benim kullandığım marka üretilmiyomuş artık biraz önce internetten satış yapan firmayı aradım öle dedi ama onun yerine aynı özellikte başka marka gng dhea varmış onu getittircem bütün içeriği aynıymış buldum sonunda çok şükür.:)
Canım gng mi, gnc mi? Biosteronun da üretici firması interpharm diye bir firmaymış. İthalatçı firma da Konya'daymış. Ben aradım Konya'yı. Mayısın 2. haftası eczanelerde bulabileceksiniz dediler. Şimdi acaba gnc dir sanırım senin dediğin, onu alsam mı, yoksa mayısın 2. haftasını beklesem mi? Dr bana bir de gnc nin arginmax womens ı verdi. Durumum seninle aynı, fsh yüksek amh düşük. 2 kez tüp denedik, 1. de yumoşlar erken çatladı, 2. de hiç döllenme gözlenmedi. Haziran da 3. yapmak stedim, dr a vitamin destek sordum, o da tam kanıtlanmış bir durum yok amabunları kullanabilirsin . Gene de bilimsel olark yumurta kalitesini artırdığına dair bir tespit yok diye de ekledi.
Bu arada Konyada bir arkadaşım var, bizimle aynı durumda. Orada dr lar, gider gitmez ilk iş Biosteron veriyorlarmış. Biraz kafam karıştı bunu duyunca. Ben sormasam dr um hiç vermeyecekti mesela. Yani ithalatçı firma orada olunca, representler fazlaca mı çaba sarfediyor acaba diye düşündüm.