Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ah be güzelim ne uğraşıyorsun oh iyi iş valla bir de emrivaki yapıyorlar.Madem öyle ek ücret ödesinler iki şirket bir arada:41: Hem sen şimdi sakin ol stres yapma yumoşlar iyi gelişsin.Melisayı catlatma iğnesine kadar kullan canım zaten iğneden 36 saat sonra çatlayacak yumr. o zaman kadar melisanın etkisi kalmaz.Strese çok iyi geliyor bebek gibi uyuyorsun içince :34:

ne ala memleket yaa gitmeyecekmişim beni bağlamaz gerekli kayıtları yapar çeker giderim hiç umurumda değil valla ek ücret verecekler ha gülerim ancak ona gelince ceplerinde akrep olur onların sakin olmam lazım benim yaaa 2-3gün içsem iyi gelir zaten sonra da inşallah bekletmez anneciğini meleğimde gelir bu ay bakalımm:16:

ne ala memleket yaa gitmeyecekmişim beni bağlamaz gerekli kayıtları yapar çeker giderim hiç umurumda değil valla ek ücret verecekler ha gülerim ancak ona gelince ceplerinde akrep olur onların sakin olmam lazım benim yaaa 2-3gün içsem iyi gelir zaten sonra da inşallah bekletmez anneciğini meleğimde gelir bu ay bakalımm:16:

ha şöyleeeee...sıkma canını.Gelir annesi merak etme:emir_bebek: junior janan

Asbelove canim ayağın incinmis, Daha iyi misin
Kays, canim ne istiyosan soyle antepe gidersem ellerimle getiririm
Seyyan,Kolay gelsin.ayakbagi olmayalım biz sen temizliğini bitir öyle gelelim:) kurabiye de yap:)
Sibel, dr ne dedi canim?
Ssonmez, nerdesin sen ya:(
Nekadarzor, canim geçen sefer sanki moralin bozuktu diye hatırlıyorum herşey yilunda mi?
Antisocial, test yaptırdınız mi:)
Antikdeniz, ema,balah nerdesiniz siz

Seyyan,Kolay gelsin.ayakbagi olmayalım biz sen temizliğini bitir öyle gelelim:) kurabiye de yap:)
Sibel, dr ne dedi canim?
Nekadarzor, canim geçen sefer sanki moralin bozuktu diye hatırlıyorum herşey yilunda mi?

muhatımmmmmmmmmmburdayım bitanemmm..nasılsın????

Sibel, dr ne dedi canim?

sağolasın canımmmm evet spor yapcam derken:1::1:
haftasonu iyiyim diye topuklu ayakkabı giydim daha kötüleşti ama iyiyim bu hafta çok iyiyim:32::32:
sen nasılsın canım dr. ne dedi:53:

selam kızlar nasılsınızz???ben iyiyim yoruluyorum giremiyorum fazlaaaa..
merak etmeyin iyiyimmm..sizler nasılsınız???güzel haberler var mı???

Sibel, dr ne dedi canim?

sakın dafniya ya yazma zaten ben üvey üyeyim:43:

selam kızlar nasılsınızz???ben iyiyim yoruluyorum giremiyorum fazlaaaa..
merak etmeyin iyiyimmm..sizler nasılsınız???güzel haberler var mı???
hoşgeldin kuzummmm özletiyorsun kendiniiii

sakın dafniya ya yazma zaten ben üvey üyeyim:43:
Sen bizim biriciğimizsin canımmm

Ultrason da gördüğün yumiler için bir de test mi yapcan illah teste görcem diyosun yani:52::52::52::52::52:

tabi kiiiii gördüğümde 8.gündü ya iğneler erken çatlamaya sebep olursa ne etcemmmmm bu günleri kaçırayım mı olmassss:52::52:

asbelove hoşbuldum canım...yorgunluktan giremiyom....belimin ağrısından arada vermiştim...
şimdi ara ara girmeye çalışıyorummm...yaşlandım galibaaaaaaaaa..ben nasıl çocuk doğurup büyütecem acabaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

asbelove hoşbuldum canım...yorgunluktan giremiyom....belimin ağrısından arada vermiştim...
şimdi ara ara girmeye çalışıyorummm...yaşlandım galibaaaaaaaaa..ben nasıl çocuk doğurup büyütecem acabaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

onlar gelsin bak nasıl büyütcez yeter ki gelsinler hayırla sağlıkla kucağımıza alalım:52::52::52::52::52:

hoşgeldin kuzummmm özletiyorsun kendiniiii

Sen bizim biriciğimizsin canımmm

tabi kiiiii gördüğümde 8.gündü ya iğneler erken çatlamaya sebep olursa ne etcemmmmm bu günleri kaçırayım mı olmassss:52::52:

çooook teşekkür ederim canımm yaaa iyiki varsınız istisnasız hepinizi çok seviyorum (belki bazılarınızı bir tık önde):34:öyle 4 hafta da muhabbet mi olur diye düşünebilirsiniz belki ama yıllarca arkadaşlık edipde sizlerle paylaştıklarımı paylaşamadığım insanlar var.Yerinde duramıyorsun demi heyecandan rahat ol merak etme milim milim büyüyorlar onlar öyle hemen çatlamazlar ama sen meraktan çatlamak üzeresin belli:1:

Son düzenleme:
çooook teşekkür ederim canımm yaaa iyiki varsınız istisnasız hepinizi çok seviyorum (belki bazılarınızı bir tık önde):34:öyle 4 hafta da muhabbet mi olur diye düşünebilirsiniz belki ama yıllarca arkadaşlık edipde sizlerle paylaştıklarımı paylaşamadığım insanlar var.Yerinde duramıyorsun demi heyecandan rahat ol merak etme milim milim büyüyorlar onlar öyle hemen çatlamazlar ama sen meraktan çatlamak üzeresin belli:1:

4hafta da olmaz diyorsun ama sen beni şu anda annemden daha iyi tanıyorsun kuzummmmmm bu konuda:1:
sizlerle acaip rahatım canım benim her sıkıntımı rahatlıkla paylaşabiliyorum bazen eşimin bilmediği durumları bile iyi ki varsın iyi ki varsınız:34:

4hafta da olmaz diyorsun ama sen beni şu anda annemden daha iyi tanıyorsun kuzummmmmm bu konuda:1:
sizlerle acaip rahatım canım benim her sıkıntımı rahatlıkla paylaşabiliyorum bazen eşimin bilmediği durumları bile iyi ki varsın iyi ki varsınız:34:

aynen öyle canım amiyane tabirle eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar hedef aynı olunca bir de burda bir arada olma amacımız dua olunca uhuvette Allahın emri olunca muhabbette oluyor illaki....:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X