• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın,hem bebekten, hem mevlud hazırlığı, birde misafirim vardı.Sizleri topiği özledim ama şimdilik gelemiyorum malesef.Bugün kırkımız çıkıyor Allah nasip ederse:nazar::emir_bebek::16:Darısıda sizlerin başına ve olmayanlara inşallah.Allah'a emanet olun.Umarım herşey yolundadır hamile haberleri alırım inşallah bol bol:49:Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere:16::3::54:

ya ben galiba yanlış okudum üstünde ALINTI kısmını okumamışım.
ozman hamile kalacak galiba. muhat nerdesiiinnn ..

İnşallahhh derim hatta ALLAHH derim:1: Kimse çekmesin bizim çektiğimiz sıkıntıları diledikleri zaman anne olabilsinler sadece oturduğumuz bölgede bile bir sürü aile var çocuk için uğraşan çok üzücü...artık sıradan bir olay gibi bu sorun...

günaydınlar canlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşş

hemde nasıl hiç istemez aynı firmada çalışalım:41: Neymiş patron bana haksız yere bişey derse dayanamazmış ikimiz birden işsiz kalırmışız bahaneye bak bahaneye:52::52::52:
Girdim canım girdim aaa onun kaprisini mi çekcem:52::52::52::52:
Aldım bakalım gelirse başlayacağım canım inşallah gerçi videoaları indirdim onlarla başlayabilirim ama biraz üşeniyorum sanırım:52::52:

Canımmmm inşallah güzel haberler verirsin bize 8gün sonraaaa:52::52::52::52::52::52::52:

oh iyi yapmışsın. kıskanıyorum demiyorda bahanesi cebinde..seçme şansım olsaydı bende çalışmak istemezdim eşimle zaten bir bebek yapim bırakcam işi kendisine yeni eleman alsın

çalışan hanımlar genelde düzenli yapamıyor zaten benim gibi 1 ay yaparsın sonra eve gelen bücürlerin oyuncağı olur caaanım plates seti:52:

Nasılsınız geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın,hem bebekten, hem mevlud hazırlığı, birde misafirim vardı.Sizleri topiği özledim ama şimdilik gelemiyorum malesef.Bugün kırkımız çıkıyor Allah nasip ederse:nazar::emir_bebek::16:Darısıda sizlerin başına ve olmayanlara inşallah.Allah'a emanet olun.Umarım herşey yolundadır hamile haberleri alırım inşallah bol bol:49:Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere:16::3::54:
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oh iyi yapmışsın. kıskanıyorum demiyorda bahanesi cebinde..seçme şansım olsaydı bende çalışmak istemezdim eşimle zaten bir bebek yapim bırakcam işi kendisine yeni eleman alsın

çalışan hanımlar genelde düzenli yapamıyor zaten benim gibi 1 ay yaparsın sonra eve gelen bücürlerin oyuncağı olur caaanım plates seti:52:

zor iş valla canım Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz de biz de biraz tatil yaparız:52::52::52::52:
evet yaaa bakalım ben bir ay dayanabilecek miyim:52::52: hani diyorum belki bebek gelirse daha istekli olurum yani inşqallah:32::32::32:

zor iş valla canım Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz de biz de biraz tatil yaparız:52::52::52::52:
evet yaaa bakalım ben bir ay dayanabilecek miyim:52::52: hani diyorum belki bebek gelirse daha istekli olurum yani inşqallah:32::32::32:

amin inşallah bütün hayallerimiz :emir_bebek: bağlı:52::52::52:

çok güzel bi salata yaptım :) salatayı seviyo bayag:)
bide üstüne bi kase çilek :)

canım emla alcam ben de:)
alt taraflar hep sıkıntı :)
:17::17::17::17:evet

iyide eczaneden alırkende utanabilirim ben birazcık
ya internette varmıdır acaba o krem.neyse artık kremi aleysun ,aşağı ineysun

ne şifresi hani şu sibelin yazdığı şeyin şifresimi
evet canım var ama 5 tane çok
11 tüp 1 kullanımlık mı öyleyse pahalıu

eczane desen sadece bu işe kulllanılmıyo dimi yoksa ölürüm utanmcımdan:17:
hala çamaşır alırken çektiğim sıkıntıyı bilemezsiniz :17:
5gr 5 tanesi 54 lira diyo.

Afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmmmmmmm:16::16:

Sağol canım benimmmmmmm
Valla kullanmadığı bişey kalmadı ki:9:
Arginmax-megamen-padutin-nolvadex-zinco diye ilaç ve vitaminler keçiboynuzu pekmezi-incir-kayısı-ceviz-kabak çekirdeği-çekirdekli üzüm-bal,polen,arısütü karışımı vs.:9:
:16:
masallah cnm insallah bebekte gelir yakinda

ayy gece gece nasilda gorduum ne lezzetli duruyorooooor,ben onu nerden buluyumda yiyim su gurbette????adamlar patatez yiyo sabah aksam...bide beynir,o yuzden hollandalilara peynir kafa diyolar:1:
:1:
:16:canımmmm bizde yiyemiyozki öyle hemen yapılıp yencek bişey değil kıyamam:29:
Valla leblebi deyince biz çorumu bilirik...Ballı susamlısını hatta çikolata kaplısını bile yapmışlar pes...Başla canım kan dolaşımı da hızlanıyor zımba gibi oluyorsun.:21:

:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

kızlar hani bizim pazartesi evlilik yıldönümüydü ya
6 yıl bitti

şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi

bende bişeyler hazırlayım diyorum

sizce neler yapayım

ben şimdi komşuya yaprak sarcam gelirim 1-2 saate
siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam

yanına cızlak düşündüm birazını yağlamam

başka neler olur canlerim:16:

cnm sen tedavilerinde hic menapur kullandinmi?kullandinsa gornal-f e bakarak daha iyi oldumu?kullanmadiysan sorulari es gecebilirsin canimcim...bugun dr.cadisiyla konustuk,ayrintilar reklamlardan sonra simdi uykum geldi,

canim ben hep menapur kullandim bana sormamissin ama yazayim dedim:16:

kızlar herkese selam 4 gündür yoktum.transferim olduşimdi bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
muhat çok sevindşim canım tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.inşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım benim..
şimdi geçmişi okumaya başlayayım bakalım.

hadi hayirlisi tatlim guzel haberlerini aliriz insallah test gunun ne zaman:46::46::46:

Az kalmış ayy ne güzel bişe yaa sen bir kaç gün sonra artık bebeğini oğlum ya da kızım diye sevmeye başlayacaksın.:46::46:

insallah canim ya Rabbim sizlerede nasip etsin

aman Allahim dogduda 40 gunlukmu oldu masallah subhanallah saka gibi zaman ne cabuk gecmis:16:

:17::17::17::17:evet

iyide eczaneden alırkende utanabilirim ben birazcık

evet canım var ama 5 tane çok
11 tüp 1 kullanımlık mı öyleyse pahalıu

eczane desen sadece bu işe kulllanılmıyo dimi yoksa ölürüm utanmcımdan:17:
hala çamaşır alırken çektiğim sıkıntıyı bilemezsiniz :17:

:16:

:16:canımmmm bizde yiyemiyozki öyle hemen yapılıp yencek bişey değil kıyamam:29:

:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

canim sadece o is icin kullanilmiyormus merak etme ben azcik okudum ilaci he bide camasiri esin niye almiyorki bizde hep esim alirdi:17:

6 yıl bitti

şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi

sizce neler yapayım

siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam

canim oncelikle yildonumunuz kutlu olsun arnavut cigerinede bayilirim ama h=inan aklima hicbirsey gelmedi pasta yap istersen aksama tatli yerine olabilir

krizantem canım 23 Nisan çocuk bayramında inşallah güzel haberler verecem size...
sabahtan beri araştıryorum belirtilere bakıyorum bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var fazlaca okadar...belirti aramaktan bir hal oldum beklemek çok zoorr.

6 yıl bitti

yalnız bugün şehra indi

sizce neler yapayım

siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam

valla baloncuğumun içinde gördüm sofrayı ağzım sulandı yaaaaaaa:52::52:

krizantem canım 23 Nisan çocuk bayramında inşallah güzel haberler verecem size...
sabahtan beri araştıryorum belirtilere bakıyorum bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var fazlaca okadar...belirti aramaktan bir hal oldum beklemek çok zoorr.

