• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben merak ettim.kız...ya benide atıyor bu işe bir çözüm .birde sayfayı yenilemek gerekiyor yoksa yazdıklarınızı hemen göremiyorum...
ona sinir oluyorum zaten sayfayı da bir yeniliyorum bakıyorum hopppp atmış beniiiii

ya çıkacam sizi bırakıp gidemiyorum valla...mesai bitti...birazdan çıkacam...
gitme gitme gitmeeeee:52:
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın yarasınnnnn prensesimize:32::32:

sagol canim gelin beraber olsun[/QUOTE]
sağol tatlımmmmmm
bu sayılar kendi kendine mi fırladı kuzuuu kendimi adadım bu işe bennnn:52::52:
adam diyor şu bebişler bir gelsin bi tanesini bile içiremeyeceksin bana bunların zavallaı adamım sesini de çıkarmadan içiyor Allahtannnn:4:
seviom sizi:52:

herbalist kızçe adamı da deney tavşanı yapmış..bizde seni sev.....:16:[/QUOTE]

eee napalım zafere giden her yol mübahtırrrrr:52::52:
deney faresi kız o:27::27::27: tabi kocişim duymadığı sürece:27::27::27:

gitme gitmeee zaten geç geldin

bugün doyamadım size valla ama birazdan ben kaçacağım...

bu sayılar kendi kendine mi fırladı kuzuuu kendimi adadım bu işe bennnn:52::52:
adam diyor şu bebişler bir gelsin bi tanesini bile içiremeyeceksin bana bunların zavallaı adamım sesini de çıkarmadan içiyor Allahtannnn:4:
seviom sizi:52:
aynen ya demek ki hepimizin eşleri aynı durumda...her içtiğinde ben bunu bırakacam.bir daha yüzlerini bile görmeyecem...
herbalist kızçe adamı da deney tavşanı yapmış..bizde seni sev.....:16:[/QUOTE]

:))))))))

[/QUOTE=krizantem83;30170224]bende gideyim gene gelirim burda olursaniz biraz daha bitireyim su isleri aksama misafir geliyormus haydi halaya :15:[/QUOTE]

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa:45:

[/QUOTE=krizantem83;30170224]bende gideyim gene gelirim burda olursaniz biraz daha bitireyim su isleri aksama misafir geliyormus haydi halaya :15:

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa:45:[/QUOTE]

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi:9:

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa:45:

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi:9:[/QUOTE]

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr:52:

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi:9:

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr:52:[/QUOTE]

Ayyy dimi mis gibi bir hava ohhh gezecegim zaten bide hic kiyafetim yok benim birtane ust bir tane pantolonla geliyorum turkiyeye millet ciplak geziyor sanacak beni yaaa
canim su fatmagul halimden prensese doneyim ben:9::9:

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr:52:

Ayyy dimi mis gibi bir hava ohhh gezecegim zaten bide hic kiyafetim yok benim birtane ust bir tane pantolonla geliyorum turkiyeye millet ciplak geziyor sanacak beni yaaa
canim su fatmagul halimden prensese doneyim ben:9::9:[/QUOTE]

hadi canım kolay gelsin anne-kız prenses olun hadi:nazar::nazar:
bende çıkıyorum öptüm siziiiii Allaha emanet olun hayırlı yolculuklar canım bizi haberdar edersin inşallahhh:34::nazar::nazar:

iyi akşamlarr kızlar nasılsınz ne var ne yokkk bakalımmm..
geçmişede bakamıyorum o kadar cok yazı varkiiii :))9hızınıza yetişemiyorummm vallahhh

muhatcımmmm neyin var tatlımmm rahatsızmışsın geçmiş olsunnn

eslemmmm yapsana be güzelim artık şu kan tahliilini sabrına hayran kaldımmmm

krizantemmm nasılsınızz canımm bebeginnn nasılll annesiiiii artık iyiden iyiye büyüdü prenses

Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz:16:

Ben okurum canım 1 tane inşallah

Selam kızlar ben geldimm nasılsınız :52: :52:

İyiyiz hamdolsun sen nasılsın canım

hayırlı olsun canım bebiş olsun inşallah....yakın zamandada seninde iyi haberlerini almak nasip olur....çatlatma iğnesinii kendimi vurucakk....normal yoldan mı yoksa aşılama falanmı ...sonuçta hamiş olda gerisii boş...:)))

onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....

canım senin de hakkında hayırlısııı olsun....ben de hiçbişey çektirmedin..1-2 doktora gittim onlarda bişey istemediler hormon testleri dışında....rahim filmini buradan öğrendim...hamile kalan olduğunudaa....iyi araştır doktorunu ..güvende önemlii...ben bu yüzden her doktora gidemeyip kurcalatmak istemiyorrum....allah yardımcın olsun...

boşverr varr böyle insanlarr..benimde başıma geldi....ite kalka görüştüğüm bir insan...geçensene bayramda arayıp bayram kutlaması yapıp arkasında bebek bekliyoruz.(tam olarak hatırlamıyorum mesajmı atmıştıı bende telle dönmüştüm sanırım..sonuçta aynı kapıya varıyor...fırsattan istifade) ..dediii...tabikide hayırlı olsun demek zorunda kalıyosun...benide hüzünlendiriyor böyle haberler...sonuçta bayramım zehir oldu....hiçbişey anlamadım kafa hep başka yerlerdeydii....şimdi ise görüşmüyoruz...ondan kaynaklı bende zorlamıyorum..nasıl davranırsa karşılığını alır...kimi öyle kimii böyle....allah bizlerinde yüzlerini güldürür...inşallah..

