Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşgeldin..canım.geçmiş olsun arkadaşına inşallah kötü birşey değildir...sabahtan yoksun burda kudurdum kimsecikler yoktu.sonra asbelova yetişti neyse ki...

ben san bişey diyeyyim mi.bende başladım bal çöretkotuna valla...Seyyan duy sesimi bak geri geldim...bunalımı gerisi geriye yolladım başladım çalışmlarar ama bitkisel takılacam...

ya bilmiyorum ki doktorlar gerek yok diyorlar bakalım...belki bizim morfoloji ondan kötü olabilir diyen de var...hayırlısı

tabisiiii öyle koyvermek var mı yaaaaa başla güzelim başla zafere giden her yol mübahtırrrrr:52::52::52:

çok teşekkür ederim kızçeler birazdan eşim getirecek arkadaşı bende meraktayım.sabah bıraktığım yerden bir de okudum cevaplamadığım mesaj kalmasın diye ama bu gün topik çok bereketli maşallah bütün kızlar toplanmışız..bu arada ben bal+tarçın çörek otuna başladım ben bir de içine zencefil ve polen de koydum bir sakıncası olmaz demi

bugun burasida harika biraz once disardan geldim heryer cicek acmis durumda ama memleketimin kokusu daha bir baska denizi ozledim coooook soyle sahile oturup bir kahve iceyim yaninda :ssz:olaydi iyiydi ama biz biraktik o isleri artik kizimla :19:sonrada ilk isim turkiyeye gelince sabah kahvaltisinda simit yiyecegim sonrada bol bol erik buradakiler minnak minnak daha istedigim birsuru sey var da yazmayayim :9::9::9:

Kız sende mi :ssz: yapanlardansın neyse ki kızın sana bıraktırmış darısı benimde başıma valla çok utanıyorum kendimden:17:

Son düzenleme:
canım ardaılar biraz yoğunmuş.çok konuşamadı ama 3.derece ise ameliyat öneririm.kesinlikle değerleri düzelir dedi.bende size gelsek testleri getirsek olur mu diye .tamam dedi.eşime söyliyim ona da görünelim diye...

çok teşekkür ederim kızçeler birazdan eşim getirecek arkadaşı bende meraktayım.sabah bıraktığım yerden bir de okudum cevaplamadığım mesaj kalmasın diye ama bu gün topik çok bereketli maşallah bütün kızlar toplanmışız..bu arada ben bal+tarçın çörek otuna başladım ben bir de içine zencefil ve polen de koydum bir sakıncası olmaz demi

sende miii topicce yapıyoruz bu kürü coşacak bu ay topiccccccc ohhhhh:52::52:
Zencefili bilmiyorum canım yaa polen iyidir de gerçi zencefilde bağışıklık sistemini kuvvetlendirir diye bir mantık yürüttüm ama:53:

Kız sende mi :ssz: yapanlardansın neyse ki kızın sana bıraktırmış darısı benimde başıma valla çok utanıyorum kendimden:17:

evet malesef onlardandim :17: insallah baslamam tekrardan zaten ben biraz keyif icicisiydim gunde 2-3 taneyi gecmezdi sende birakirsin canim insallah cok iciyorsan azaltmaya bak birakmasi kolay oluyor:17:

hadi baklım bal-çörek otu-tarçın hepimize şifa olsunnn...ben bilmiyorum ama zararı olmaz bence

çok ayıp çokkk bir anne adayı olarak kınıyorum seniiiii:20:
canım ardaılar biraz yoğunmuş.çok konuşamadı ama 3.derece ise ameliyat öneririm.kesinlikle değerleri düzelir dedi.bende size gelsek testleri getirsek olur mu diye .tamam dedi.eşime söyliyim ona da görünelim diye...

