Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırdır kuzu çok çalıştın bugün yafff:52:

salya sümüktüm de o sırada:34:

yine kaçıp gitmişsin bir türlü denk gelemedik bugün yeaaa:52:

Canım çok geçmiş olsun noldu sana böyle nazar mı değdi bir türlü düzelemedin inşallah hepsi geçer bir an önce:16:

Kim ağlattı bakim seni:41: noldu tatlım kim sıktı canını.Dün ben ofise 1 saatliğine uğradım sadece oda vergileri ödemek için malum evde internet yok ya....ben burdaykende sen çıkmıştın:50:

merhaba kalbi güzel kendi güzel kadınlarr
uzun zamandır gelemedim
arada telden okudum ama yazamadım
17 nisanda bebelerimi aldım biliyosun 3 tane dondurulmustu subatta. progesteronun yüksek diye mustafa hoca transferi ertelemişti.
bebisleri alınca ertesi gün yola çıktık.
test günüm 2 mayıs. donmuşlar için 15. gün daha saglıklı sonuç çıkıyor diye öyle. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. sonuç 6.99 çıktı. ne sevinebildim ne üzülebildim. yani hala beklemedeyim canyoldaşlarım.
tedavide olan var mı. ayşe ve kriztantemin kızçeleri olucakmış yanlış hatırlamıyorsam.
hepinizi opuyorum.
A
Y canim benim cook mutlu oldum:)göbeğini sür de bize de nasip olsun:)hayırlısıyla kucağına alırsın insaalla

A
Y canim benim cook mutlu oldum:)göbeğini sür de bize de nasip olsun:)hayırlısıyla kucağına alırsın insaalla

inallah muhatcım yaa. bebelerimi alırken hepinize dua ettim. rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de kuzularınıza. benim daha net diil ama pozitifim. moral olsun diye gebelik ticker ı bile yaptım:49::49::49::49:

Iyi yapmışsın canim:)
Belki bi prens geliyordur:)
Ay moral oldu haberin bana:)

Kim ağlattı bakim seni:41: noldu tatlım kim sıktı canını.Dün ben ofise 1 saatliğine uğradım sadece oda vergileri ödemek için malum evde internet yok ya....ben burdaykende sen çıkmıştın:50:
Duygu bosalmasi diyelim tatlım yaa ozal bir sebebi yok sen bana cok iyi geliyorsun canim yaa:16: discideyim simdi acaip yogun bir haftasonu gecirecegim biri babamin biri enistemin 2 tane doğum gunu var ve ben daha kara kara ne hediye alsam diye düşünüyorum:50:
inallah muhatcım yaa. bebelerimi alırken hepinize dua ettim. rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de kuzularınıza. benim daha net diil ama pozitifim. moral olsun diye gebelik ticker ı bile yaptım:49::49::49::49:

Canimm 2 gun sonra tekrarla artışı görelim bence meleklerin seninle Rabbim yardım edecek ay cok iyi gelecek topigimize:52:

Asyacim bu haftanin duası yetişmedi canim. Pazartesi yayınlayacak Seyyan.eksik var yasinlerde bu hafta çoğumuz regl olduk ondan kaynaklandı.
Asbelove dış kotu oluyo canim. Enistenin yerinde olsam ben de esimle dalga gecerdim:)

Size özel bu şekerler biberli:) her moral bozukluğundan yersiniz:)
Seyyan ağlamaya bahane ariyom demi elekci:23:
Lenbensu canim dedim geçen ay 100 yaşına bastı:)
evet o şekerler bize özel olsunda acı olsun fark etmez tatlım.bizim moralimiz bozuk olunca sen yanımızda ol oda bizim için yeter:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
mercimeğini ve bulgurunu kabarttım.sadece salça,soğan ve yeşillikler eklenecek.kurabiye alsammı acaba hazır.hem ben sana yardıma gel dedim aklıllım., niye gelmiyon ki hemen

inşaallah canım bizimde resim kağıdına çizilmiş yarım yamalak resimlerimiz hediyemiz olur çocuklarımızdan....hep özenmişimdirde şu annelerine resim yapıp annecim senin için yaptım diyen öocuklara.......biz annelerin en değerlileriyiz hepimiz öyleyiz ve bir gün anneler günü bizimde dolu dolu geçecek değilmi canım ...................inşaallah
ay canım ya şu resimler yokmu buzdolabımın üstü resim dolu komşu çocukları yiyenler her gelen bir resim hediye ediyor hepsinide saklıyorum bazen anneleri bile şaşırıyor sen neden bunları atmıyorsun diyorlar neden atayım ben onların kıymetini biliyorum siz artık bıkmışsınız diyorum.inşallah gün gelecek evlatlarımızın bizim için karalamalarını en baş köşeye asıcaz Rabbim inşaallah bu mucizeyi bize yaşatır amin
Ben alıntı yapamıyorum bi oluyo bi olmuyo:)
Evet bak uzuyosun bebeğini. Dünya aleminde olmada DA baska.alemde var çocuklarımız.
tatlım cepten giriyorsan alıntı yapmak zor oluyor önemli değil sen yaz biz üstümüze alınırız:1::1::1:
evet şükürler olsun bebeişlerimiz bizi bekliyorlar dediğin gibi bu dünyada kısmet değilsede öteki dünyada bizi bekliyorlar
Seyyan ben yapmayı unuttun sandım DA akıl veriyodum kendimce:) ben olsam haxir alırdım:)ama ılla yapalım detsen ge:10:lirim

