• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok tatlim ben hic kullanmadim gonali zaten ilk tedavimde menapur kullandim ikincide donmuslarla oldu bende ohss sendromu olduydum fazla yumurtadan sag yumurtalikta 20 solda 19 olmasi lazim yada tam tersi ama toplama asmasinda 14 yumurta toplamislardi 11i dollendi 6 tanesi 5.gun olmustu insallah hayirlisi olur canim eger tedaviye baslarsan nerede dusunuyorsun?
hmm demekki ondan vereck bana onu baksana senin ne cok yumosun cikmis,simdi birisi karnindami ayy ne guzel neyse,benim yumurtalarim az cikti o yuzden menopur verelim dedi,bende kendimi hazir hissetmiyorum dedim,nerdeyse aglayacaktim,oda birisini ayarliycak benimle konusmasi icin psikolog,devletin tup bebekten yiprananlar icin bi hizmetiymis,sayet tedaviye baslayacak olsak istanbul memorial sisli cok iyi diye biliyorum cok kisi tavsiye ediyor,ama onun icinde oteldi masraflar bilet derken bayagi bi bara lazim,bilmiyorum nasip bakalim
neden kimse yok bugün topikte :14:
bak kalabaliklasiyor cnm....nasilsin insallah dktora gittiginde derki(kalk kizim kalk sana tedavi felan olmaz,sende korkarsin niye diye sorarsin cunki hamilesin der..)ne guzel supriz olur

hmm demekki ondan vereck bana onu baksana senin ne cok yumosun cikmis,simdi birisi karnindami ayy ne guzel neyse,benim yumurtalarim az cikti o yuzden menopur verelim dedi,bende kendimi hazir hissetmiyorum dedim,nerdeyse aglayacaktim,oda birisini ayarliycak benimle konusmasi icin psikolog,devletin tup bebekten yiprananlar icin bi hizmetiymis,sayet tedaviye baslayacak olsak istanbul memorial sisli cok iyi diye biliyorum cok kisi tavsiye ediyor,ama onun icinde oteldi masraflar bilet derken bayagi bi bara lazim,bilmiyorum nasip bakalim

bak kalabaliklasiyor cnm....nasilsin insallah dktora gittiginde derki(kalk kizim kalk sana tedavi felan olmaz,sende korkarsin niye diye sorarsin cunki hamilesin der..)ne guzel supriz olur

inşALLAH canım :) kalabalıklaşıyorda ben birazdan çıkarım 11 e doğru

nekadarzor hoş geldin..geçmiş olsun kedin nasıl ?sen nasılsın?
sagol cnm sende hosgeldiiiin...ben iyim sukur,ikitane polip dogurdum iste,onu aldilar,kedim ameliyat oldu balkondan dusmustu bide kisirlastirdik,ama simdi iyi sukurler olsun...hopluyp zipliyo gulduyo bizi,,,haa bide kafa tutuyo balkona yalniz birakmiyorum artik iciri girmek istemiyo cok tatli ablasi ellerinden yalar

sagol cnm sende hosgeldiiiin...ben iyim sukur,ikitane polip dogurdum iste,onu aldilar,kedim ameliyat oldu balkondan dusmustu bide kisirlastirdik,ama simdi iyi sukurler olsun...hopluyp zipliyo gulduyo bizi,,,haa bide kafa tutuyo balkona yalniz birakmiyorum artik iciri girmek istemiyo cok tatli ablasi ellerinden yalar

çok geçmiş olsun bitanem senin bu polip olayını atladım haberin yoktu:31:rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın peki...kedini okudum çok üzüldüm benimkide düşmüştü ne ağladım :1:iyi olmuş kısırlaştırmanız diğer türlü çok zor:26:güldürsün bakalım ellerimden yalar hee:9::9::9:allahta senı guldursun emi:1::1:teyzoşuda onu öper mıncıklar:1::1:

kizlaar dortordaki gorusmamiz soyle gecti,benim polip ikitaneymis,ameliyati yapan dr.buyuk rahmi kapatmis dedi,otekide buyuk deyil uzunmus diyo,neyse yeni tedavi icin menopur verecekmis ve yuksek doz verecekmis,cok yumurta icin,bende kendimi hazir hissetmiyorum dedim sizin hatanizdi dedim yok diyo bilemezsin diyo,neyse kabul etmiyolar,rahatlamam icin psikolog ayarliycak benlen konusacakmis,konusalim bakalim belki iyi gelir,zannetmiyorum ama hayirlisi bakalim son gelismeler bunlar...hayorlisi bakalim

kizlaar dortordaki gorusmamiz soyle gecti,benim polip ikitaneymis,ameliyati yapan dr.buyuk rahmi kapatmis dedi,otekide buyuk deyil uzunmus diyo,neyse yeni tedavi icin menopur verecekmis ve yuksek doz verecekmis,cok yumurta icin,bende kendimi hazir hissetmiyorum dedim sizin hatanizdi dedim yok diyo bilemezsin diyo,neyse kabul etmiyolar,rahatlamam icin psikolog ayarliycak benlen konusacakmis,konusalim bakalim belki iyi gelir,zannetmiyorum ama hayirlisi bakalim son gelismeler bunlar...hayorlisi bakalim

sen hangi tedavide ilerliyodunki nekadarzorum rabbım bıdaha yaşatmasın inşallah..hangi ilaç yaptıki bu polipleri:26:

çok geçmiş olsun bitanem senin bu polip olayını atladım haberin yoktu:31:rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın peki...kedini okudum çok üzüldüm benimkide düşmüştü ne ağladım :1:iyi olmuş kısırlaştırmanız diğer türlü çok zor:26:güldürsün bakalım ellerimden yalar hee:9::9::9:allahta senı guldursun emi:1::1:teyzoşuda onu öper mıncıklar:1::1:

sagl cnm benim olsun o kadar hizli gidiyorki sayfalar cok iyi anliyorum seni...evet minciklamasini cok ozledim ama acir diye korktugum icin yanasamiyorum....gecende alis veris yapinca kartonla cikarttim eve,bos kartonun icine zipladi nasil oynadi onunla,2 haftadir onun icinde uyuyor,havlu attim icine..simdide kenarini kemiriyor atiyor,bende supuruyorum

sen hangi tedavide ilerliyodunki nekadarzorum rabbım bıdaha yaşatmasın inşallah..hangi ilaç yaptıki bu polipleri:26:
galiba gornal-f yaptii,yeni evlendigimdede vardi alindi,bu ikinci oluyor acaba buyyormuki bende anlamadim...dr.yine tup yapmak istiyor ama ben yok dedim,6 ay icinde ikikez tup yapildi cnm cok yoruldum,biraz dinlenmek istiyorum,insallah seninde tedavin hayirli olur gulum yaa.Rabbim aratmasin insallah,kimseyede birakmasin

seyyan cnm ben 6 adet yasini okudum ve bugun maglum gunume merhaba dedim,o yuzden ayetleri okuyamiycam birisi benim icin okurmmu??ya varislerde tamam

hayatol cnm ben cikiyorum cok karnim agrimaya basladi yine,ayy bu sefer ameliyattanmidir nedir cok agrim var..agri kesici aliyimda yatayim

sagl cnm benim olsun o kadar hizli gidiyorki sayfalar cok iyi anliyorum seni...evet minciklamasini cok ozledim ama acir diye korktugum icin yanasamiyorum....gecende alis veris yapinca kartonla cikarttim eve,bos kartonun icine zipladi nasil oynadi onunla,2 haftadir onun icinde uyuyor,havlu attim icine..simdide kenarini kemiriyor atiyor,bende supuruyorum

evet sayfalar cabuk ilerliyolar :28:
daha acımaz herhalde ama yinede sen dikkeli ol canım canı acısa zaten belli eder kendini kaçıyolar hemen:1:
benimkide poşetin içine girer hep genelde poşet kulplarını nasıl yapıyorsa boynuna geçiriyor aklım gidiyor ama seyretmesi çok güzel:16:iyi yapmışın bırak uyusun bakalım uyuşunda büyüsün:1:

galiba gornal-f yaptii,yeni evlendigimdede vardi alindi,bu ikinci oluyor acaba buyyormuki bende anlamadim...dr.yine tup yapmak istiyor ama ben yok dedim,6 ay icinde ikikez tup yapildi cnm cok yoruldum,biraz dinlenmek istiyorum,insallah seninde tedavin hayirli olur gulum yaa.Rabbim aratmasin insallah,kimseyede birakmasin
anladım bitanem banada yazdı doktor bu ilacı ankaradaki hemen tüp dedi.ama ben başlamadan döndüm çok hızlı geldi beklemiyodum çünkü ..bakalım cumartesi günü ne dencek.hayırlısı artık.inşallah bidaha büyümezler canım.sende haklısın.olsun dınlen biraz rabbım hayırlsıını versın ınsallah.bellimi olur belkı kendılığınden gelcek meleğin:16:hayırlısı neyse o olsun hakkında rabbım buyuktur:16:
hayatol cnm ben cikiyorum cok karnim agrimaya basladi yine,ayy bu sefer ameliyattanmidir nedir cok agrim var..agri kesici aliyimda yatayim

tamam bıtanem tatlı uykular allah rahatlık versın .geçmiş olsun tekrardan:54:

tamam canım.benimde çıkmam lazım zaten.sanada ALLAH rahatlık versin.kendine iyi bak.ALLAHa emanet ol.hayırlı geceler canım. :54:

selam kızlar,kaç gündür giremedim farkında mısınız bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmm..........:17::17::17::17:
belim ağrıyor yatıp dinlendim....sporda çok yordum galiba kendimi....neyse ne var ne yok nasılsınız???
hamiş haberi var mı????

kızlarrrrr sizden bir ricam var....zeytinyağlılar ve salatalar lnkinden PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA yemeğini onaylar mısınız????tüpçülerin gücü adına haydi birinci yapalım arkadaşımızı........

kızlarrrrrrrrrr çoooooooook konuşmuşsunuz....hepsini okuyamadımmm..
nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun...kendini hazır hissetmiyorsan başlama tatlım...psikoloji moral çok önemli...
piskologla konuş bakalım ne diyecek.....

piedra hoşgeldin...transferin olmuş sanırım hayırlı olsun...belirti arama kendinde...rahat ol tatlım..inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur...

ayşecim senin bebiş pek nazlı yaaaaa....sağlıklı olsunda...2 kg vermişsin bence ev taşıma işinde yoruldun galiba dikkat et....

seyyan muhat hanginiz hamilesinizzzz..değeri 300 olan kim anlayamadım bennnnnnnnnnnnn...açıklama istiyorummmmmm hadi kızlar ikimizde hamişiz deyinyaaaaa....muhat dengesizlik baş dönmesi bendede var(kulaktaki sıvıdanda olabiliyor)...ben bahar yorgunluğuna yordum birde sporda yoruluyorum...akşama pestilim çıkmış gibi oluyor.....erkenden uyuyorum bennnnnnnn...
eslem hamiş misin yaaaa cuma mı doktora gideceksinn..kız ne sabır varmış sendeeee maşallah........ben çatlardım bin kez şimdiye kadarrrrrr....rabbim sabrının mükafatını versin sana tatlımmmmmmmmmm.....

hayalot,süpriz,krizantem,nurusima,asbelove,kays,ecrinnn07,sibel,sümeyyab,turkuaz,reyyan adını hatırlayamadığımmmmm kızlarrrrrrrr nasılsınızzz????rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah...

krizantem 23 nisana az kaldı heyecan var mı??????içine doğan varmı aslında hamilelerin görüntüleri cinsiyet konusunda ipucu veriyo....karnın sivriyse erkek,karnın yayvan ise kız derlerrrrrrr..hayırlı canım sağlıklı ve hayırlı olsundaaaa kız erkek farketmezzz...

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnn melek anneleriiiii......
görüşmek üzereeeee hoşçakalın....

kızlar günaydın herkese.benim bir arkadaşım bugün doğuma gitti ona dua edebilirmisiniz.suyu gelmiş ama sancı yokmuş bekliyorlarmış.
sönmez sana da günaydın canım.anketi oyladım .zaten önde gidiyor portakallı..

Back
X