bence gidin bir canım faydasını görürsünüz bizim değerlerimiz yükselmeseydi bizde gidecektik tedavi gerekiyorsa yapıyor diye biliyorum tüpe yönlendirmiyor hemen:34:

sende miii topicce yapıyoruz bu kürü coşacak bu ay topiccccccc ohhhhh:52::52:
Zencefili bilmiyorum canım yaa polen iyidir de gerçi zencefilde bağışıklık sistemini kuvvetlendirir diye bir mantık yürüttüm ama:53:

bak doğru dedin onu ben eşime de yediriyorum sağlık için aynı karışımdan diye zencefilde kattıydım :53: neyse ki az hazırlamıştım onu eşime bırakıp kendime yenisini hazırlayayım bari... evde kahvaltıya bal kalmadı hepsine ot çöp kattım ya :1:

canlar hepinizi öpt ben kaçıyorum..yarın da giremeyecem. 1 mayıs okullar tatillllll oleyyyy...

seyyan ben dualarımı bu akşam bitiririm not alabilirsin..yarın haber veremeyebilirim...

perşembe grşrz...

bak doğru dedin onu ben eşime de yediriyorum sağlık için aynı karışımdan diye zencefilde kattıydım :53: neyse ki az hazırlamıştım onu eşime bırakıp kendime yenisini hazırlayayım bari... evde kahvaltıya bal kalmadı hepsine ot çöp kattım ya :1:

erkeğe çörek otu zararlı diye biliyorum ama canım bir araştır istersen spermleri öldürdüğüne dair bir bilgi edinmiştim zamanında:34:

ayyy dimiii miss kokayim kizima bu arada kizlar isim arastiriyorum isim onerileriniz bekliyorum benim azra ve asya hosuma gidiyordu azradan biranda sogudum asyada soyle boyle:44:isim derken daha pit pit basladi vurmaya anladi heralde :16:
ben sana bir öneride bulunayım betül hz.fatıma anamızın diğer bir adıda betülmüş.birde şimdiye kadar tanıdığım bütün betüller çok şanslı ve bereketli oluyorlar benden söylemesi:34::34::34:

Asbelove canim valla istuyosan eger ben en kısa sürede gidenlerden isterim senin için:49:

ayyy dimiii miss kokayim kizima bu arada kizlar isim arastiriyorum isim onerileriniz bekliyorum benim azra ve asya hosuma gidiyordu azradan biranda sogudum asyada soyle boyle:44:isim derken daha pit pit basladi vurmaya anladi heralde :16:

valla benim kızım olursa aklımda tek bir isim var gerçi eşimi ikna çabalarındayım Hayrunnisa olacak ismi Rabbim izin verirse hayırlı kadın demekmiş çok hoşum gidiyor benim:16:

ben sana bir öneride bulunayım betül hz.fatıma anamızın diğer bir adıda betülmüş.birde şimdiye kadar tanıdığım bütün betüller çok şanslı ve bereketli oluyorlar benden söylemesi:34::34::34:

evet canim betul ismi cok guzel bir isim ama malesef bizim yakin akrabada var bide ben yurtdisindayimya her ismi koyamiyorum telaffuz edemiyorlar yada degisik bir anlama gelen seyleri soyluyorlar cocuklarin psikolojisi bozululuyor bizim soyadimizi yunanca okuyorlar sonrada yunanmisin diye soruyorlar :9::9:tesekkurler tatlim ben bir kenara yaziyorum ismi

valla benim kızım olursa aklımda tek bir isim var gerçi eşimi ikna çabalarındayım Hayrunnisa olacak ismi Rabbim izin verirse hayırlı kadın demekmiş çok hoşum gidiyor benim:16:

insallah canim insallah cok yakindir o gunlerde ben niyeyse hep erkek dusundum bu gune kadar bekarkende oyleydim erkek cocuk ismi begenirdim niyeyse simdide kiz ismi bulalim bakalim hayirlisiyla guzel bir isim benimde cok hosuma gidiyor :16:

Back
X