Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

usg vardı ya tatlım hastaneye gitmeden bir selam vereyim dedim.Bu arada Allaha şükür bir sorun yok bir tanesi biraz büyümüş hepsi o kaaa ben onca östrojen kullandım diye korkuyordum...
çok şükür tatlımmmmm sevindirik oldummmm:16:
iyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)

hehehehehh az kaldı o habere de inşaallah :)

piedra benim de olsun :)
çok şekerler maşaallah :)

dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi

yok canım daha ben değilim :)
baharmış yeni hatırladım =)

ayyy çok sevindim, anneler günü hediyesi olmuş :)

enişteye hayran kaldım yaaaa evet hepimiz anne olacağızzz:52::52:

kızçeler görümcemin amh sonucu çıkmış 1,13 çıkmış çok kötü değil dimi aşılamaya uygun olabilir bence:34:

fsh 10 olan hangi arkadaş kim geçmişi okudum ama göremedim.Piedranın yayınladığı bebişleri de bulamadım şeker şeyler...

fsh 10 olan hangi arkadaş kim geçmişi okudum ama göremedim.Piedranın yayınladığı bebişleri de bulamadım şeker şeyler...

kızlar valla hızınıza yetişilmiyor sohbet konusunda:)o yüzden dua dağıtım sayfasını bulmadım benim payıma kaç tane düşüyor mmalum geçen hafta dafniya benim yerime okumuştu bu hafta ben onun yerine okıcam rica etsem toplam ne kadar okıcam yazamısınız?

benim görümcem tatlım fsh:10,6 estradiolde:27,6 amh istemiş dr. o da 1,13 çıktı işte aşılama yapalım falan demiş ama bakalım

bazı dr lar 2-4 arası bazıları 1-3 arası normal diyorlarmış canım her ihtimalde kötü değil :)

ben şimdi biraz netten araştırdım da 2,2-4arasına normal 0,3-2,2 arasına düşük fertilite diyorlar canım ama çok kötü değil yumurta var şükür:34:

selam kizlaaarr...nasilsiniz,seyyancim cnm beni listeden silermisin simdilik,kendimi hiic iyi hissetmiyorum dualarimi okuyamiyorum ne zamandir..en iyisi beni sil..benim yine ameliyat olmam gerekiyormus,hayirlisi bakalim nereye kadar goturebilirim..hepinisi cok seviyorum opuldunuz

kızçeler görümcemin amh sonucu çıkmış 1,13 çıkmış çok kötü değil dimi aşılamaya uygun olabilir bence:34:

ben bu konudan müzdarip biri olarak cevap vereyim türkiyede birin üstü iyi olarak değerlendiriiliyor ama yabancı ülkelerde iki ve üstü iyi olarak değerlendiriliyor.Aşılamada şans düşük oluyor eğer imkanı varsa tüp bebek yaptırsın gerçi sonunu iyi ama hiç belli olmuyor çok çabuk düşebiliyor.Benim sonucum çok düşük geldi 0.1 şansım çok az ama işte Allahtan umudumu kesmiyorum o olderse olur.
Bu arada keşke benimde amh 1 .13 olsa uçardım valla .
Sizlere nacizane tavsiyem yumurta rezervleriniz iyiyken eğer uzun zamndır olmnyorsa tüp bebek yaptırın kızlar sonra mirlyar trilyonda verseniz giden geri gelmiyor:(Tıpkı benim gibi:(Gerçi benimkiler çok ama çok erken türknedi 33 yaşımda fsh 13 çıkmıştı ve amh 0.1 di:(

azalma var ama yinede güzel doktor aşılama olur diyosa yapsınlar ama tutmazsa 2.de direk tüp bebek yapsınlar bence daha fazla vakit kaybetmeden..tüp bebekte yumurta çok oluşursa dondurup tekrar yapma şansı var bitse bile yumurtaları..bizde o şansda yok inş bebeğim benimle olur herzamn...yoksa tekrar başa dönücez maddi manevi..

ben bu konudan müzdarip biri olarak cevap vereyim türkiyede birin üstü iyi olarak değerlendiriiliyor ama yabancı ülkelerde iki ve üstü iyi olarak değerlendiriliyor.Aşılamada şans düşük oluyor eğer imkanı varsa tüp bebek yaptırsın gerçi sonunu iyi ama hiç belli olmuyor çok çabuk düşebiliyor.Benim sonucum çok düşük geldi 0.1 şansım çok az ama işte Allahtan umudumu kesmiyorum o olderse olur.
Bu arada keşke benimde amh 1 .13 olsa uçardım valla .
Sizlere nacizane tavsiyem yumurta rezervleriniz iyiyken eğer uzun zamndır olmnyorsa tüp bebek yaptırın kızlar sonra mirlyar trilyonda verseniz giden geri gelmiyor:(Tıpkı benim gibi:(Gerçi benimkiler çok ama çok erken türknedi 33 yaşımda fsh 13 çıkmıştı ve amh 0.1 di:(

tşk ederim canım bir sonraki ay muhtemelen ilk aşılamasını deneyecek Rabbim ol desin yeter kiiii
Sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

azalma var ama yinede güzel doktor aşılama olur diyosa yapsınlar ama tutmazsa 2.de direk tüp bebek yapsınlar bence daha fazla vakit kaybetmeden..tüp bebekte yumurta çok oluşursa dondurup tekrar yapma şansı var bitse bile yumurtaları..bizde o şansda yok inş bebeğim benimle olur herzamn...yoksa tekrar başa dönücez maddi manevi..

Baharcığım inşallah canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı dertten müzdaribim.

bende öyle düşündüm ama bizimki menopoza giriyorum ben diyor zaten pimpirikli hepten kötü oldu şimdi moral sıfır kendime mi moral bulmaya çalışayım ona mı destek olayım karıştım iyice ama daha yeni öğrendi şu anda hazmedecek ilk başta:16:
şu an tüp bebekten bahsetmiyorum hiç canım daha duruma aşılamaya alışması gerek ilk bir ay aşılama denesin sonra konuşurum olmazsa sağolasın canımcım.
Ayrıca sen şu kötü düşünceleri aklından çıkarır mısın acaba bebeğin-bebeklerin seninle ve hep öyle de kalacaklar Allahımın izniyle:34::nazar:

Baharcığım inşallah canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı dertten müzdaribim.

canım allah ol dedimi olmıcak bişey yok.. hep beni evlat sahibi yapıcak yumurtamı oluştur diye dua ettim allahıma oluşuncada olcak inş diye ümitlendim bebeğim şimdi benimle sonuna kadar benimle olur inş..inş seninde olcak

bende öyle düşündüm ama bizimki menopoza giriyorum ben diyor zaten pimpirikli hepten kötü oldu şimdi moral sıfır kendime mi moral bulmaya çalışayım ona mı destek olayım karıştım iyice ama daha yeni öğrendi şu anda hazmedecek ilk başta:16:
şu an tüp bebekten bahsetmiyorum hiç canım daha duruma aşılamaya alışması gerek ilk bir ay aşılama denesin sonra konuşurum olmazsa sağolasın canımcım.
Ayrıca sen şu kötü düşünceleri aklından çıkarır mısın acaba bebeğin-bebeklerin seninle ve hep öyle de kalacaklar Allahımın izniyle:34::nazar:

canım görümceni çok iyi anlıyorum ilk duyduğumda bende günlerce ağladım yıkıldım bittim resmen bana direk tüp bebek dedi doktorlar onda bile çok az bi şans verdiler ve ben daha 11 aylık evliyim çok hızlı girdik bu tüp bebek işine..sonra toparlıyosun mecburen bebek istiyosan çünkü stres daha kötü yapıyo kaln şansımızıda stres bitiriyo..çok dua ettim allahıma yalvardım heranım dua kuran öle geçirdim nerdeyse halada devam ediyorum güçlü sabırlı olmak gerekiyo başarmak için birgün herkes anne olcak inş

kızlar valla hızınıza yetişilmiyor sohbet konusunda:)o yüzden dua dağıtım sayfasını bulmadım benim payıma kaç tane düşüyor mmalum geçen hafta dafniya benim yerime okumuştu bu hafta ben onun yerine okıcam rica etsem toplam ne kadar okıcam yazamısınız?

tatlım 2 meryem süresi 488 ihlas 100 enbiya süresi 89.ayet zorlanırsan haber vermen yeter destek veririm. canımm rezerv azlığı bende de var canım kür yapıyorum olacaksa 1 taneyde de oluyor örnek bahar olacak Allahın izniyle:34:..tez vakitte gelsin inşallah yuvalarımız şenlensin

canım görümceni çok iyi anlıyorum ilk duyduğumda bende günlerce ağladım yıkıldım bittim resmen bana direk tüp bebek dedi doktorlar onda bile çok az bi şans verdiler ve ben daha 11 aylık evliyim çok hızlı girdik bu tüp bebek işine..sonra toparlıyosun mecburen bebek istiyosan çünkü stres daha kötü yapıyo kaln şansımızıda stres bitiriyo..çok dua ettim allahıma yalvardım heranım dua kuran öle geçirdim nerdeyse halada devam ediyorum güçlü sabırlı olmak gerekiyo başarmak için birgün herkes anne olcak inş
Canım bana da aynısını demişti dr.lar çocuk istiyorsan en kolay yol eşini değiştirmek dedi ilk öğrendiğim gün ve bunu eşime ben söylemek zorunda kaldım ama Rabbim öyle bir sabır öyle bir güç veriyor ki hepsinin üstesinden geliyorsun %2lik şansla ben normal yolla hamile kaldım he düştü sonrasında belki ama olabileceğini gördük çok şükür şimdi de eşimin değerleri bayağı yükseldi o yüzden dr. iğnelerle yumurtalarımı çoğalttı ki şansımız artsın diye. Herşey boş yeter ki Rabbim ol desinnn:16::16:

Back
X