Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyan ben danteli çok severim :23:

Muhat kargocudan şehir işini hallet canım nolur nolurr :27: Hangi kargo bu arada :24:

Nurusime aynı anlarda doğurursak,ortak bi şehir bulup orda buluşuruz,birbirimizi görmesekte,elleirmizde kucaklarımızda dolu dolu çocuklardan tanırız :52: :52: Çocukları nereye bırakıcaz ama :30:

Kızlar benim kociş geldi,yemek vaktiiiii :56: :56: Ben çıkıyom,gece gelecek olursanız söyleyin bende geliyim,malum nöbetçi kocişim :50:

Öpüyom by byyeee :54: :54: :54:
bende severdim dantelli ya neyseeeeeee
hamd olsun iyiyim canım. biraz yorgunum. köydeydik bugün çok iş yaptıkk. belim ağrıyor
kendini fazla yorma canım,biz anne adaylarıyız unutma.
evet ya benlede dünür olcaksın tatlım o kadar sene doğurmadık bize dörtlemek yakışır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yakışır dimi kız.......:49::49::49::49:

kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)

muhat çatlatmasana beni 2 gün beklemesem şimdi söylesen olmazmı:44::44::44::44::44::44:
yok canım muhat bu insanı çatlatmaya bayılır,böyle gizemli gizemli konuşur sende bi saat düşünürsün ne acaba diye

hahahahhihihihihii
valla seyyan güzel demiş =)

gel hadi sen de:)
kürlere devam ediyomusunuz canım?

bak eger tam okusaymış 18 tane emriyo olacakış =)

muskat mı acaba=)
eşim karşıda sinirli sinirli bakıyor korkarak yazıyorum. o yüzden katılamıyom çok...

evet devam ediyoruz arada kaçırıyoruz işte..
haa bu arada canım perşembe günü doktora gitcez inşallah..
bakalım eşimde bi değişiklik oldumu.

muhat kızdırma beni 8 beden atleti giyince kociş:30::30:şoka gircek....:53:gülmekten adam:52:anladın işte sen....tövbe tövbe...hamile kalınca büyüğünü alırdım ben yani neyse artık yetineyim ben bunla en iyisi........sen giyiceğini ne yazıyon şimdik burda çatlatçanmı bizi....amaaaaaaa galiba sen bizi kandırıyosuuuuuuuuuun........dimiiiiiiiiiiiiii.sen unutmazsın şehiri kızım yeme bizi
yok canım ya valla unuttum =(
yarın sabahtan hallediyorum=)
iyi tamama size ne zaman gelirse o gün kullanırım , dantel kardeşliği yapaız =):52:

bende severdim dantelli ya neyseeeeeee

kendini fazla yorma canım,biz anne adaylarıyız unutma.

yakışır dimi kız.......:49::49::49::49:
sağol düşünceli arkadaşım. napıyım olcak işler. beni bırakmazlarki herkes çalışırken... hamile olsam belki anlayışlı olurlar..
ama ne zaman konu açılsa diyolar falanca gebeliğinde çok iş yaptı bişey olmadı. ne biliyi güvenemiyorum...

yok canım ya valla unuttum =(
yarın sabahtan hallediyorum=)
iyi tamama size ne zaman gelirse o gün kullanırım , dantel kardeşliği yapaız =):52:

bundada vardır bi hayır canım...sen giy lütfen kısmetini geciktirme,bizde gelince giyeriz napalım..........dantel kerdeşliği olunca bizim çocukların evlenmesine bir mani olmuyor dimi:53:

yok canım muhat bu insanı çatlatmaya bayılır,böyle gizemli gizemli konuşur sende bi saat düşünürsün ne acaba diye
çatla emi =):33:
kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)

muhat çatlatmasana beni 2 gün beklemesem şimdi söylesen olmazmı:44::44::44::44::44::44:
canım mektup yazmıştım hepinize ayrı ayrı.
seninkinde bişeye değinmiştim=)
yaaa üüffff gelince bakarsınız beaaa
eşim karşıda sinirli sinirli bakıyor korkarak yazıyorum. o yüzden katılamıyom çok...

