• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba ben yeni uyeyim dualarınıza benide ekleyin lütfen. rabbim isteyen bütün kullarına verir inşallah

Merhaba canım
Hoş geldin, üyeliğin hayırlı olsun. seyyan hazırlıyor listeyi şuanda online değil ama birazdan gelir merak etme.İnşallah canım

:34: cuma günü kontrol için eşimle birlikte kontrole gidicez inşALLAH bi sıkıntı çıkmaz.eğer çıkarsada erkenden tedavimizi oluruz diye bi kontrole gidelim dedik.geçen günlerde sormuştunuz doktora gittiniz mi diye.bende konuştuklarımızdan eşime bahsettim.izinli olduğum gün gidelim dedi.bide bi arkadaşındada duymuş bi sıkıntı varmış.hamile kalamıyormuş.doktorda ilaç tedavisi yapmış.dün onun da haberini aldım 5 haftalık hamileymiş. :16:

Hadi bakalım hayırlı olsun canım:34:.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.

canım ben değilim (henüz) :)
seyyanın değeri 300 küsürdü.

canım ben de şans mı var.
bugün grevdeymiş dr ler :)
ama kulakla alakalı sanırım sıkıntı. benim 2,5 ayım var daha güzel haber vermeye:)

büyüdü mü minik melek :)

ecrin avatarını çok begendim :)

Çok geçmiş olsun cnm. yalnız gerçekten şanlıymışsın bula bula grev gününü bulmuşsun :1:

kızlar kulaktan dolayı başım dönüyo o kesin :)
şuan ev toparlarken hızlı hareket ettim gene dönüyorummm :)

canım ben değilim (henüz) :)
seyyanın değeri 300 küsürdü.

canım ben de şans mı var.
bugün grevdeymiş dr ler :)
ama kulakla alakalı sanırım sıkıntı. benim 2,5 ayım var daha güzel haber vermeye:)

büyüdü mü minik melek :)

ecrin avatarını çok begendim :)

:1: bende çok beğendim :1: 3 leylekim var biri getirir heralde bebişi :1::1: diye umut ediyorummm :1:

kızlar kulaktan dolayı başım dönüyo o kesin :)
şuan ev toparlarken hızlı hareket ettim gene dönüyorummm :)

Dikkat et kendine düşersin falan Allah korusun biraz uzan dinlen kulağından daha önce bir rahatsızlığın mı vardı

canim ben hep menapur kullandim bana sormamissin ama yazayim dedim:16:

hadi hayirlisi tatlim guzel haberlerini aliriz insallah test gunun ne zaman:46::46::46:

insallah canim ya Rabbim sizlerede nasip etsin

aman Allahim dogduda 40 gunlukmu oldu masallah subhanallah saka gibi zaman ne cabuk gecmis:16:

canim sadece o is icin kullanilmiyormus merak etme ben azcik okudum ilaci he bide camasiri esin niye almiyorki bizde hep esim alirdi:17:

canim oncelikle yildonumunuz kutlu olsun arnavut cigerinede bayilirim ama h=inan aklima hicbirsey gelmedi pasta yap istersen aksama tatli yerine olabilir
cnm sen hamissinya tedavi gordugun aklima bile gelmiyor....sagol cevabin icin guloo....cnm simdi sen hic gornal-f kullanmadin galiba,menopurdan kac yumosun cikiyrdu senin?kac kez tedavi olmustun?bu sefer bana menopur vereceklermis,yumos cok ciksin diye,gornal-f pek iyi gelmedi yumos az cikti..hayirlisi bakalim,oylesine konustuk iste daha tedavi felan yokta...

bebıse hatıım lıstesı ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
[COLOR="#FF0000"]seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
[/COLOR]
süpriz=4. cüz okudu
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz

9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu

kays==30. cüz

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum hangi duaları okuyoruz şuan ben 70.000 lem yelid okuyorum

canim sadece o is icin kullanilmiyormus merak etme ben azcik okudum ilaci he bide camasiri esin niye almiyorki bizde hep esim alirdi:17:

canim oncelikle yildonumunuz kutlu olsun arnavut cigerinede bayilirim ama h=inan aklima hicbirsey gelmedi pasta yap istersen aksama tatli yerine olabilir

canım genelşde ona aldırıyorum geçen antalyadan gelirken almış pek hoşlar :1::17::17:
neyse dedim al diye alır inşallah kremide
hmm pastaya gelince kapsük keke karar verdim belkim üstlerine muhalleci dökerim az az :24:

valla baloncuğumun içinde gördüm sofrayı ağzım sulandı yaaaaaaa:52::52:

baloncuk derken:44:

hayal mi oluyor o kız:1:
buyur sende gel soframıza :56:

reyyan nice 6 senelere inşallah bol çocuklu olur inşallah...havuçlu toplar yapabilirsin..hem şık ve kolay ve faydalı..
sğol canımcımmm
bak oda olabilir keki yapınca vaktim kalırsa yapayım
bide haşlanmış ezilmiş patatesim var yada onu değerlendirirm :56:
Sen mutfakta iyisin galiba arnavut ciğeri,sarma cızlakt...:46:ben yine de nacizane bir öneride bulunayım:34: ...zaten 2 kişilik hazırlık yapacaksın islim kebabı yapabilirsin çok şık oluyor çok kalabalık olmayınca zorluğu da yok

islim kebabımı ciğer varya yeter be canım 2 et olmasın
yani kebab dediğine göre et varır iinde herhal
buzluktan çıkcak eriyecek

ayrıcana öyle pek maharetli değilimdir be canım
yaprağı kendim için değil onlara sadık
cumaları sohbetimiz var onlarda oraya getirelim diye sarmışlar:56:

Son düzenleme:
bebıse hatıım lıstesı ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
[COLOR="#FF0000"]seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
[/COLOR]
süpriz=4. cüz okudu
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz

9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu

kays==30. cüz
aysecim cnm nasilsin?tasindinmi?cnm ben cuzumu okuyali cok oldu..sana ozelden mesaj atmistim ama gitmemis galiba

canım genelşde ona aldırıyorum geçen antalyadan gelirken almış pek hoşlar :1::17::17:
hmm pastaya gelince kapsük keke karar verdim belkim üstlerine muhalleci dökerim az az :24:

sğol canımcımmm

evet canım et var içinde bildiğin bohçalanmış köfte :52:

cnm sen hamissinya tedavi gordugun aklima bile gelmiyor....sagol cevabin icin guloo....cnm simdi sen hic gornal-f kullanmadin galiba,menopurdan kac yumosun cikiyrdu senin?kac kez tedavi olmustun?bu sefer bana menopur vereceklermis,yumos cok ciksin diye,gornal-f pek iyi gelmedi yumos az cikti..hayirlisi bakalim,oylesine konustuk iste daha tedavi felan yokta...

yok tatlim ben hic kullanmadim gonali zaten ilk tedavimde menapur kullandim ikincide donmuslarla oldu bende ohss sendromu olduydum fazla yumurtadan sag yumurtalikta 20 solda 19 olmasi lazim yada tam tersi ama toplama asmasinda 14 yumurta toplamislardi 11i dollendi 6 tanesi 5.gun olmustu insallah hayirlisi olur canim eger tedaviye baslarsan nerede dusunuyorsun?

korkma tatlım hiç bişey yok emin ol.enfeksiyon rahimde mi yoksa genital enfeksiyon muydu..düşük kaçıncı haftada oldu? Allahım bir daha yaşatmasın inş.Yine bir sürü soru sordum bu gün benden sana rahat yok canım:1:
rahimde canım enfeksiyon maalesef iğne oldum antibiyotik falan kullandım ama nolur nolmaz diye kontrol ettirelim dedik bir daha:34:
düşük 6 haftalıktı küçüktü daha dr.lara göre ama bana göre hiç de öyle değildi öyle şey olur mu canım ne güzel benimle ilgilenen arkadaşlarım var:16:

canım allah razı olsun bebıs ıyı olsunda tek ıstegım bu

ıns canım
çok sevındım ya ıns yakındır hayırlı habelerın

sağol canımmm inşallahhhhhh güzel haberler vereceğim sizlere yakın zamanda:16:

sğol canımcımmm

evet tatlımmm çok güzel gözüktü:1:
Afiyet bal şeker olsun canım rejimdeyim ben:9::9:
Huzurunuz hiç bozulmasın inşallah:16::16::16:

Son düzenleme:
aysecim cnm nasilsin?tasindinmi?cnm ben cuzumu okuyali cok oldu..sana ozelden mesaj atmistim ama gitmemis galiba

canım kusura bakma hemen duzeltıyorum
hamdolsun ıyıyıım sen nasılsın
evet tasındım .. şükür yerleştim sağolsun esım camları yerlerı kapıları hep o sıldı herseyı yaptı

allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz.

9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu