Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

ne menopozu yawwff bi de onu çıkarma :20::20::20::20::20::20:
haaaa anladım senin canın laf duymak istito:44:

hemde en yakın zamanda demedi deme benim içimden geçen hep gerçek oluyor diğer topikten 2 arkadaşım vardı fazla görüşmezdim kendileriyle birgün içimden onların hamiş olacağı geçti özelden mesaj yazdım onlara ve şimdi 2 side hamiş darısı başına olsun. bu arada o hamiş olan arkadaşların eşleri 3 kere ameliyat olmuş ve sperm bile çıkmamıştı şimdi mucize şekilde hamişler:34::34::34:

şu içine öylesende listeyi şöyle sıradan bi hamile düşünse olma mı :9:
liste hazır var elimizde:)
devamlı dua ediyosun canım tabiki içine dogacak:)
hep içine doğuyo hadi bakalım 9 ay sonra da dışına doğsun inşaallahhhhhhh:9:

hemde en yakın zamanda demedi deme benim içimden geçen hep gerçek oluyor diğer topikten 2 arkadaşım vardı fazla görüşmezdim kendileriyle birgün içimden onların hamiş olacağı geçti özelden mesaj yazdım onlara ve şimdi 2 side hamiş darısı başına olsun. bu arada o hamiş olan arkadaşların eşleri 3 kere ameliyat olmuş ve sperm bile çıkmamıştı şimdi mucize şekilde hamişler:34::34::34:
ay inşallah canım benim.içini severim senin ben .........:16:
ne menopozu yawwff bi de onu çıkarma :20::20::20::20::20::20:
haaaa anladım senin canın laf duymak istito:44:

heeeee laf istiyo ya sen şimdi çık dersine yoğunlaş yarın akşam lafını edersin ben beklerim.....bana cadoloz demedin kız sen.

ay inşallah canım benim.içini severim senin ben .........:16:

heeeee laf istiyo ya sen şimdi çık dersine yoğunlaş yarın akşam lafını edersin ben beklerim.....bana cadoloz demedin kız sen.

bak dedim ama canın laf istiyo diye:9
bu mu yani cadaloz mu diyelim :)
cadaloz cadaloz:)
bak sen bana diyon ama senin moral de pek yok gibi.
bak gebertirim seni git dersine çalış sen de.
ygs ye sen gircen ben değil:47::47::47::47::47::47:
seyyan aklıma takıldı yaww senin tüpün biri hasar görmüştü demi?
sonradan bi daha kontrale gittiniz mi?
boş durmuyon demi kızzzzzzzzz

çıkıyorum ben kızlar hade mucuuukkkkkkkk
aeooooooooo:54:

bak dedim ama canın laf istiyo diye:9
bu mu yani cadaloz mu diyelim :)
cadaloz cadaloz:)
bak sen bana diyon ama senin moral de pek yok gibi.
bak gebertirim seni git dersine çalış sen de.
ygs ye sen gircen ben değil:47::47::47::47::47::47:
seyyan aklıma takıldı yaww senin tüpün biri hasar görmüştü demi?
sonradan bi daha kontrale gittiniz mi?
boş durmuyon demi kızzzzzzzzz

evet cadoloz beni kendime getirdi.yok canım ya ben iyiyim.temizlikyten depresyona girmeye vakit ayıramadım.evet benim tek tüp tıkalı.ben mi çocuk kunusundamı boş durmuyorum diye sordun.valla boş duruyorum canım bu ara.biraz şöle bi dinlensin vücudum dimi ama.rutin çalışmalar dışında bişi yapmıyorum:17::17:tüp konusunda kontrole gitmeme gerek yok.son ameliyatta zaten tasdiklendi onaylandı yine tıkalı olduğu.açılacak gibide değilmiş canım.amaaaaaaaaaaan boşver tek tüpüm açık ya o yeter Allahın izniyle dimi ama.

evet cadoloz beni kendime getirdi.yok canım ya ben iyiyim.temizlikyten depresyona girmeye vakit ayıramadım.evet benim tek tüp tıkalı.ben mi çocuk kunusundamı boş durmuyorum diye sordun.valla boş duruyorum canım bu ara.biraz şöle bi dinlensin vücudum dimi ama.rutin çalışmalar dışında bişi yapmıyorum:17::17:tüp konusunda kontrole gitmeme gerek yok.son ameliyatta zaten tasdiklendi onaylandı yine tıkalı olduğu.açılacak gibide değilmiş canım.amaaaaaaaaaaan boşver tek tüpüm açık ya o yeter Allahın izniyle dimi ama.

tabiki de canım :) 1 yımırta 1 sperm :)
olacak canım ben o kadar çok inanıyorum kiiiiiiiii:D:D:D:D
rabbim var ya derdim tasam yok :D
hazinesi bol rabbim bize de bir bebek nasip eder demi ama :)
kızzz hadi sarjım bitiyo ben çıkıyorum aeo
gebertirim seni yarın suratsız suratsız gelirsen:47::47::47::47::47::47::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

tabiki de canım :) 1 yımırta 1 sperm :)
olacak canım ben o kadar çok inanıyorum kiiiiiiiii:D:D:D:D
rabbim var ya derdim tasam yok :D
hazinesi bol rabbim bize de bir bebek nasip eder demi ama :)
kızzz hadi sarjım bitiyo ben çıkıyorum aeo
gebertirim seni yarın suratsız suratsız gelirsen:47::47::47::47::47::47::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

elbette bizede nasip edecek Rabbim.zamanı var sadece.hadi canım çık çık.yarın aşkam görüşürüz.............suratsız suratsız gelmem merak etme.sen iste ben gülmemmiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52:

Canım nasılsın ozledım senı gorsemedık epeydır nasılsın
ben dualarımı okudum kızkardesım dılek kendı dualarını ve fazladan bı kısılık dualarıda okumus..

Nasılsınız bu gece burdasınız kac aksam gırdım yoktunuz
neyse ben cıkıyorum nasıpse sonra gorusuruz opüyorum çokçok allaha emanet olun gecenız nurlarla dolsun

kızlarayşecim pransesimiz olacakmış.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.liste tamamlandıydı duasını yaparsın canım.

kızlar yeni listede değişiklik yaptık.2 şer Meryem suresi,488 ihlas ve 100 enbiya okunacak.bu liste tamamlanıncaya kadar böle olsun sonra yine farklı dualar okuruz. liste2572.sayfada.ben çıkıyorum.Allaha emanet olun.

Canım nasılsın ozledım senı gorsemedık epeydır nasılsın
ben dualarımı okudum kızkardesım dılek kendı dualarını ve fazladan bı kısılık dualarıda okumus..

liste tamamlandıydı canım.fazla yasinleride diğerleriyle birlikte hepimize bağışlarsın.duasını yapabilirsin.yeni liste de dua değişikliği yaptık.sayfa 2572 de.bakarsın.

bende özledim canım.inşaallah iyisindir.sorunlarında bitmiştir.sakın bişey için sıkma canını olurmu.öpüyorum seni ve prensesimizi.

kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns
Canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah:16::nazar::emir_bebek:
arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.
Canım senin adınada çok sevindim,Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun:nazar::emir_bebek:.Bu arada bu bahar rumuzlarında mucizelik şeyler oldu farkındayım:1::34::49:
Kediciklerden biri bu... diğeri ebjektiflerden pek hoşlanmadı hemen kaçıyor.Bu medya maymunu poz bile verdi.Eki Görüntüle 705877
Herşeyin küçüğü seviliyor minik sevimli şey:1::9::16::nazar:
Selam kızlar,elhamdülillah ne güzel haberler alınmış böyle bugün,öyle sevindim ki sahipleri adına...

Sibelcim,Baharcım ve Ayşecim kardeşini tebrik ediyorum,hayırlı olsun,Rabbim hayırla sağlıkla kucaklarınıza aldığınız günleride göstersin...

Darısı tüm hasretle yanıp tutuşanların başına............
Aminn canım darısıda yakın zamanda senin ve diğer arkadaşların başına:16::49:
Kızlar nasılsınızzz :3: :3:

Misafirlerim vardı benim az önce gittiler,gidince mutfağı topladım hemen neti açtım maillerimi...Doktorum bana dönmüş :52: :52: Adetimin 1.günü arayıp 2. veya 3. gün için randevu alcakmışım.Tedaviye 3.gün başlıcakmışız.Yaklaşık 15 gün sürcekmiş.Paket fiyat 5000 tlmiş.Gelmeden önceki adetimin 3.gününde yaptırmam gereken birsürü test saymış doktorum,onları yaptırcakmışız.Misafirhaneleri yokmuş ama kalma konusunda yardımcı olcaklarmış.Doktorum bunları yazmış :49: :49:

Ya kızlar ben neden bu kadar heyecanlandım şimdi,alt tarafı bi mesaj ama inanın varya sanki tedaviye başlamışızda meleğim göbüşümdeymiş gibi hissettim,hemen eşimi aradım doktorum bana dönmüş diye,çok heyecanlıyım ya,hemde çok,hemen sizlerle de paylaşmak istedim..Bikaç gündür hiç iyi değildim şimdi moralim yerine geldi...Benim tüp paşamla tüp prensesimmi gelcek şimdi :27: :27:

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin en kısa zamanda hayırla sağlıkla...Geçmişi okumadım hemen heyecanımı paylaşmak istedim kader arkadaşlarım,şimdi geçmişe gidiyom :10: :10: İnşaallah vardır güzel haberler inşaallah hep olur :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:
A.s canım sen nasılsın:16:Allah kolaylık versin,çok sevindim adına umarım hayırlı güzel haberle dönersin inşallah:16::49::emir_bebek:
selam hanımlarrrrr
nasılsınız n evar ne yok bakem:)
A.s canım iyilik yoğunluk koşturmaca dünya hali:1::10:SEnde ne var neyok nasılsın :16::3:
acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t
İnşallah canım sende anne olucaksın Allah'ın izniyle:16::49:Öyle menopoz felan düşünme:34:
Nasılsınız bu gece burdasınız kac aksam gırdım yoktunuz
neyse ben cıkıyorum nasıpse sonra gorusuruz opüyorum çokçok allaha emanet olun gecenız nurlarla dolsun

A.s canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik prensesin durumu nasıl:16::emir_bebek::nazar:

Canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah:16::nazar::emir_bebek:

Canım senin adınada çok sevindim,Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun:nazar::emir_bebek:.Bu arada bu bahar rumuzlarında mucizelik şeyler oldu farkındayım:1::34::49:

Herşeyin küçüğü seviliyor minik sevimli şey:1::9::16::nazar:

Aminn canım darısıda yakın zamanda senin ve diğer arkadaşların başına:16::49:

A.s canım sen nasılsın:16:Allah kolaylık versin,çok sevindim adına umarım hayırlı güzel haberle dönersin inşallah:16::49::emir_bebek:

A.s canım iyilik yoğunluk koşturmaca dünya hali:1::10:SEnde ne var neyok nasılsın :16::3:

İnşallah canım sende anne olucaksın Allah'ın izniyle:16::49:Öyle menopoz felan düşünme:34:

A.s canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik prensesin durumu nasıl:16::emir_bebek::nazar:

Haklısın canım minikler hep seviliyor

eee o zaman 4 e kadar yolu var:52::52::52::52: as belove&koçiş plus 4 bir proğramda sana yaparız
olur mu olur vallaaa tv lere de çıkarız:52:

Kızlar nasılsınızzz :3: :3:

