Asbelove canim valla istuyosan eger ben en kısa sürede gidenlerden isterim senin için![]()
canım benimmm Allah razı olsun daha ne yolladığını bile bilmiyorum takılıyorum öyle sana sevdiğimden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asbelove canim valla istuyosan eger ben en kısa sürede gidenlerden isterim senin için![]()
insallah canim insallah cok yakindir o gunlerde ben niyeyse hep erkek dusundum bu gune kadar bekarkende oyleydim erkek cocuk ismi begenirdim niyeyse simdide kiz ismi bulalim bakalim hayirlisiyla guzel bir isim benimde cok hosuma gidiyor![]()
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin de bir isim elbet bulunur
Bizim aile de hep kız olduğu için erkek ihtimali bile vermedim bu zamana kadar ama dedesi yani babam erkek torun diye dua ediyormuş Rabbime![]()
hoşgeldin..canım.geçmiş olsun arkadaşına inşallah kötü birşey değildir...sabahtan yoksun burda kudurdum kimsecikler yoktu.sonra asbelova yetişti neyse ki...
ben san bişey diyeyyim mi.bende başladım bal çöretkotuna valla...Seyyan duy sesimi bak geri geldim...bunalımı gerisi geriye yolladım başladım çalışmlarar ama bitkisel takılacam...
ya bilmiyorum ki doktorlar gerek yok diyorlar bakalım...belki bizim morfoloji ondan kötü olabilir diyen de var...hayırlısı
yumurta sayısı fazla olduğundandır canımcım tedavideyken benimde öyleydi sürekli akıntı ve kasık ağrısı vardı Bak şimdi aklıma ne geldi kuzu şimdi senin bu üç yumi de bebek olurmuuş isimlerini de bal-çörekotu-tarçın koyarmışsın[/QUOT
:))) çok güldürdün beni ya...
inşallah gerek kalmasın zaten adamlara da yazık valla kadınlar bu sorunların üstesinden daha kolay gelebiliyor konuşup rahatlıyoruz ama beyler için durum farklı..
muhasebeciiii nere gittin beni bırakıpppp![]()
ara da üst kata çıkıp arkadaşa bakıyorum şimdi yemeğini hazırlıyorlar canım bende fırsat buldukça buraya kaçıyom.Ben sizi asla bırakmamm kuzumcumterapi gibi burası bana
![]()
canlar bende hava guzelken disari cikayim tekrardan bir yuruyeyim 7 kilo almisim tam kalan 4 ay naparim bilmiyorum bundan sonrada hizla kilo aliniyormus :18:
hoşgeldin..canım.geçmiş olsun arkadaşına inşallah kötü birşey değildir...sabahtan yoksun burda kudurdum kimsecikler yoktu.sonra asbelova yetişti neyse ki...
ben san bişey diyeyyim mi.bende başladım bal çöretkotuna valla...Seyyan duy sesimi bak geri geldim...bunalımı gerisi geriye yolladım başladım çalışmlarar ama bitkisel takılacam...
ya bilmiyorum ki doktorlar gerek yok diyorlar bakalım...belki bizim morfoloji ondan kötü olabilir diyen de var...hayırlısı
inşallah gerek kalmasın zaten adamlara da yazık valla kadınlar bu sorunların üstesinden daha kolay gelebiliyor konuşup rahatlıyoruz ama beyler için durum farklı..
evet canım erkekler için çok daha zor ama sanki benimki aştı bu durumu gibi geldi bana geçen gün askerlik arkadaşı aradı çoluk çocuk sordu eşimde olsun diye uğraşıyoruz ama herşey Allahtan dedi aynen böyle oldumönceden herkese istemiyoruz diyordu
![]()
bırakmaaa ağlarım vallaaaaaa
bağımlılık yapıo demiiii![]()
Sen iradesi güçlü bir insansın verirsin kuzum istersen gerçektennnnsorma kuzu yaaa...bağımlılık demişkenalışkanlığım için söylediklerinde çok haklısın canımcım ben çok kötü bir anne aday adayıyım malesef kireç kuyusuna atmalı beni
![]()
ben yine hastanın yanına çıkıyorum çağırdılar asbelove, piedra yarın sabah erken gelin bekletmeyin beni sibelcim hoş geldin sorun çıkmamış çok sevindim hormonlarında güp güzel çıkar inşallah kızlar Allaha emanet olun
yürü canım bol bol bebişe kan akışı da hızlansın.Ahhh keşke senin gibi olsamda 20 kilo alsamama sonra hemençik versem doğumdan sonra
[/QUO
canim benim insallah sende hamis kal ama cok kilo alma bebis icinde senin icinde iyi insallah gobusunde ikiz tasirsinda sadece gobusun buyuk olur![]()
http://tellidetay.files.wordpress.com/2012/03/besmele.jpg
bunu yapayım diyorum nasıl.
besmele işlemesi:)
amıın amın canım..bende biraz kendimi dinleyeyim dedim şu miyom işi biraz yordu beni
ama şükürler olsun kendimi iyi hissetmeye başlayınca soluğu topikte aldım
sağolsun arkadaşlarda destek olunca kendimi daha iyi hissetmeye başladım
şükürler olsun sizinde iyi olmanıza sevindim bebişinde maşallahı varmış yerinde duramıyoramin rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin evlat hasretini dindirsin inşallah
![]()
canım kız gıbı gelıyo bana ya saglıklı olsunda erkek kız farketmezmuhatcim dun ultrasona gitmistim canim rahimde bi sorun yok hersey yolunda normal dedi doktor.birde adetimin ucuncu gunu cagirdi hrmon testi icin.simdilik bu kadar canim.baska birsey olmadi.
Aysecim bebis tekmeliyorsa erkek olurmus.bende o bebisin erkek oldugunu hissediyorum. Kiz bebisler tekme atmazlarmis canim yer degistirirlermis surekli.![]()
seyyancim beni simdiden okundu yapabilirsin.sadece ya varisler kaldi.4 yasin ve 100 enbiya suresi 89. Ayeti bitti canim.varislere de basladiminsallah mani cikmazsa varisleri de mayis 6 ya kadar biter canim.