üzülmemek en iyisii ama insanın elinde de değil biliyorum....insanlar bizim yüzümüzden doğurmayacakmıı...doğuracakk napcannn mecburrrrrrrrrrrr....ne çektik beee......

canım geçmiş olsun hayırldırr...ben hiç bilmiyorum...şimdiki son durumun nee...doktora gidicemde yazmışsın yaa...bayılmaların mı varrr ben anlamadım durumu pekkk yanlış anlama...inşallah kötü bişey değildir...allah şifanııı versin birçok hastalığın belirtileri benzer...üzme kendiniii....bebeğinle birlikte hepsini geride bırakırsın...tüm sıkıntıların bir anda geçer gider....kim bilirr....allah yardımcın olsun...

galiba ...isteyenin olmaz ..olanda istemez....

yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...

Amin canım inşallah stres yapmasak herşey daha güzel olacak ama elimizde değil ki inşallah hepimizin yüzü güler en yakın zamanda canım

kk beni atmış kimsede beni merak etmemiş:19:

Giriş yapmadan beni hatırlaya tıkla canım atmaz o zaman

krizantemmm nasılsınızz canımm bebeginnn nasılll annesiiiii artık iyiden iyiye büyüdü prenses

Eslem yapmamış mı testi daha

Muhat nurusima için alıntı yaptım ama yapamamışım çok sevindim ya Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Seninde iyi haberlerini alırız inşallah canım

Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun

merhaba ayse kardeşim bu etkinliğe bende katılmak isterim dua müminin silahıdır inşallh anne olmayan her arkadaşımıza Rabbim bizimde dualarımızla anne olmayı nasip eder

Ayşem nasılsın canım uzun süredir karşılaşamadık seninle ezan okunmak üzere ben çıkayım tekrar gelirim burda olursan konuşuruz canım

iyiyiz canim cok sukur prensesle hazirlik yapiyoruz yarin kismetse turkiyedeyiz

merhaba ayse kardeşim bu etkinliğe bende katılmak isterim dua müminin silahıdır inşallh anne olmayan her arkadaşımıza Rabbim bizimde dualarımızla anne olmayı nasip eder

hosgeldin canim ayse ev tasidigi icin nete cok az girebiliyor listeyle seyyan arkadasimiz ilgileniyor eger ona yazarsan sana cevap yazacaktir ama cevabin gecikebilir cunku seyyan arkadasimizda bahar temizliginde:)

muhatcım seni merak ettimm ne atagı ne doktoruuu nolduuuuuu yawwwwwwwwwwwww :53::53::53::53::53::53::53:
biraz uzak kaldıkkkk neler oldu

iyiyiz canim cok sukur prensesle hazirlik yapiyoruz yarin kismetse turkiyedeyiz

hosgeldin canim ayse ev tasidigi icin nete cok az girebiliyor listeyle seyyan arkadasimiz ilgileniyor eger ona yazarsan sana cevap yazacaktir ama cevabin gecikebilir cunku seyyan arkadasimizda bahar temizliginde:)

ayyy cnmm yolunuz açık olsunnnn güle gülee gelinn inşşş bebekinleee

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ya gunduz ovulasyon testinden bahsedilmis butun sayfalari okuyamadim bilgisi olan yazabilir miiiii

selamun aleykum...kizlar bayagidir giremiyorum nasilsiniz?insallah herkez iyidir,gecmisi okuyamadim hic halim yok,antibiyotikler beni cok yoruyor...hala cok az agrim var hamd olsun ben iyim.bunun arasinda 3 gorumce bi eltiyle ugrasiyorum,canimi sikti birisi yine cok sinirlendim,agrilarimin arasinda sinirimi oynatti,migrenim tuttu ama iyim biraz daha dinlenmem lazim..dualarimi okuyamadim herseyi cift goruyorum haplardanmis...hamile varmi??eslem test yaptimi??aysenin bebeyinin cinsiyeti neymis??muhatin agrisi gecmismi??doktora gitmismi?seyyan temizlik yaparken kendini kaybetme sagligindan olma canm,temizlik iyidir ama cok agir isler yapma...hepiniz opuldunuz kizlar....

canımmmmmm hu huuuuuuu:3::3::3:
bugün dr. gidecektin cnm ne oldu hadi inş şu gıcık miyom küçülmüştür tatlım anlat hele:40:

Back
X