Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlar nasılsınız...sibel hamileymiş canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh...listeye bakarken gördüm ..kaçırdıklarım varsa affola....yeni liste farklı olmuş ...geçen haftanın duaları bittimi..bunlar yoksa geçen haftanın dualarımı...ben bu hafta için 6 yasin 100 ayet 707 ya varis okudum...biiri beni aydınlat sın :27:

slm kızlar nasılsınız...sibel hamileymiş canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh...listeye bakarken gördüm ..kaçırdıklarım varsa affola....yeni liste farklı olmuş ...geçen haftanın duaları bittimi..bunlar yoksa geçen haftanın dualarımı...ben bu hafta için 6 yasin 100 ayet 707 ya varis okudum...biiri beni aydınlat sın :27:

A.s.canım perşembeden beri bu liste geçerli yani 2 meryem süresi 488 ihlas 100 tane enbiya 89.ayet.Bir sonraki perşembeye kadar okunacakmış.Sibel ve bahar35 hamileeeeee darısı tüm isteyenlerin başına:nazar::nazar::nazar::nazar:

A.s.canım perşembeden beri bu liste geçerli yani 2 meryem süresi 488 ihlas 100 tane enbiya 89.ayet.Bir sonraki perşembeye kadar okunacakmış.Sibel ve bahar35 hamileeeeee darısı tüm isteyenlerin başına:nazar::nazar::nazar::nazar:

tamam ben bu hafta yeni dualarımızı okuurum allahın iznyle...geçen haftaki yasinler tamamlandımı..
şükür hamile haberleri çoğalmış...bahar 35 gözün aydınlsun....darısı isteyip te olmayanların başına inşallah..:49:

şaşırdım yahuu bi gıdım iğneyle çoşan rezervle fsh nasıl 10 olur diye.Allah yardımcısı olsun kaç yaşında öyle çok kötü de değil aslında

bence de canım ama gel sen bunu ona anlat dr. aşılama yapcam bi daha ki aya demiş panik oldu nasıl bişey bu falan diye menopoza giriyorum ben diye söyleniyor şimdi de 27yaşında canımcım

tamam ben bu hafta yeni dualarımızı okuurum allahın iznyle...geçen haftaki yasinler tamamlandımı..
şükür hamile haberleri çoğalmış...bahar 35 gözün aydınlsun....darısı isteyip te olmayanların başına inşallah..:49:

tamamlandı canım..

bence de canım ama gel sen bunu ona anlat dr. aşılama yapcam bi daha ki aya demiş panik oldu nasıl bişey bu falan diye menopoza giriyorum ben diye söyleniyor şimdi de 27yaşında canımcım

daha gencecikmiş aşılmayacak sorun değil ki.İşte insan ilk duyduğunda dünya başına yıkılıyor en ufak sorunları büyütüyor gözünde zamanla kabullenip çaresini arayacaktır.Destek olacak yengesi var en azından:34:

Canım bana da aynısını demişti dr.lar çocuk istiyorsan en kolay yol eşini değiştirmek dedi ilk öğrendiğim gün ve bunu eşime ben söylemek zorunda kaldım ama Rabbim öyle bir sabır öyle bir güç veriyor ki hepsinin üstesinden geliyorsun %2lik şansla ben normal yolla hamile kaldım he düştü sonrasında belki ama olabileceğini gördük çok şükür şimdi de eşimin değerleri bayağı yükseldi o yüzden dr. iğnelerle yumurtalarımı çoğalttı ki şansımız artsın diye. Herşey boş yeter ki Rabbim ol desinnn:16::16:

büyük bi sınav allah sabrını gücünü veriyo..inş seninde bebeğin olcak hayırlısıyla..sen tedavi aşamasındamısın...

canım üzülmesin beni örnek ver bi umut olur ona rahatlar biraz olsun onun durumu kötü değil..menopoz deniliyo ama ben hala normal her ay düzenli adet oluyorum korkmasın hemen birden adetten keslmez daha uzun yıllar devam eder önce bebeğine kavuşsun menopozun çaresi tedavisi var..

selamınaleyküm bengeldim hoşgeldim:27:
ama yine elim boş geldim:1::27:
ama 2 tane nur topu gibim kist getirdim :27:
nasılsınız kızçeler ne var ne yok
hamile kalan doğuran tedavide olan takipte olan varmidur

neyse kendimden kısa bi özet geçeyim
2gün önce genart ile görüştük (ANKARA)
karyotip için kan aldılar
15 gün sonra çıkar dediler aynı zamandan dna sonucumuzda tabi
tüp için başlayacağız inşallah
eşime neofortil adında b ilaç verdler
onu kullanacak 1 ay

bu arada benim 35.günüm hala gelen giden yok idrar negatif:51:

3 YASİN 707 YA VARİS 100 ENBİYA OKUDUM
BU HAFTA 3MÜ OKUYORUZ 4MÜ
TAMAMLAYAM İNŞALLAH

BU ARADA :16::16::16::16:

HAYIRLI CUMLAR 3 AYLARIMIZ MUBAREK OLSUN YARN BAŞLIYOR İNŞALLAH

Son düzenleme:
daha gencecikmiş aşılmayacak sorun değil ki.İşte insan ilk duyduğunda dünya başına yıkılıyor en ufak sorunları büyütüyor gözünde zamanla kabullenip çaresini arayacaktır.Destek olacak yengesi var en azından:34:
Alllah ne kadar büyük ilk öne bize verdi bu derdi ben araştırdım bi çok şeyi öğrendim eşimin değerlerinin yükselmesini sağladık o takviyeler ilaçlar vs. ile şimdi onlar öğrendiler ki eşi pek ince değildir biz elimizden geldiğince destek olcaz artık canım nasıl üzülüyor gerçi belli etmemeye çalışıyor ama ses tonundan anlıyorum artık:34:
Düzelecek zamanla benim eşim 1ay benle bebk konusunu konuşmamıştı boşanalım istersen bile demişti ama noldu şimdi drlarla bile konuşuyor benden çok o araştırıyor:16:
büyük bi sınav allah sabrını gücünü veriyo..inş seninde bebeğin olcak hayırlısıyla..sen tedavi aşamasındamısın...
işte tedavi denirse canım yumurta sayımı artırdılar çatlatma iğnesi vurup çalışmalar yaptık. Rabbimin izniyle haftaya güzel haberler vereceğim size:34:

selamınaleyküm bengeldim hoşgeldim:27:
ama yine elim boş geldim:1::27:
ama 2 tane nur topu gibim kist getirdim :27:
nasılsınız kızçeler ne var ne yok
hamile kalan doğuran tedavide olan takipte olan varmidur

neyse kendimden kısa bi özet geçeyim
2gün önce genart ile görüştük (ANKARA)
karyotip için kan aldılar
15 gün sonra çıkar dediler aynı zamandan dna sonucumuzda tabi
tüp için başlayacağız inşallah
eşime neofortil adında b ilaç verdler
onu kullanacak 1 ay

bu arada benim 35.günüm hala gelen giden yok idrar negatif:51:

3 YASİN 707 YA VARİS 100 ENBİYA OKUDUM
BU HAFTA 3MÜ OKUYORUZ 4MÜ
TAMAMLAYAM İNŞALLAH

BU ARADA :16::16::16::16:

HAYIRLI CUMLAR 3 AYLARIMIZ MUBAREK OLSUN YARN BAŞLIYOR İNŞALLAH

Aleyküm selam hoş gelsin demiştim ama bir daha diyem hoş geldin.yumurtalık kistleri mi bir doğum kontrol hapına bakar geçikmede o yüzden heralde :52:Tedavi başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah.Topikten özetler: 3 tane hamilemiz var 4 olabilir bir hafta sonra:1: isimleri merak ettin demi söylemem söylemem:21::21::21::21::21::21:

aleyküm selam hoş gelsin demiştim ama bir daha diyem hoş geldin.yumurtalık kistleri mi bir doğum kontrol hapına bakar geçikmede o yüzden heralde :52:tedavi başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah.topikten özetler: 3 tane hamilemiz var 4 olabilir bir hafta sonra:1: Isimleri merak ettin demi söylemem söylemem:21::21::21::21::21::21:

:20::33::33::33::33::33: Niye söylemiyon kız

eslemcim çok şaşırdım bu yazıyı okuyunca.tüp bebeğemi başlıyosun.nasıl karar verdin.doktormu dedi.ne diyeceğimide bilemedim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.inşaallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.canım nasıl gözümden kaçtı benim .ama inan arada girip yazıp çıktım ve geçmişi hiiiiç okumadım.neyse hakkında hayırlısı olsun güzelim.biliyosun bu süreçte en önemlisi moral.heyecanına,sevincine,sıkıntına,seve seve ortak ve destek olurum.hatta ne sıkıntın varsa ver bana ben alışkınım seninkinide çekerim evelallah.mutlu ve moralli ol tamammı canım benim.söylediğin testler devlet hastanelerinde yapılıyo.hatta sağlık ocaklarında bile yapılıyo canım.

