Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım inş..evet canım ben çok istiyodum umut olmayı bu durumu yaşayan çok kişi var inş sonuna kadar bebeğim benimle olur..doktorum çok iyi benim ablamında ikiz evlat sahibi olmasına vesile oldu şimdi yiğenlerim 12 yaşlarındalar..bende onun için o doktoru seçtim ablamda çok memnun kalmıştı ilk denemesinde tutmuştu benimde ilk denememde tuttu ama benim riskli düşük değerlerle başladığımız için artış olmayabilir demişti doktor ama artışda oldu yarın tekrar bakıcaz bakalım artmaya devam ediyomu etmiyomu inş düzenli artar bebeğim beni hiç bırakmaz

canım inşallah değerlerin kat kat yükselir bebeğin seni hiç bırakmaz....Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla...

selamunaleykum kızlar.. geçmişi okuyom okuyom bitmiyor. bayadır giremedim nete. köydeydim çay topluyoruz. bugün geldim.
iyi haberler var sibel için çok sevindim.. tebrik ederim canım... bahar seni de tebrik ederim ayrıca ayşenin kardeşini de...
hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun.. Rabbim bizlerede nasip etsin...

selamunaleykum kızlar.. geçmişi okuyom okuyom bitmiyor. bayadır giremedim nete. köydeydim çay topluyoruz. bugün geldim.
iyi haberler var sibel için çok sevindim.. tebrik ederim canım... bahar seni de tebrik ederim ayrıca ayşenin kardeşini de...
hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun.. Rabbim bizlerede nasip etsin...

aminnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm

kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasiiip etsin..:emir_bebek:

kızlar pazartesi günü gittik doktora beni muayene etti yumurtalıklarda sorun var ama çocuk olmasına engel değil düzelir dedi.
eşimin eski sonuçlarını inceledi ben bunlara kesin tüpbebek derim ama yeniden vermek zorunda dedi

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhhh:52:

olur mu olur vallaaa tv lere de çıkarız:52:

Canım inşallahhh herşey yolunda gider ve senden de bebiş-bebişler haberi alırızzz tez zamanda inşallahhhhh:16:

canım fsh:10,6 estradiol:27,6 yumurta rezervinin azlığını mı gösterir acep:34:

ohhhh artık son noktaya geldik hayırlısıylaaa canımcım çok az kaldı senden de bebişlerin haberini alacağız bebiş deme alınır diğer minikler:34:

olmuşsun sen tatlımmmm:52:

dıt ağzına kırmızı biber sürerim heeeeee:19:
hepimiz vereceğiz güzel haberleri burdannnn:49::49::49:

erkencisin bugün kuzuuuuu ne oldu uyku mu tutmadııı:27:

usg vardı ya tatlım hastaneye gitmeden bir selam vereyim dedim.Bu arada Allaha şükür bir sorun yok bir tanesi biraz büyümüş hepsi o kaaa ben onca östrojen kullandım diye korkuyordum...

Canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah:16::nazar::emir_bebek:

Canım senin adınada çok sevindim,Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun:nazar::emir_bebek:.Bu arada bu bahar rumuzlarında mucizelik şeyler oldu farkındayım:1::34::49:

Herşeyin küçüğü seviliyor minik sevimli şey:1::9::16::nazar:

Aminn canım darısıda yakın zamanda senin ve diğer arkadaşların başına:16::49:

A.s canım sen nasılsın:16:Allah kolaylık versin,çok sevindim adına umarım hayırlı güzel haberle dönersin inşallah:16::49::emir_bebek:

A.s canım iyilik yoğunluk koşturmaca dünya hali:1::10:SEnde ne var neyok nasılsın :16::3:

İnşallah canım sende anne olucaksın Allah'ın izniyle:16::49:Öyle menopoz felan düşünme:34:

A.s canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik prensesin durumu nasıl:16::emir_bebek::nazar:
iyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)
ayyy muhat allah iyiliğini ve bebeğini versin gerçekten 4. Hamilelik haberi aldık zannettim. :-)))
hehehehehh az kaldı o habere de inşaallah :)
asbelova bunun gibi bebeklerin olsun inşallah..çok tatlılar dimi..Eki Görüntüle 707755
piedra benim de olsun :)
çok şekerler maşaallah :)
hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin
dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi
diğeri senmisin...???
yok canım daha ben değilim :)
baharmış yeni hatırladım =)
ayyy çok sevindim, anneler günü hediyesi olmuş :)

ya dün tam bende senin gibi yazacaktım aynı şeyi yaşıyoruz..kirliyi götürüp sepetin üstüne koyuyor:52::52::52::52::52:

canım günaydın..bir öğretmen arkadaş geldi onunla konuştuk da ondan geç yazdım cevabı...

asbelova sana bir müjdem var ..sabah ovı testini yaptım kopkoyu 2.çizgi oluştu....demek ki yumurtam çatladı....çok mutlyum yaaa

Kapaksız kirli sepeti edinmeli diycem ama o zamanda bütün kirli çamaşırlarımı herkes görür:52::52::52::52::52:

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

cısss...deme öyle deme...menepoz için daha erken önce anne olacaksın/olacağız yıllaaaar sonra gerekiyorsa menepoza da gireriz

canım fsh biraz yüksek 6 yı geçtimi doğal yolla hamile kalmak daha zor oluyo azalma var sanırım ama onu daha net amh testi gösteriyo yumurta rezervinin nekadar kaldığını..benim fsh 21di..25 üzeri menopoz oluyo..amh testide yaptık oda 0.01 çıktı çok kötü bitmiş yada tek tük kalmış..tüp bebektede çoğu merkezler fsh 10 un üzerinde tüp bebek yapmıyolarmış ama benim doktorum yaptı saolsun beni başından savmadı..sonucumuz güzel oldu mucizem herzamn benimle olur inş beni bırakmaz..estradıolda çok düşük oda benim 23 çıkmıştı oda doğruluyo gibi az olduğunu birde ultrason muayenesinde yumurta boyutun küçüksede az olduğu anlaşılıyo

Şimdi daha iyi anladım gerçekten çoooook güzel bir bir mucizeymiş senin bebişin tatlım.

hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin

Sanada hayırlı cumalar canım aminnn yine yaklaştı o gün değil mi:50::50:

Back
X