Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım amiyane tabirle eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar hedef aynı olunca bir de burda bir arada olma amacımız dua olunca uhuvette Allahın emri olunca muhabbette oluyor illaki....![]()
Asbelove topuklu mu giydin aferin sana!
Ssonmez iyiyiz canim okul bitince bahanen kalmayacak ona gore:)
Dafniya, canim sen nettesin nasılsa diye seni yazmadım:)
Üvey olur musun hiç:)![]()
evet yaa salaklık ettim gerçi arabayla gittik ama yine mahvetti beni ahanda böyle oldum![]()
Canim fenere giymeseydin cok iyiydi.
Eee sen mi. Önce catliycan yumurtanın mi:)
Catlamayla ilgili havucun bi faydası vardı canim net hatırlamıyorum. Bi bak istersen.
Ayyy hadi bakalım 20 e alir mıyız guzel haberi
Canim sakin çatlayıp napma:)psikolojik olara DA hazırlan.
70000 lemyelid okusana:) biz de el atarız:)
muhtemelen ben çatlicam canım zaten bebiş olmasa bile benim bu heyecanımdan kesin gecikecek kırmızılar bu ay
hadi ya yaaa dur bir araştırayım havuç işini gerçi perşembe gel duruma göre çatlatma iğnesi vuralım dedi dr. ama ben kalp krizinden gitmezsem perşembeye gideceğim Allahımın izniyle
ay hadi inşallah canım inşallah o kadar çok ihtiyacım var ki bu ay bu güzel habere![]()
slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ve halzizim uc gundur uyku girmedi gozume dondum durdum dun gecede sizmisim artik hic iyi kalkmadim bide doktor randevumu kacirmisim moralim bozuldu cok![]()
hadi hayirlisi canim insallah supermenler senin yumosa ulasacak![]()
kıyamammmmm canımmm bozma moralini yine alırsın gidersin tatlımmmm![]()
aldim canim hazirana verdiler.neyseki turkiyeye geliyorum ordada randevum hazir sukurler olsun![]()
inşallah canım inşallahhhhh yumoşlar gelişsin diye iğne oldum çatlatma iğnesi de olacağım perşembe herşey normalse
onlarda ulaşıversinler bi zahmet acaba silkeletsem mi diye düşünmüyor değilim![]()
gel canım gel burda bugün alsan randevunu yarın gidersin dr.a rahat rahat hadi bakalım![]()
hadi hayirlisi canim bencede silkelet bir kendini ne olur ne olmaz dimi amabu supermenler cok nazli anacim her isi biz yapiyoruz onlar bir yumurtaya ulasacaklar ama onada useniyorlar
![]()
bana bir arkadasim aldi sifa hastanesinden kadinmis doktor ama cok yogun dedi bir ay oncesinden aldik valla yer bulamayiz diye ultrasonuda renkliymis 190tlde ucreti uygunmu canim bir bilgin varmi hic
asbelovem guzel haberler varmi canim topikte ben giremedim de ne zamandir
orta düzeyde canım 100tl ye de var 300tl ye de var dr. iyiyse sorun yok misal alman hastanesi op.dr.a 300tl alıyor ben tüp bebek merkezinde gittim bir dr.a 150tl aldı normal yani canım![]()