Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:12:özledik seni kavuştunmu kocişine.:38:
test yaptnmı tabikide yapmadın:47:

Ayy canım valla bende özledim sizleri :54: :54: Kavuştum kavuştum,yanayım yanayım kör talihime yanayım adam nöbetçi bugün :50: :9: :9: :9:

Yapmadım fırsatım olmadı,bu hafta tekrarlarım,hiç adet olcakmışım gibi belirti neyin yok :12: Sanırım hamileyim :1: Yapmadığım test yüzünden aranıldım ama bugün :27: :37:

Seyyan neler döktürüyon kız kimlere bu hazırlık,ben sadece iskender istiyom dahada bişe istemiyom söz :30: :27: :27:

bende iyiyim şükürler olsun heyecanlıyım çarşamba günü kontrole gidiyorum inşallah güzel haberlerle dönerim
sende boya badana işine girişmişsin kolay gelsin tatlım aç kapını yardıma geliyorum :10::10::10::10::10::10::10:

canım inşaallah güzel haberlerle mutlu mutlu dönersin......ya sorma sanki daha önce hiç badana olmamış,bende hiç temizlik yapmamışım gibi bir zor geliyo .........:31:ya geliyom geliyom diyonuz kimsenin geldiği yok:19:

nabarsın be ya.çağrı attığında ablamla konuşuyodum.bursaya taşınması için psikolojik baskı uyguladım.tek başıma iş yapmak zor geliyoda:9:
bursada nüfus patlaması olacak sayende.
Kızlar napıyonuz,bi bakim dedim sizi görünce geldim :27: :27:
hoşşş geldin:)
şaka olduğunu söyleeeeeeeeeeeeeeee......:41::41::41::41:
gerçekten canım yaaaaa:(
adam mesaim bitti getirmryin getirmeyin deyip duruyodu. aceleyle o kısmı unutmuşum:(
sabah hemen işe sokarım demişti.belki sabah sizi ya da beni arar il için.:50:

ben de iyiyim :) ne var ne yok kızlar.
size bi kötğ haberim var :( daha dogrusu seyyanla esleme:(
adresin sonuna şehiri yazmayı unutmuşum :(:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Muhat nolcak peki şimdi :26: :26:

Seyyan ikimizinkini unutmuş,belkide gerek kalmadan hamile kalırız,bundaki hayrı bu şekilde buldum ancak ama çok merak ediyordum :26: :26:

Ayy canım valla bende özledim sizleri :54: :54: Kavuştum kavuştum,yanayım yanayım kör talihime yanayım adam nöbetçi bugün :50: :9: :9: :9:

Yapmadım fırsatım olmadı,bu hafta tekrarlarım,hiç adet olcakmışım gibi belirti neyin yok :12: Sanırım hamileyim :1: Yapmadığım test yüzünden aranıldım ama bugün :27: :37:

Seyyan neler döktürüyon kız kimlere bu hazırlık,ben sadece iskender istiyom dahada bişe istemiyom söz :30: :27: :27:
kör talihe bak sen olsun kızım yarın akşam var öbür akşam vaaaaaaaaaaaaar :6:inşaallah hamilesindir canım...o yapmadığın test yüzünden arandığını biliyorum,rüyamda gördüm sankiiii:1:size döktürüyom,lohusa mevlüdüme geliceksiniz ya temiz lsun dimi ama....ay okuyanda beni hamile sanacak,keşkeeeeeeeeee bende hamileyim diyebilseydiiiiiim:50:

esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:12:özledik seni kavuştunmu kocişine.:38:
test yaptnmı tabikide yapmadın:47:
yapma seyyan yapmadı.
bugün saglık ocagından da aradılar halbuki :)
muhat inanmıyorum sana peki nerden anladım böyle bir hata yaptığını :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
benimkini unutmamışsın sanırım neyse ucuz atlattım:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
akil insanlar eslemin verdiği adresteki ilçeye gitmişler. haber izliyodum xxxxxxxxx deyince abowwwwwwwwww dedim:(
haber izlemesem daha ahberim olmayacaktı :)

Son düzenleme:
canım inşaallah güzel haberlerle mutlu mutlu dönersin......ya sorma sanki daha önce hiç badana olmamış,bende hiç temizlik yapmamışım gibi bir zor geliyo .........:31:ya geliyom geliyom diyonuz kimsenin geldiği yok:19:
amin canım inşallah bahar yorgunluğu çökmüştür herhalde.hiç gelmez olurmuyuz gelmedik gelmedik gelince hep beraber gelicez hemde bebiş kutlamasına gelicez inşallah :49::49::49::49::49:

Seyyan ikimizinkini unutmuş,belkide gerek kalmadan hamile kalırız,bundaki hayrı bu şekilde buldum ancak ama çok merak ediyordum :26: :26:
evet muhat ne olcak şimdiiii:53:ay vardır bi hayır inşaallah eslemcim inşaallah ......:49:
bursada nüfus patlaması olacak sayende.

hoşşş geldin:)

gerçekten canım yaaaaa:(
adam mesaim bitti getirmryin getirmeyin deyip duruyodu. aceleyle o kısmı unutmuşum:(
sabah hemen işe sokarım demişti.belki sabah sizi ya da beni arar il için.:50:

muhat hemen hallet bu meseleyi ben dantellimi giymek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:6::6:

kör talihe bak sen olsun kızım yarın akşam var öbür akşam vaaaaaaaaaaaaar :6:inşaallah hamilesindir canım...o yapmadığın test yüzünden arandığını biliyorum,rüyamda gördüm sankiiii:1:size döktürüyom,lohusa mevlüdüme geliceksiniz ya temiz lsun dimi ama....ay okuyanda beni hamile sanacak,keşkeeeeeeeeee bende hamileyim diyebilseydiiiiiim:50:

Evet birazdan gelcek,gece yemeklerinin açılışı başlıyo yine eve geldim ya :27: :27:

Kızlar bi şiştim ki sormayın,hamile kalsam nolurum ki :37:

İnşaallah hamileyimdir,hamileyizdir :49: :49:

Biliyorum seni iş birlikçi seni,Muhat kesin korkmuştur sesimden ses falan gitti boğazlarım acıyo ölüyom :4:

Hamile olacaksın inşaallah az kaldı,yap şimdiden ikizlerinle adım atamazsın,şimdiden başla,bizde yardım ederiz :10:

canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır belki ihtiyacınız yoktur şekere.ama sen şu testi yapana kadar orta yerimizden çatlıycaz.bak sonunda doktor ayağına gelecek haberin olsun :1::1::1::1:

hangi test yüzünden arandı yawwww gene ne kaçırdım ben ???
amin canım inşallah bahar yorgunluğu çökmüştür herhalde.hiç gelmez olurmuyuz gelmedik gelmedik gelince hep beraber gelicez hemde bebiş kutlamasına gelicez inşallah :49::49::49::49::49:
sen doğuma giderken geliriz:)
son dogum yaparken dışarda slogan atarız artık:35:

Muhattttt mesajını düzenlesne kuzum,bilerek alıntı yapmadım,ilçeyle ilgili haberi sil,deşifre olmak istemiyom hehe :27: :27: :27:

yapma seyyan yapmadı.
bugün saglık ocagından da aradılar halbuki :)

akil insanlar eslemin verdiği adresteki ilçeye gitmişler. haber izliyodum. kütahya deyince abowwwwwwwwww dedim:(
haber izlemesem daha ahberim olmayacaktı :)

vardır bi ahyır bundada..........sabırsızlıkla bekliyodum.yok kızım ben bişeyi çok istemicem..:27:hangi kargoya verdiysen ara bi telefonlaaa,,,,,çabuuuuuuuuuuuuk

hangi test yüzünden arandı yawwww gene ne kaçırdım ben ???

sen doğuma giderken geliriz:)
son dogum yaparken dışarda slogan atarız artık:35:

hangi test yüzünden arandı................:26:şakamı yapıyon arayan muhat,aranan eslem değilmiydi ben mi bişey kaçırıyom yoksa kafamı buluyon benle yine:41::41:

dedigin gibi iyiymis neki 100$ ama dil bilmeyince bide tercuman ister:9:bizim dogum devlette bedava herseyinle ebe ilgileniyor dogumdan sonrada eve geliyorlar hersey yolundami diye....hastane iyi olunca geriside hikaye bence 10 bin tlde abarti fiyat hastanede onune ne getiriyorlar doktorun basarisi ne amannn iyice abardilar:19:

Aynen canım aynen:34:
Muhatt nasıl okuyacağım lem yelidi yaaa

evet muhat ne olcak şimdiiii:53:ay vardır bi hayır inşaallah eslemcim inşaallah ......:49:

muhat hemen hallet bu meseleyi ben dantellimi giymek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:6::6:

Seyyann ne dantellisi :17:

Oyhh noluyo diyin bakim hele :23: :27:

canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır belki ihtiyacınız yoktur şekere.ama sen şu testi yapana kadar orta yerimizden çatlıycaz.bak sonunda doktor ayağına gelecek haberin olsun :1::1::1::1:

Ayy canım inşaallah öyledir hakkımızda hayırlısı :49:

Canım haftaiçi testleri tekrarlıcam :3:

İnşaallah öyle olur ama :12:

Seninde hayırlı haberleirni almak nasip olsun en kısa zamanda,sen bunu hakettin,Rabbim en yakın zamanda güldürsün sizinde yüzünüzü :16: :16:

canım yarın onlar arar ya da ben ararım:)
kız sıradan bi atlet. sana 8 beden aldım =)
Evet birazdan gelcek,gece yemeklerinin açılışı başlıyo yine eve geldim ya :27: :27:

Kızlar bi şiştim ki sormayın,hamile kalsam nolurum ki :37:

İnşaallah hamileyimdir,hamileyizdir :49: :49:

Biliyorum seni iş birlikçi seni,Muhat kesin korkmuştur sesimden ses falan gitti boğazlarım acıyo ölüyom :4:

Hamile olacaksın inşaallah az kaldı,yap şimdiden ikizlerinle adım atamazsın,şimdiden başla,bizde yardım ederiz :10:
=) valla ses gidince şaşırdım =)
bak kıymetimi bil hemşire de oldum =)
vardır bi ahyır bundada..........sabırsızlıkla bekliyodum.yok kızım ben bişeyi çok istemicem..:27:hangi kargoya verdiysen ara bi telefonlaaa,,,,,çabuuuuuuuuuuuuk
yarına hallolur canım =)
hangi test yüzünden arandı................:26:şakamı yapıyon arayan muhat,aranan eslem değilmiydi ben mi bişey kaçırıyom yoksa kafamı buluyon benle yine:41::41:
kız sana kim anlattı???
daha yeni yaptım şakayı bu sabah =)

Back
X