hem kolay hem temiz oluyo:)

:1: öyle kremlerden korkuyorum ya.okumuştum hatırlıyorum o kremi ama bilemedim ki napsam :9:

elde ısıtılıyor.

seninde ne kullandığını ve nasıl uyguladığını öğrenmiş olduk:1::1::1::1::1::1::1:
o kremin adı emla.ve gerçekten uyuşturuyo.eczanelerde var.20 tl.bi zamanlar kullanmıştımda:17:

Back
X