• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı cumalar kızlar..yine konuşmalar almış başını gitmiş..oku oku bitmiyor...
seyyancam ben dualarımı okudum...
kızlar benim moral bozuk dünden beri göğüslerimin ağrısı azaldı.bol su akıntım vardı o artık gelmiyor. halbuki bunlar hamilelik belirtisiydi..
galiba benim bebeğim tutunamadııı....bugün 7.günüm yarın test yapacam bekleyemecem neyse öğrenmem lazım...

canim bak kizacagim sana hamilelik belirtisi arama tatlim o goguslerin sonradan bir aciyacakki ustune yatamayacaksin o testide ertele yapma sakin negatif cikabilir ve uzulursun erken donemde cikmiyor bazen bu kanda belli oluyor kac kisi oyle hamilelik haberini verdi 23 nisana ne kaldi surda c.tesi pazar p.tesi bide sali var dayan bitanem bebeginle konus ona ayetel kursi falan oku icini ferahlat lutfen:16:

sabrın sonu selamet deler. bizlerde sabrediyoruz isyan etmiyoruz edersek istediklerimize sahip olamayız onun için dua etmeye bende varım 6.buçuk yıllık evliyim bebeişim olmuyor pko sendromuyum malesef her belirtisi var bende tedaviye çarşamba günü başlayacağım hayırlısı beklemedeyim şuan tahlil yapılacak allah hepimize peygamber sabrı versin (amin)

Hoş geldin canım haklısın sabrı ve dua ile aşacağız bu sıkıntılı günleri inşallah pko lusun demek hiç kür falan yaptın mı canım? Tüp bebek mi aşılamamı olcak senin

canim bak kizacagim sana hamilelik belirtisi arama tatlim o goguslerin sonradan bir aciyacakki ustune yatamayacaksin o testide ertele yapma sakin negatif cikabilir ve uzulursun erken donemde cikmiyor bazen bu kanda belli oluyor kac kisi oyle hamilelik haberini verdi 23 nisana ne kaldi surda c.tesi pazar p.tesi bide sali var dayan bitanem bebeginle konus ona ayetel kursi falan oku icini ferahlat lutfen:16:

cANIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR. ama benim daha önceki hamileliğimde bu belirtiler şiddetle vardı ozaman takip etmemiştim sonra anlam vermiştim...şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor..okuyorum.bilgisayarda fetih ,meryem .yasin sürelerini açtım onu dinletiyorum.

cANIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR. ama benim daha önceki hamileliğimde bu belirtiler şiddetle vardı ozaman takip etmemiştim sonra anlam vermiştim...şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor..okuyorum.bilgisayarda fetih ,meryem .yasin sürelerini açtım onu dinletiyorum.

seni umitlendirmek istemiyorum ama yinede soyleyecegim benimde kasiklarim ve belim agrimisti felaket icimi oymustular sanki insallah su cumalarin yuzu suyu hurmetine peygamberimizin sav yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul ve makbul olur canim sen stes yapma bitanem senim yumoslar kac gunluktu?

Bende istanbulda yaşıyorum.benim de rahmim arkaya dönük.ama gittiğim bütün doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler.bende ilkin takmıştım sonra öyle deyince çok ta önemsemedi.
Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahh.
senin eşinde problem var mıydı.benim eşimin değerleri de tam sınırda morfoloji ise 0 ..bende giderim valla şifa nerde bilmiyorum ki..

rahmin arkaya dönük olması % 40 engeller hamileliği dedi doktorum. Ama düzelebilecek bir sorun dedi. Ne yaptığını anlamadığım bir işlemde yaptı sanırım rahmi biraz çevirdi. Sık sık çağırdı bizi yumurtlama takibi yapıldı. Çok da hastası var herkes memnun gitmek istersen bilgilerini veririm.

rahmin arkaya dönük olması % 40 engeller hamileliği dedi doktorum. Ama düzelebilecek bir sorun dedi. Ne yaptığını anlamadığım bir işlemde yaptı sanırım rahmi biraz çevirdi. Sık sık çağırdı bizi yumurtlama takibi yapıldı. Çok da hastası var herkes memnun gitmek istersen bilgilerini veririm.

rahmin arkaya dönük olması düzelmez demişti benim doktor ama..yumurta takibi nasıl yaptı sana...bir sakıncası yoksa bilgilerini verirsen iyi olur canım..

rahmin arkaya dönük olması düzelmez demişti benim doktor ama..yumurta takibi nasıl yaptı sana...bir sakıncası yoksa bilgilerini verirsen iyi olur canım..[/QU

bi yakınımda da vardı rahim dönüklüğü dr çevirmişti onu. benim doktorumda bana bunun düzelebileceğini endişe etmemem gerektiğini söyledi. ilk muayeneyi adetin 2. günü yapmak istiyo bana bi ilaç verdi 5 gün içtim sonra tekrar çağırdı yumurtalıklara bakıyo. gün veriyo sana şu günlerde ilişkiye girin falan diyo birde ilişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyomuş büyüklerin tavsiyesi :)) bu takibi yaparken biraz sık gidiyorsun haftada bir bazen 2 kere sonra adet olmazsan gün verdi o tarihte gel diye gittim şükürler olsun sonuç olumlu çıktı

doktor Faruk KARAKAYA

AİLE TIP MERKEZİ - GÖLCÜK

randevuyla çalışıyorlar ama çok hastası oluyo beklemek zorunda kalıyosun. Muayene ücreti ssk çalışana 37 tl

krizantem dua okuyunca bira daha iyi oldum...artık araştırmayacam. olursa Allahtan olmasa da Allahtan...

sen neyapıyon nasıl gidiyor gebelik canım..

seni umitlendirmek istemiyorum ama yinede soyleyecegim benimde kasiklarim ve belim agrimisti felaket icimi oymustular sanki insallah su cumalarin yuzu suyu hurmetine peygamberimizin sav yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul ve makbul olur canim sen stes yapma bitanem senim yumoslar kac gunluktu?

şimdi gördüm yazını kusura bakma canım...Amin amiiiinn canım benim Allah razı olsun senden canım...
benim yumoş 5 günlüktü zaten bir tane yerleştirdi doktor...zaten 3 tane döllenmiş yumurta vardı bir tane dondurmaya değmez diye 2 tane donduralım dedi yaşın da 35 in altı...bizi o gün öyle ikna etti...

rahmin arkaya dönük olması düzelmez demişti benim doktor ama..yumurta takibi nasıl yaptı sana...bir sakıncası yoksa bilgilerini verirsen iyi olur canım..[/QU

bi yakınımda da vardı rahim dönüklüğü dr çevirmişti onu. benim doktorumda bana bunun düzelebileceğini endişe etmemem gerektiğini söyledi. ilk muayeneyi adetin 2. günü yapmak istiyo bana bi ilaç verdi 5 gün içtim sonra tekrar çağırdı yumurtalıklara bakıyo. gün veriyo sana şu günlerde ilişkiye girin falan diyo birde ilişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyomuş büyüklerin tavsiyesi :)) bu takibi yaparken biraz sık gidiyorsun haftada bir bazen 2 kere sonra adet olmazsan gün verdi o tarihte gel diye gittim şükürler olsun sonuç olumlu çıktı

doktor Faruk KARAKAYA

AİLE TIP MERKEZİ - GÖLCÜK

randevuyla çalışıyorlar ama çok hastası oluyo beklemek zorunda kalıyosun. Muayene ücreti ssk çalışana 37 tl

saol canım..sonucu bekleyecem olmazsa heryolu deneyecem ne yapayım...ilaçın adı neydi canım..bide rahimi çevirirken canın yan dı mıı..

ben öyle desem allahım susturamam valla:27:
sen hasta falan değilsin diyorum bebekler bile dayanıyo diyorum.hemen başlıyo ahhh anammm sen anlarsın beniii :1::1:
ölüyorum diyo adam ben tekrar başını ovalıyom falan zor adam reyyanım:15:
olcak inşallah kuluçka işin gırgırı rabbım nasıp ederse gelcek bizim afacanlar:16:
inşALLAH canımmmm elbet ümidimizi kaymetmeyeceğiz

hanımlar ben çıkıyorum .
aeo :)
mutlu geceler hepimize:) ben de efendi efendi test çözeyim :)

ALLAH cc zihin açıklığı versin canımmmm:10:
banada akıl fikir
2 gündür çalışmıyorum yine hiç:14:

krizantem dua okuyunca bira daha iyi oldum...artık araştırmayacam. olursa Allahtan olmasa da Allahtan...

sen neyapıyon nasıl gidiyor gebelik canım..