evet devam ediyoruz arada kaçırıyoruz işte..
haa bu arada canım perşembe günü doktora gitcez inşallah..
bakalım eşimde bi değişiklik oldumu.
ben bugün keçiboynuzu tozu aldım.
meyve suyuna kattım :) içti kocişim =):52:

sağol düşünceli arkadaşım. napıyım olcak işler. beni bırakmazlarki herkes çalışırken... hamile olsam belki anlayışlı olurlar..
ama ne zaman konu açılsa diyolar falanca gebeliğinde çok iş yaptı bişey olmadı. ne biliyi güvenemiyorum...
evet canım ya Rabbim verecekse ne yaparsan yap dünyaya gelmesine mani olamzsın ama tabi dikkat etmek lazım.tedbir kulddan takdir Allahtan.sen bi hamile kalda gerisini düşünme boşver...geliriz yardıma kız,ne var yani:10:
:10:

evet canım aynen halende bir açıklama yapmadı ben burda dokuz doğurucam sonra dünür aramak zorunda kalıcam çocuklarım evde kalmasa bari:9::9::9:

meyve suyuna kattım :) içti kocişim =):52:[/QUOTE]

anladım canım tamam sabredicem birgün daha benim adresim doğruysa tabi:10::10::10::10::10::10:

bundada vardır bi hayır canım...sen giy lütfen kısmetini geciktirme,bizde gelince giyeriz napalım..........dantel kerdeşliği olunca bizim çocukların evlenmesine bir mani olmuyor dimi:53:
yok canım bişi olmaz=)süt annelik yapmadığımız sürece bişi olmaz.

evet canım aynen halende bir açıklama yapmadı ben burda dokuz doğurucam sonra dünür aramak zorunda kalıcam çocuklarım evde kalmasa bari:9::9::9:
açıkladım kızzzzz=)

bari fazla detaya giripte bizim hepten moralimizi bozma.....şimdi hepten merak ettim.gidip ben alacam kargodan o derece yaniiiiiiiii
ya canım hem çatlatır hemde :33:nisbet yapar

keçiboynuzu tozumu.. iyiymiş. öyle bişiy olduğundan haberim yoktu. inşallah etkisini görürsünüz hayırlısıylan...

anladım canım tamam sabredicem birgün daha benim adresim doğruysa tabi:10::10::10::10::10::10:[/QUOTE]
dogru senin adresin :)

bari fazla detaya giripte bizim hepten moralimizi bozma.....şimdi hepten merak ettim.gidip ben alacam kargodan o derece yaniiiiiiiii

yaparım tabi :33:
al bunu da yaparım :32:

evet canım ya Rabbim verecekse ne yaparsan yap dünyaya gelmesine mani olamzsın ama tabi dikkat etmek lazım.tedbir kulddan takdir Allahtan.sen bi hamile kalda gerisini düşünme boşver...geliriz yardıma kız,ne var yani:10:
:10:
evet tabi öylede o eskidendi onlar hep çalışarak yaptı çocuklarını. doğal beslendiler.. onlarda çok istiyor bebek bişey olmasın torunlarına diye elinden geleni yapmalılar....
gelin gelin inşallah... çay toplayalım hep beraber ne kadar zevkli de olur

nedense ben hiç merak etmiyorum :9::9::9::9::9::9:Allah'tan araya haftasonu girmedi ben o zaman kesin 9 doğururdum.neyse haketti o kadarınıda biraz heyecan yaptırmak istiyor neyse bebişlerimiz için muhatın nazınada katlanıcaz ne yapalım

evet tabi öylede o eskidendi onlar hep çalışarak yaptı çocuklarını. doğal beslendiler.. onlarda çok istiyor bebek bişey olmasın torunlarına diye elinden geleni yapmalılar....
gelin gelin inşallah... çay toplayalım hep beraber ne kadar zevkli de olur
çay işide zor canım,
kalabalık olması gerek ne yazıkki =(
ama zevklidir:)
nedense ben hiç merak etmiyorum :9::9::9::9::9::9:Allah'tan araya haftasonu girmedi ben o zaman kesin 9 doğururdum.neyse haketti o kadarınıda biraz heyecan yaptırmak istiyor neyse bebişlerimiz için muhatın nazınada katlanıcaz ne yapalım
yok kız valla naz değilde hatıra olsun diye de mektup yazayım dediydim:)
:42:

canım evet gnc dhea yanlış yazmışım ben 1 kutu biosteron 1 kutuda schff dhea kullandım.şimdi kullanmıyorum inş bebeğim benimledir gerek kalmaz tekrar kullanmaya.bence mayısa kadar boş durma al kullan içerikleri aynı sonuçta.faydasını gören çok konyada aynen senin dediğin gibidir bence.

schff dhea yı ilk defa duyuyorum canım. Aynı mıdır acaba? İnsan çekiniyor çünkü. Alırsam netten alacağım bir de. Bu arada dep seviyesinde toplatılmış biosteron. Hayati tehlike içermiyormuş ama bazı sorunar var sanırım, ambalajda yada başka şeylerde olabilir. Yönetmeliğn 3. derecesi c seviyesine göre toplatılmış. Türkiye Eczacılar Birliğinin sitesinde yazıyor.

Back
X