- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
kızlarrrrrrrrrr çoooooooook konuşmuşsunuz....hepsini okuyamadımmm..
nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun...kendini hazır hissetmiyorsan başlama tatlım...psikoloji moral çok önemli...
piskologla konuş bakalım ne diyecek.....
piedra hoşgeldin...transferin olmuş sanırım hayırlı olsun...belirti arama kendinde...rahat ol tatlım..inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur...
ayşecim senin bebiş pek nazlı yaaaaa....sağlıklı olsunda...2 kg vermişsin bence ev taşıma işinde yoruldun galiba dikkat et....
seyyan muhat hanginiz hamilesinizzzz..değeri 300 olan kim anlayamadım bennnnnnnnnnnnn...açıklama istiyorummmmmm hadi kızlar ikimizde hamişiz deyinyaaaaa....muhat dengesizlik baş dönmesi bendede var(kulaktaki sıvıdanda olabiliyor)...ben bahar yorgunluğuna yordum birde sporda yoruluyorum...akşama pestilim çıkmış gibi oluyor.....erkenden uyuyorum bennnnnnnn...
eslem hamiş misin yaaaa cuma mı doktora gideceksinn..kız ne sabır varmış sendeeee maşallah........ben çatlardım bin kez şimdiye kadarrrrrr....rabbim sabrının mükafatını versin sana tatlımmmmmmmmmm.....
hayalot,süpriz,krizantem,nurusima,asbelove,kays,ecrinnn07,sibel,sümeyyab,turkuaz,reyyan adını hatırlayamadığımmmmm kızlarrrrrrrr nasılsınızzz????rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah...
krizantem 23 nisana az kaldı heyecan var mı??????içine doğan varmı aslında hamilelerin görüntüleri cinsiyet konusunda ipucu veriyo....karnın sivriyse erkek,karnın yayvan ise kız derlerrrrrrr..hayırlı canım sağlıklı ve hayırlı olsundaaaa kız erkek farketmezzz...
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnn melek anneleriiiii......
görüşmek üzereeeee hoşçakalın....
bu mesaj da benim adım geçmiyor ama yine de oy kullandım :)