• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

burasida ayni coooook bunaldim tatile az kaldi iple cekiyorum Ailemi cok ozledim:14:

ayyy canım ısınsın da havaşlar öyle gel :)
yoksa burdada pek dışarı çıkamazsın :)
canım az kalmış ne güzel:)
bebek nasıl??
göbişin nasıl büyüdü mü bayag ??

streç filim var mı evinde :)
evet
ne çatlıycam kız sürecem üstüne streç flimle kendimi saracam:)
malum bölgeyi yani :) (bu esnada ölümcül davranışlardan uzak durun. Allah göstermesin böyle ölecek olursanız sizi yıkayacak olan gassal teyzeler de gülmekten ölürler :):):)
1-2 saat bekliyosun sonra işe girişiyosun işte.
böyle değil mi seyyannnnnn
öyle canım ama streç film aklıma gelmedi idi bende buzdolabı poşeti dicektim:1:ay katılıyorum ben burda muhabbete bak ya:17:
:17::1::1:

ayyy canım ısınsın da havaşlar öyle gel :)
yoksa burdada pek dışarı çıkamazsın :)
canım az kalmış ne güzel:)
bebek nasıl??
göbişin nasıl büyüdü mü bayag ??

hava kotude olsa tatilde evde durmak yok zaten hepi topu iki bucuk hafta :)
bebis iyidir insallah 23unu iple cekiyorum arada sirada kipirtisini duyuyorum okadar gobiste cikti goguslerden bakinca gorebiliyorum artik :1:

hava kotude olsa tatilde evde durmak yok zaten hepi topu iki bucuk hafta :)
bebis iyidir insallah 23unu iple cekiyorum arada sirada kipirtisini duyuyorum okadar gobiste cikti goguslerden bakinca gorebiliyorum artik :1:
:):)
canım daha ailen seni hamile olarak görmedi demi?
ne kadar sevinirler :)
canım 10 dk engeline takıldım onu bekliyorum

ohhhh iyi olmuş:)
bana nisbet yaparsan olacagı o :)

dualarım sizinle ve derdi olan hastalığı olan herkese rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah banada evlilik nasip olur bebek ümidi taşırım evli bile değilim daha yaş geçti ama bbende sizin gibi bebek diye deli oluyorum:((((((((((((((

:):)
canım daha ailen seni hamile olarak görmedi demi?
ne kadar sevinirler :)

ohhhh iyi olmuş:)
bana nisbet yaparsan olacagı o :)

netten gorduler canim sadece gobusunu goster diyip duruyorlar annem hatta kizim bu ikizmi diye soruyor:16:belkide agzimdan laf almak icin kimbilir tup bebek yaptirdigimizi soylemedim onlara:34:

daha daha neler konuda bitti hedi bakem kim yeni bir konu atçak ortaya:28:

dualarım sizinle ve derdi olan hastalığı olan herkese rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah banada evlilik nasip olur bebek ümidi taşırım evli bile değilim daha yaş geçti ama bbende sizin gibi bebek diye deli oluyorum:((((((((((((((

canım hayırlı bi eşin olur inşaallah beklediklerin ardı ardına gerçekleşir.
önce eşin sonra bebişin gelir tezden.

netten gorduler canim sadece gobusunu goster diyip duruyorlar annem hatta kizim bu ikizmi diye soruyor:16:belkide agzimdan laf almak icin kimbilir tup bebek yaptirdigimizi soylemedim onlara:34:
acaba ikiz olma ihtimali yok mu :)
daha daha neler konuda bitti hedi bakem kim yeni bir konu atçak ortaya:28:
yok sibel iyi tutturdu gelince bi konu daha açsın :)

sağolasın ....seninde Rabbim gönlüne göre versin.önce hayırlı bir eş sonra hayırlı,sağlıklı bıcır bıcır yavrucuklar versin.

hyırdır kızçeler bi sustunuz...........................

varmı kız öle selamsız sabahsız kaçmak.he söle bakem:27:

Back
X