Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bunlar insanı çıldırtırlar var ya
adam firma üzerine araç almış birde kredi çekmiş araç ipotekli 1,5ay önce benim haberim yok iyi mi:47:
şimdi de nasıl haberin olmaz diyor:47::47::47::47:

bunlar insanı çıldırtırlar var ya
adam firma üzerine araç almış birde kredi çekmiş araç ipotekli 1,5ay önce benim haberim yok iyi mi:47:
şimdi de nasıl haberin olmaz diyor:47::47::47::47:

Evrak getirmezse nasıl heberin olcakmış acep müneccimmiyim ben diyeydin.Başkasının parasını idare etmek zor be canım stressiz günün olmuyor...

Evrak getirmezse nasıl heberin olcakmış acep müneccimmiyim ben diyeydin.Başkasının parasını idare etmek zor be canım stressiz günün olmuyor...

maalesef canım yakında bugün kaç defa tuvalete gittim bilmen lazım diyecekler diye korkuyorum valla:47:
her dk bişey çıkıyor sinir olmak için yaa:47::47:

hoşgeldin tatlımmm bugün herkes gezmelerde herhalde ama biz müdavimler olarak burdayızzzz:9:
Nasılsın canım:34:
Nurusima bir gelseydi iyi olacaktı çok merak ediyorum dr. ne dedi acaba:52:

havalar guzellestiya canim herkes pikniklerde diye yazdim bugunun 1 mayis olusu aklima geldi siz calisiyormusunuz?

nurusimanin doktor kontrolumu vardi ayyy insallah hayirli haberlerle gelir:21:

ayyy canim hadi hayirlisi bakalim kac yumosumuz var

tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana:14:

tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana:14:

insallah hepsi gelismistir canim senin hissiyatini en iyi anlayanlardanim ama o bilinc altini bastir kuzum aklina geldikce baska seyler dusun iyi seyler dusun hatta yumoslarinla konus onlara terapi ver:16:

Back
X