İnşallah canım ama 4günde belirti olur mu ki bi kaç gün sonra belki diye düşünüyorum :16:

reyyan nice 6 senelere inşallah bol çocuklu olur inşallah...havuçlu toplar yapabilirsin..hem şık ve kolay ve faydalı..

asbelova inşallah bebek haberlerini de alırız...

ya birşey soracam kızlar.. bu emla kremi olayını anlamadım neden alıyorsun bu kremi ne işe yarıyor acaba..

canim belirti arama bence bazen hic birsey olmuyor ben goguslerime bakmaktan helak olmustum acaba siyahlastimi diye simdi yeni hafiften rengi degisti :9:akintin jel kullaniyorsan ondan olabilir stres yapma sakin bende 23 nisanda cinsiyetini ogrenecegim kuzumun insallah hayirli haberler verirsin sende canim emla krem anestezik etkisi olan bir kremmis agda yaparken hanimlar kolaylik olsun diye kullaniyormus tabi baska kullanilan yerleride var

Son düzenleme:
seyyancım canım çok geç haber verdim ama yalnızca 2 yasin okutyabildim hastalığım sürpriz yaptı bana :)
haftaya fazlasıyla telafi ederimn inşallahhhh
ayşecim canım naber konuşamıyoruz uzun zamandırrr bebebişin cinsiyetini saklıyomuş:)
canım merhaba hamdolsun sen nasılsın
bebıs dun yıne gostermedı çoook meraktayım yaa
rabbim cümlemizden razi olsun ve dualarımızı kabul etsin inşaallah seyyanım...iletirim selamlarını....canım kızma,bak anlatayım hak ver sende :17: Annemlerin gideceği gün halıya su döküldü,balkona serdiler kurusun diye...onları yolcu ettik yağmur yağıyordu,eve gelince balkondan alıp apartmandaki merdivene serdik...benden başka kimse yok ki yardım edebilcek,dedem fazla yüklenipte bi yeri incinmesin diye düşündüm.hala hafif ağrıyo ama olsun önemli değil.....sağolun canım bende özledim sizi,bu gece gelsenize görüşürük :52: :52: :52:

seninde cumann mübarek oslun,hoşgeldin aramıza :16:

Konuya abone olursan sıkıntı yaşamazsın canım,aboneliklerimden bulabilirsin rahatlıkla :34:

hayırlı cumalarrrr :16:

Amin,,verir miyiz kii acaba güzel haberler :17:

amin tatlım hayırlı cumalar :16:

amin aminn ecmain inşaallah :16: :16:

hayırlı cumalar canım,hamdolsun sen :38:

hayırlı cumalar canım,hamdolsun siz nasılsınız meleğinle :16:

Benide gördün mü rüyanda :17: :17:

Aminnn ecmain allah razi olsun :38:

temizliği kociş yapsın,hazırlıkta da pratik şeyler yap,canım fazla yorma kendini sakın,kolay gelsin :12:

tedavisiz seninle olsun meleğin,sende mucizelerden en güzelini yaşa inşaallah :16: :16:

rabbim nelere kadir,hem duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var değil mi?allah razi olsun duaların için,rabbim kabulünü de birlikte nasip nasip eylesin :49: :16::49: :16:

ne kadar tanıdık duygular :31:

Aminn ecmain,sağolasın gülüm rabbim ebeden razi ve memnun olsun :16: :16:

sende özlendin ayşecim...fazla yormasaydın kendini...
Canım bebişinin hatimi ne durumda,eksikler çok mu ne kadar kaldı tamamlanacak cüz :3:

aminn cümlemizin,bekletmesin rabbim :49: :49:

amin canım ecmain,sıra sıra verelim hayırlı haberleri inşaallah :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

hamdolsun canım sen nasılsın :21:

ve aleykümselam güzeliim,allah kabul etsin,amin ecmain inşaallah :16: :49: :16: :49: :16: :49:
canım allah razı olsun
hatımlerde eksık var bende okuyamadım yogunlugumdan lısteye bakıp guncelleyecegım ıns tamamlanırda duasını yaparız

:) kısmet banaymış :)
daha da kisenin hatrını sormam:):):

Ayşeeeee hoşgeldin özledik kızzzzzz:)
aman bebişe dikkat.

hoşbuldum canım nasılsın

canım merhaba hamdolsun sen nasılsın
bebıs dun yıne gostermedı çoook meraktayım yaa

canım allah razı olsun
hatımlerde eksık var bende okuyamadım yogunlugumdan lısteye bakıp guncelleyecegım ıns tamamlanırda duasını yaparız

hoşbuldum canım nasılsın

Bnede iyiyim canım şükürler olsunnn
Senin çocuk inatçı çıktı :) canım galiba taşınmışsınnn yanlış anlamadıysammm :)
Eeee nasıl gidiyo hamilellik?

Back
X