Misafirlerim vardı benim az önce gittiler,gidince mutfağı topladım hemen neti açtım maillerimi...Doktorum bana dönmüş :52: :52: Adetimin 1.günü arayıp 2. veya 3. gün için randevu alcakmışım.Tedaviye 3.gün başlıcakmışız.Yaklaşık 15 gün sürcekmiş.Paket fiyat 5000 tlmiş.Gelmeden önceki adetimin 3.gününde yaptırmam gereken birsürü test saymış doktorum,onları yaptırcakmışız.Misafirhaneleri yokmuş ama kalma konusunda yardımcı olcaklarmış.Doktorum bunları yazmış :49: :49:

Ya kızlar ben neden bu kadar heyecanlandım şimdi,alt tarafı bi mesaj ama inanın varya sanki tedaviye başlamışızda meleğim göbüşümdeymiş gibi hissettim,hemen eşimi aradım doktorum bana dönmüş diye,çok heyecanlıyım ya,hemde çok,hemen sizlerle de paylaşmak istedim..Bikaç gündür hiç iyi değildim şimdi moralim yerine geldi...Benim tüp paşamla tüp prensesimmi gelcek şimdi :27: :27:

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin en kısa zamanda hayırla sağlıkla...Geçmişi okumadım hemen heyecanımı paylaşmak istedim kader arkadaşlarım,şimdi geçmişe gidiyom :10: :10: İnşaallah vardır güzel haberler inşaallah hep olur :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:
Canım inşallahhh herşey yolunda gider ve senden de bebiş-bebişler haberi alırızzz tez zamanda inşallahhhhh:16:

devlette oluyo canım bende daha önce devlette kadın doğum doktoruna gitmiştim bendende istemişti iyiki istemiş erken menopoz başlangıcı olduğunu öğrendim normal adet olduğum halde yumurta rezervimde azalma varmış hatta bitmiş tek tük yumurtam vardır kaldıysa... inş sende öle bişey çıkmaz..herhangi bi ücrette vermemiştik..
canım fsh:10,6 estradiol:27,6 yumurta rezervinin azlığını mı gösterir acep:34:

Allah' şükür Rabbim kucağına almanı nasip etsin .bende inşallah önümüzdeki günlerde tedavime yeniden başlıyorum doktoru ameliyatsız transfere ikna ettim inşallah miyoma inat bebişim bana sıkı sıkı tutunur hakkımızda hayırlısı olsun
ohhhh artık son noktaya geldik hayırlısıylaaa canımcım çok az kaldı senden de bebişlerin haberini alacağız bebiş deme alınır diğer minikler:34:
çok şükür iyiyim canım yarın kps denemem varda:(
alan sınavına gircem ilk kez.
daha hiç çalışmadım:18:
bugün bi kadın geldi komşusu yokmuş hiç bizi görünce otudu.10 yıllık evliymiş bebegi olmamaış.
tüpün birini almışlar tek tüpü varmış
ama çoook yavaşmış üretimi
2 ayda 1 hasta oluyormuş.
hemen ona evimde bal polen çörek otu kürü yaptım.
incir kürünü tarifettim bide 15 güne etisi görülüyomuş dedim.
aklıma siz geldiniz :)
siz de bana tarif ediyodunuz:16:
olmuşsun sen tatlımmmm:52:
dıt ağzına kırmızı biber sürerim heeeeee:19:
hepimiz vereceğiz güzel haberleri burdannnn:49::49::49:
Haklısın canım minikler hep seviliyor
erkencisin bugün kuzuuuuu ne oldu uyku mu tutmadııı:27:

size özel canım benim:2:

Acaba meryemi çıkarsak da 1001 ayetel kürsi ya da tefriiye mi koysak:3:
Sonraki listeye meryemi ekleyek hem çabuk biter liste hem frklı dua olmuş olu:)r
bu listedeiyi ama biz 6 şar kişi okurken bile zor bitidik:9:

Ben de öyle sürpriz istiyorum ben de:)
bu arda dün test yaptım çift çizgi çıktı
ovulasyon testiydi haaaa heycanlanmayın sonra :1::1::1::1::1:

ayyy muhat allah iyiliğini ve bebeğini versin gerçekten 4. Hamilelik haberi aldık zannettim. :-)))

Back
X