Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tam bilmiyorum ki canım geçen cumartesi gittiğimde 3-4tane saydı ama iğnelerden sonra kaç tanesi gelişti henüz bilmiyorum yarın öğreneceğiz inşallah eğer uygunsa çatlatma iğnesi de yapcak hayırlısı bakalım ama içim hiç rahat değil nedense yaa bir türlü şu kötü hisleri atamıyorum beynimden ya olmazsa deyip duruyor bilinçaltım bana:14:

Senin bilinçaltın sopa istiyor:1:Olcak Allahın izniyle 3cüz teyzesi olcaz biz siyeneee...

anaaaa yorumum yok olmuş =)
canım iyi yöntem yap bunu=)
garantilemiş olursun hem=)
biz de nurusimayla şunu konuşmuştuk.
embr. üzerine demir iğnesi ve demir tozu döküp yerleştirilecek sonra da karnın üzerine mıknatıs konulak =)
sıkı sıkıya tutunur sıpalar =)
hadi inşallahhhhhh o bebişler buraya gelecekkkkkkk:52:

civanperçemi iyi geliyormuş evet şu banyo işi de tamam onuda uyduladım inşallah işe yarar tatlım yardımzlarınız için teşekkür ederim:16::16::16::16::16::16:

canım benimi merak ettin benim randevum yarın bugün 1mayıs olduğu için hastane kapalıydı.2 gündür temizlik yapıyorum o yüzden topiğe giremedim yoksa sizi habersiz bırakam kesinlikle:34::34::34::34:

evet canım yarın kontrolüm var bakalım şu miyomdan kurtulabilmişmiyim:18::18::18::18::18:
topik nurusimaya çalışıyo :)
daha da küçğlmezse o miyom bilmiyorum artık=)
aynen canım herkes bana çalışıyor bencede bizden çekeceği var şu miyomun ya çıksın gitsin değilmi sanki davet eden oldu:1::1::1::1::1:

geldim canım geldim kusura bakma temizliğe daldım da:1::1::1::1:

demek merkezdeymiş bende 2 gündür bekliyorum yarın hasteneye gidicem nasıl olacak inşallah yarın ben yokken gelmez şekerlerim
hadi beklios gülüm güzel haberleriniiiiiii:16: bak geldim burdayım akşama kadar heeee

merhaba kızlar, bugün test yaptırdım. değerim malesef yükselmediği gibi sıfırlanmış bile. bu sefer de olmadı. 7. denememdi. en iyi klinikte en iyi doktora gittim. herşey mükemmeldi ama kısmet değilmiş. henüz doktorumla konuşamadım. yarın konuşucam. bakalım nasıl bişey önerecek bana. deneyecek gücüm kalmadı. param da:((
isyan etmekten Allaha sığınıyorum ama bıkkınlık geldi bu konuyla yıllardır uğraşmaktan.
Canım benim sen ne güçlü bir bayan olduğunu bir kere daha kanıtladın canımmmm ben eğitmenlik yaptığım sürede 18yıl ne tedaviler deneyeip çocuğu olmayan bir aile vardı herşeyi bıraktıktan sonra olmayacak bizim çocuğumuz dedikten sonra arka arkaya 3tane çocuk dünyaya getirdi hatun Rabbim yollayacak inşallhhhh

hanımlar yakınlarınız arasında akdeniz ateşi (talasemi) hastalığı olan ver mı ?
Hiç duymadım canım yaa çevremde

aslında doğru düşünmüşsün:)
canım ben çıkayım artık:)
yarın dr ye gitcem. inşaallah güzel sonuçler alırım :)
alacaksın canım alacaksın:34:
Biz yanlış yapıyoruz desene :) Resmen nispet yaptı ama insanlık bende kalsın çok ağlattı bugün beni
canım kıyamammmm
akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
10 yıldır teşhis koyamadılar geçen gün fenalaştım dr ye gittik ultrason mr hiç bişi çıkmadı.
bunun olabilecegini söylediler:(
belirtiler aynı, hepsi var. ama ben onlara göre uzun yaşamışım sanırım :)
zararsız bi türü varmış ,zararlıda da 20 yaşını anca görebiliyormuş hastalar :(
bebekte önleyebiliniyormuş tüp bebek yaptırılarak.
bakalım artık nasip kısmet.
aklına kötü şeyler getirme canım herşey yolunda gidecek Allahımın izniyle yok öyle bişeyyy:20:

gez bakalım gençlik muhabbetiniz bol olsun:34:
amin canım aminnnn

:52::52::52::52:Allah iyiliğini versin:52::52::52::52: izledin mi kız filmi?
yok yaa dün gezdik ya accık yarın islicez inşallah malum bugün çalışma var:52:
Senin bilinçaltın sopa istiyor:1:Olcak Allahın izniyle 3cüz teyzesi olcaz biz siyeneee...
3yumurtam mevcuttttt en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dediiiii cumartesiye kadar çatlamaz dimi kendiliğindennnnn:52:

Muhatcım kusura bakma dun mesajına cevap yazmadan uyuyakalmısım ya telde yazıyorum esim uyumustu bende lnternetteydlm tel elimde uyuyakalmısım :) canım diğer lslem demissin laparaskopiye dlyon galiba normalde az bi tıkanıklık olsa bile tavsiye etmiyo her doktor benim gittiğim direk laparaskopi dedi hsgde olan her lslem var hatta bir tıkanıklık falan olursa müdahale ederiz dedi ama güvenemedim ilk kez gittiğim bir doktor olduğu lcln yanl ne bileyim belki de Hic sorun cıkmayacak göbeglme bir kac delik actırdıgımla kalacam

Muhatcım kusura bakma dun mesajına cevap yazmadan uyuyakalmısım ya telde yazıyorum esim uyumustu bende lnternetteydlm tel elimde uyuyakalmısım :) canım diğer lslem demissin laparaskopiye dlyon galiba normalde az bi tıkanıklık olsa bile tavsiye etmiyo her doktor benim gittiğim direk laparaskopi dedi hsgde olan her lslem var hatta bir tıkanıklık falan olursa müdahale ederiz dedi ama güvenemedim ilk kez gittiğim bir doktor olduğu lcln yanl ne bileyim belki de Hic sorun cıkmayacak göbeglme bir kac delik actırdıgımla kalacam

inşallah hiç gerek kalmaz canım laparoskopiye falan hsg çekmeden böyle bişeye karar kılmak zor olurdu açıkçası benim için canım:16:

civanperçemi iyi geliyormuş evet şu banyo işi de tamam onuda uyduladım inşallah işe yarar tatlım yardımzlarınız için teşekkür ederim:16::16::16::16::16::16:

canım benimi merak ettin benim randevum yarın bugün 1mayıs olduğu için hastane kapalıydı.2 gündür temizlik yapıyorum o yüzden topiğe giremedim yoksa sizi habersiz bırakam kesinlikle:34::34::34::34:

evet canım yarın kontrolüm var bakalım şu miyomdan kurtulabilmişmiyim:18::18::18::18::18:

hadi beklios gülüm güzel haberleriniiiiiii:16: bak geldim burdayım akşama kadar heeee

Canım benim sen ne güçlü bir bayan olduğunu bir kere daha kanıtladın canımmmm ben eğitmenlik yaptığım sürede 18yıl ne tedaviler deneyeip çocuğu olmayan bir aile vardı herşeyi bıraktıktan sonra olmayacak bizim çocuğumuz dedikten sonra arka arkaya 3tane çocuk dünyaya getirdi hatun Rabbim yollayacak inşallhhhh

canım kıyamammmm

aklına kötü şeyler getirme canım herşey yolunda gidecek Allahımın izniyle yok öyle bişeyyy:20:

amin canım aminnnn

3yumurtam mevcuttttt en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dediiiii cumartesiye kadar çatlamaz dimi kendiliğindennnnn:52:

hıııı çalışma varsa filmi boşverin siz:17: kıymetli vakitleri boşa harcamayın :1:

canım kıyamammmm

amin canım aminnnn

hıııı çalışma varsa filmi boşverin siz:17: kıymetli vakitleri boşa harcamayın :1:

çatlar mı cumartesiye kadar yumurta kendiliğinden acep canım yaa gerçi yarın akşam da gelebilirsin dedi ama ben izin konusunda tereddütteyim izin verir mi patronum diye

inşallah hiç gerek kalmaz canım laparoskopiye falan hsg çekmeden böyle bişeye karar kılmak zor olurdu açıkçası benim için canım:16:

İnsallah canım ya bende karar veremedim zaten icimdeki süpheyle gitmek istemedim en azından bir umudumuz var onu da kendi elimle yok etsem kafayı yerim herhalde zaten dün kac defa aradılar cevap vermedim önceden tedavi gördüğüm iki doktoru aradım ikiside yapma dedi bende yapamadım

İnsallah canım ya bende karar veremedim zaten icimdeki süpheyle gitmek istemedim en azından bir umudumuz var onu da kendi elimle yok etsem kafayı yerim herhalde zaten dün kac defa aradılar cevap vermedim önceden tedavi gördüğüm iki doktoru aradım ikiside yapma dedi bende yapamadım

önce hsg ni çektir bence canım he gerçekten bir sorun varsa zaten yaptırırsın ama durduk yere böyle bişeye girişmek ne kadar doğru olur bilemedim:44:

canım arkadaşların yazdıklarını da okuyunca hsg daha mantıklı geliyo.
tabi senin düşüncen önemli.

bence canım rahim filmi çektir zaten herkes onu yapıyor.tüplerin açıklığını rahimin şeklini falan görüyorlar....tüplerin durumu çok önemli çünkü...

laparoskopiyi daha sonraki aşama diye biliyorum...

bence canım rahim filmi çektir zaten herkes onu yapıyor.tüplerin açıklığını rahimin şeklini falan görüyorlar....tüplerin durumu çok önemli çünkü...

laparoskopiyi daha sonraki aşama diye biliyorum...

bende öyle biliyordum canım bu doktor tersten baslıyo galiba :) kızlar lnternet acayip yavas sinir etti beni soramadım bir türlü nasılsınız

nereye gittiniz ya asbelova ,dafniya ben sizi özledim...nebersiniz...asbelova yumurtalar ne durumda nezaman doktora gidiyorsun anlamadım .

nereye gittiniz ya asbelova ,dafniya ben sizi özledim...nebersiniz...asbelova yumurtalar ne durumda nezaman doktora gidiyorsun anlamadım .

bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona:52::52:
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi:32::32:

Back
X