Canimmm ben bilmiyordum bu durumu Rabbim bunu dA asmana yardım edecek sen güçlü bir hatunsun bunun da üstesinden gelirsin evelallah Rabbim buraya kadar gelmaleni nasip etti bundan sonrası da gelecek yeter ki inan canım seviyorum seni. ..
maalesef böyle bir sıkıntım oldu Rabbim şifa verir inşallah.evet güçlüyüm elhamdülillah inşallah bu günlerde geçecek akşam yatmadan önce kendi kendime konuşuyorum bak miyom kardeş benimle evladımın arasına girme 9 senedir onun hasretiyle yaşıyorum utanmıyor musun aramıza girmeye eşimde gülüyor karım en sonunda kafayı yedi demez mi:1::1::1::1:

İnşallah canım inşallahhhhhh...........

muhat tatlım nasılsın iyi oldunmu biraz:54::54::54::54::54:
canım bugün yeni birşey öğrendim miyomlar sıcakla eriyormuş sıcağı hiç sevmiyormuş sabahtan beri masaj makinasıyla masaj yaptım kandolaşımı olsun ısınsın diye belki gider kurtulurum birde sıcak su torbasıyla kanka oldum yana döne geziyorum evin içinde inşallah işe yararda şu illetten kurtulurum ameliyatsız:1::1:

Son düzenleme:
muhat tatlım nasılsın iyi oldunmu biraz:54::54::54::54::54:
canım bugün yeni birşey öğrendim miyomlar sıcakla eriyormuş sıcağı hiç sevmiyormuş sabahtan beri masaj makinasıyla masaj yaptım kandolaşımı olsun ısınsın diye belki gider kurtulurum birde sıcak su torbasıyla kanka oldum yana döne geziyorum evin içinde inşallah işe yararda şu illetten kurtulurum ameliyatsız:1::1:

Aaaa canim cok sevindim. Bi de hamam mi denesen:)
Ayyy bak gördün mu careleri var cok şükür:)sandığım kadar tembel degilmissin:1:
O topik açılacak arkadasss:)bit kadar miyomdan mi korkacaz bee

Aaaa canim cok sevindim. Bi de hamam mi denesen:)
Ayyy bak gördün mu careleri var cok şükür:)sandığım kadar tembel degilmissin:1:
O topik açılacak arkadasss:)bit kadar miyomdan mi korkacaz bee
bende çok mutluyum en azından birşeyler yapıyorum kendim içinde buda önemli şimdiye kadar bana yakışmayan hareketler sergiledim depresyonmuş sanki depresyona girsem bebeğimi bana getirecek.benim dirayetli ve güçlü olmam lazım ki bebişlerim gelsin:49::49::49::49:tembel değilde pili bitmiş diye bilirsin kolay değil tam 9 sene eşimin hastalığıyla mücadele ettim hemde tüm olumsuzluklara rağman:42::42::42::42:canım benim aklımada kaplıca geldi acaba nereye gitsem daha önce yalovaya gitmiştim orda kadın hastalıkları için iyi geliyor yazıyordu eşimle bir görüşeyimde belki iyi gelir kaplıca:34::34::34::34:hem tatil hem şifa maksatlı:1::1::1:

Evet canim sana pek yakismdi bu haller.
örnek ol bak, bu kızlar deprosyona girerse senden bilirim:)
canim bi arastir şu sıcaklıkları nette yaziyodur. canim simdilik ben çıkıyorum. Kv deyim.
Yemek hazirlayayim cok acıktım.

Açılacak tabiki de:)canim antisocial hamis. Okudun mu.

Sonrada hamilelikte çatlaklar topigi açalım. Açtık açtık nasılsa tam açalım demi ama. Sonra hep birlikte doğuma.:10:sıraya göre takip ederiz artik:)

Evet canim sana pek yakismdi bu haller.
örnek ol bak, bu kızlar deprosyona girerse senden bilirim:)
canim bi arastir şu sıcaklıkları nette yaziyodur. canim simdilik ben çıkıyorum. Kv deyim.
Yemek hazirlayayim cok acıktım.
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:tamam canım kimseyi depresyona falan sokmam:34::34::34::34::34:
araştırıcam tatlım inşallah birşeyler yapabilirim boş durmamam lazım
güle güle tatlım görüşürüz hadi afiyet olsun:56::56::56:

Sonrada hamilelikte çatlaklar topigi açalım. Açtık açtık nasılsa tam açalım demi ama. Sonra hep birlikte doğuma.:10:sıraya göre takip ederiz artik:)
kk.bizim topiğimizle dolacak desene:9::9::9::9:bütün ömrümüz burda geçiyor hatta bize maaş bağlasınlar:1::1::1::1:
okudum ama hamiş olduğunu anlamadım değeri şu anda düşük erken test yapmış inşallah yükselecek değeri ve halayımızıda çekeriz son günlerde çok oturduk eğlenme zamanı geldi.inşallah canım hamiş olan ayağını sürüsün topikte bebişsiz kimse kalmasın:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah cnm ne guzel olur,ama soyle bisey var ben kendim sahsen hamis olsam sok tan kurtulana kadar dogum yaparim sonra bu bebek kimin diye bir sok daha yasarim benim kendime gelmem asa yukari 2 seneyi bulur heralde...insallah olur

Back
X