şimdi gördüm yazını kusura bakma canım...Amin amiiiinn canım benim Allah razı olsun senden canım...
benim yumoş 5 günlüktü zaten bir tane yerleştirdi doktor...zaten 3 tane döllenmiş yumurta vardı bir tane dondurmaya değmez diye 2 tane donduralım dedi yaşın da 35 in altı...bizi o gün öyle ikna etti...

estagfirullah canim rabbim sendende razi olsun doktorun en iyisini yapmis bence insallah busefer tutacak ve donmuslara ihtiyacin kalmayacak benimkilerde 5 gunluktu sen sadece dualarini oku icini ferahlat bende transfer yapildiktan sonra bulmustum burayi dualarla insan daha bir rahat hissediyor kendini :16:

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız rabbim dualarımızı tez vakitte kabul etsin inşallah
seyyan ben 2yasin 707 ya varis okumuştum cuma saati 2yasin daha okurum toplamda 4 yasin okumuş oluyorum allah kabul etsin inşallah 6tane okuyamadım canlar kusura bakmayın işlerim çok yoğun
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:54::54:

hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin benim yasinlerim tesbihlerim bitti allahın izniyle

sana da hayırlı cumalar...diyet nasıl gidiyor bakemmm

sana da hayırlı cumalar

günaydın kızlarrrrrrrrr

hayırlı cumalar....
günaydın canım sana da hayırlı cumalar...

Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruz:56: Yaşasın yemek yemek:56: Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır:52::52::52: canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....

estagfirullah canim rabbim sendende razi olsun doktorun en iyisini yapmis bence insallah busefer tutacak ve donmuslara ihtiyacin kalmayacak benimkilerde 5 gunluktu sen sadece dualarini oku icini ferahlat bende transfer yapildiktan sonra bulmustum burayi dualarla insan daha bir rahat hissediyor kendini :16:

krizantem senin ilk denemede mi oldu cnm toplanan yumurta sayısını okuyun maşallah dedim 39 tane falandı galiba:nazar: sizin sorun neydi canım merak ettim bir mahsuru yoksa tabi

inşALLAH.evet canım bizde öyle düşündük erken kalkan yol alır :)

aynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh

ayyy estafurullah tatlım yaa sohbet çok güzel gidiyor çıkmak istemiyorum valla...ama eşim eve geçecekmiş şimdi kurt gibi açıkmıştır garibim kendine çok iyi bak:3:

ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer:52:

hemen geliyorumm:10::10::10: biiriki :32::32:biriki:32::32:

canım hoş geldin.bugün yani 24 saat içinde yumurtan çatlıycak diye biliyorum ben kaysım.bugün çalışma :17:yarın aynı saattte testi tekrarla yine çalışma.o koyu çizgi gitgide kayboluyorsa yumurtan çatlamış oluyo:27:kaçırmayın atlamadan devam:17::38:

:1::1::1::1::1:

hiç okumamıştım ben bunu çok güzelmiş :1::1:gülmekten ölcem ya allah senide güldürsün inşallah :29::52::52:

hayırlısı olsun canım:emir_bebek::emir_bebek:
diğer topikte seni ve umudumu görürsem uğruyorum siz olmayınca tadı olmuyo sanki oranın..:9::9:
benim tedavi zamanım daha belli değil canım:26::26:

ee biz herzaman ordayız melekim:1::1:
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.:54:[/QUOTE]
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmm:9:

oooo benim kayınbabam çay bile demlemez :)

sadece yazın kayınvalidelerde ekmek yaparklerken(yufka ekmeği) bende yemeklerini yapayım diye gitmiştim köye
bükme (gözleme) için soğan doğruyodum bi geldi baktı

oo kızım sen bunu akşama bitiremen dedi
aldı elimden bende seviniyom kurtuldum soğan işinden diye
ama nerde parmaktan büyük doğradı felaketti :36: kadınlara götürdüm eda bunun dünki soğanla ilgisi yok dediler bu ne :53:
:27: dedim kayınbabamın yardımları:1:

e boyuna göre kilon normalki
çalışıyomusun canınm sen ???
evet canım vki ye göre normal ama hem bünyem alışık değil hemde orantısız bir vücudum var basen ve bacaklarımdan şikayetçiyim azıcık versem bi de sporla sıkılaşsam harika olacak evet canım çalışıyorum:14:

çok iyi yaaaaa:1::1::1::1:
amin :)
hanımlar aman eşlerinize iyi bakın soğuk alğınlığı 6 ay boyunca spermi etkiliyomuş :)
hadi yaaa ama olmaz ki buuuuuuuuu:14:

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,inşaallah herkes afiyettedir huzurludur :16:

Beni ve ailemi merak edenlere çok teşekkür ediyorum,hamdolsun iyiyiz...Annemler şuan Medine'deler,Efendimiz(s.a.v)in yanındalar,salatlarımızı selamlarımızı götürdüler,ulaştı O Gül Nebi'ye,Rabbim kabul etsin dualarımızı en kısa zamanda....Onlar gidene kadar hamile olduğumu öğrenirsem Kurban adadım demiştim ya,öğrenmek kısmet olmadı...Ama Kurban kestirmek kısmet olacak inşaallah:) Babacım kesilmesi için verdiğimiz miktarı vermş Talebe Yurduna,ben çok mutluyum hamile değilsem bile çok yaklaştım inşaallah olmaya...Rabbim kabul etsin tüm dualarımızı,çabalarımızı,gözyaşlarımıza merhametiyle sevince döndürsün....

İki gündür baş dönmesinden duramıyorum.Bugün çok mide bulantısı yaşadım...Psikolojik olduğunu sanmıyorum,çünkü kendimi anneliğe hazırlamadım bu sefer...Ya üşüttüm ya başka bir sorun var yada belirti bilmiyorum.Bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,eşime söyledim üzülme olursan ölüm yok sonunda,bir ömür bizim dedi.

Ağrı yoksa hamilelik var deniliyo...Ağrı ise kiste işaretmiş...Benim ağrılarım var...Bu durum doğruysa,kistim var ve bu yüzden adet olamıyorum demektir...Yaın sabah idrar testi yapıcam tekrar...Siz bu mesajımı okuyunca çoktan yapmış olurum.Her iki durumda da hakkıyla sabrını ve hakkıyla şükrünü eda edebilmem için dua ederseniz sevinirim...Rabbim en hayırlısını nasip etsin,Vekilim O,tamamen Ona dayanıyorum,ne olursa olsun Onun Takdiri benim kabulüm...

Rabbim Cumalar hürmetine gönlünüzden geçen tüm hayırlı muradlarınızın bir an önce hayırla ve sağlıkla kabulünü nasip etsin...Hepinizi öpüyorum..Şimdiden Cumanız mübarek olsun,dualarda buluşmak dileğiyle :16: :16: :16:

Canım benim hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhh:16:

Bende istanbulda yaşıyorum.benim de rahmim arkaya dönük.ama gittiğim bütün doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler.bende ilkin takmıştım sonra öyle deyince çok ta önemsemedi.
Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahh.
senin eşinde problem var mıydı.benim eşimin değerleri de tam sınırda morfoloji ise 0 ..bende giderim valla şifa nerde bilmiyorum ki..
bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr:52:

Merhaba hakkında hayırlısı. Bende 3 senelik evliyim korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Çok dr gittim hepsi sorun yok olur dedi.
Tavsiye üzerine istanbuldan kalkıp gölcüğe bir doktora gittim. Dr rahmin biraz arkaya dönük bu zorlaştırır dedi. Bi yumurtlama takibi yaptı ve şu anda 4 haftalık hamileyim.Eğer yakınsan sanada tavsiye ederim kuzenime tüp bebekle bile anne olmazsın dediler senelerce uğraştı oda aynı dr gitti bir aylık bir tedavi ve sonrasında aşılama yaptı şimdi ikiz bebekleri olacak 5 aylık hamile :))
Dr. bilgisini verir misin canım acaba araştırmakta fayda var sen gölcüktemisin gerçi benim erkek infertilitesi ama:44:

Son düzenleme:
Back
X