Evet canım yoktun ya bi süredir farketmemişsindir,kızlarla epey bilgi alışverişi yaptık bu konuda sağolsun çok yardımcı oldular...Tüp bebek uzmanıyla görüştüm bazı testler istedi,adetimin 3.günü gidip yaptırcam...Ramazan Bayramından sonra olur heralde büyük ihtimal,o zamanki adetimde de İstanbul Hisar Hastanesinde başlıcaz bakalım nasipse...Dayanılmaz oldu artık Seyyancım,çok güçsüz hissediyorum kendimi...İnanır mısın hala her wcden çıktığımda şükrediyorum Rabbime.Ben hala adet olmadım,bi süre önce yine test yaptım yine negatif çıktı ama,yine yapayım bakalım bugün...Umut hala var ama gücüm yok sanırım.Hayırlısı olsun hakkımızda,zaten dualarımdaydın ama bu mesajını gördüm ya o içten desteğini,nasıl dua aldın benden bilemezsin,Rabbim tez zamanda kabul eylesin...Özledim seni,çabuk bitir artık temizliğini canım :38:

Allah' şükür Rabbim kucağına almanı nasip etsin .bende inşallah önümüzdeki günlerde tedavime yeniden başlıyorum doktoru ameliyatsız transfere ikna ettim inşallah miyoma inat bebişim bana sıkı sıkı tutunur hakkımızda hayırlısı olsun

Sen mucizenin adı olacaksın inşaallah Nurusima...Ezan-ı Muhammedi okunuyor yine,Rabbime duamdır ki inşaallah hayırla sağlıkla kavuşursun bebekleirne bu sefer,Rabbim yüzünüzü güldürsün,sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin eşinle evlatlarınla birlikte :16:

önemli değil canım.kontör yoktur diye tahmin ettim zaten.iyiyim çok şükür :16: hamilelik iyi gidiyor bakalım.bulantılarım var 2 gündür filan.test sonucunu almadan başlamıştı.yiyorum ama bulantıdan sanki doymuyorum gibi hissediyorum :9:

Ayy maşaallah Sibelcim nasılda yakışmış çizelge,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlısı ile de kucağınıza almayı nasip etsin :38:

selam hanımlarrrrr
nasılsınız n evar ne yok bakem:)

Aleykümselam canımcım,umut var bebek yok hala :1: Şaka bi tarafa hamdolsun ya iyilik diyelim iyilik olsun,sen nasılsın canım benim :38:

Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah

Aminnnn ecmain,Rabbim razi olsun :16: :16:

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

Evet canımıniçi az kaldı Allahın izniyle yazıcaksın sende bende hepimizde,bak gör Rabbim nasip edecek inşaallah :49: :49:

hemde en yakın zamanda demedi deme benim içimden geçen hep gerçek oluyor diğer topikten 2 arkadaşım vardı fazla görüşmezdim kendileriyle birgün içimden onların hamiş olacağı geçti özelden mesaj yazdım onlara ve şimdi 2 side hamiş darısı başına olsun. bu arada o hamiş olan arkadaşların eşleri 3 kere ameliyat olmuş ve sperm bile çıkmamıştı şimdi mucize şekilde hamişler:34::34::34:

Benim hakkımda bişeyler doğmuyo mu canımcım yaaa :27: :27:

Aminn canım darısıda yakın zamanda senin ve diğer arkadaşların başına:16::49:

A.s canım sen nasılsın:16:Allah kolaylık versin,çok sevindim adına umarım hayırlı güzel haberle dönersin inşallah:16::49::emir_bebek:

Aminn Baharcım...Hamdolsun iyiyim canım,sen nasılsın Nehirimiz nasıl :38: Öpüyom ikinizi de,eksik etme dualarından :54: :54:

Canım inşallahhh herşey yolunda gider ve senden de bebiş-bebişler haberi alırızzz tez zamanda inşallahhhhh:16:

Amin canım ecmain inşaallah,adet olabilsem de bi gidebilsem,adette bebekte gelmiyo,ben delirmiyim de kimler delirsin söyleyin bana :27: :27:

canım fsh biraz yüksek 6 yı geçtimi doğal yolla hamile kalmak daha zor oluyo azalma var sanırım ama onu daha net amh testi gösteriyo yumurta rezervinin nekadar kaldığını..benim fsh 21di..25 üzeri menopoz oluyo..amh testide yaptık oda 0.01 çıktı çok kötü bitmiş yada tek tük kalmış..tüp bebektede çoğu merkezler fsh 10 un üzerinde tüp bebek yapmıyolarmış ama benim doktorum yaptı saolsun beni başından savmadı..sonucumuz güzel oldu mucizem herzamn benimle olur inş beni bırakmaz..estradıolda çok düşük oda benim 23 çıkmıştı oda doğruluyo gibi az olduğunu birde ultrason muayenesinde yumurta boyutun küçüksede az olduğu anlaşılıyo

Allahın izniyle mucizen seninle olacak hep canım,Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin :16: :16:

asbelova bunun gibi bebeklerin olsun inşallah..çok tatlılar dimi..Eki Görüntüle 707755

Aminn ikinizinde olsun böyle bebekleri,herkesin olsun...Bende bilgisayarı açar açmaz,ikiz bebekler karşılıyo beni,ay öyle güzeller ki,birazdan fotolarını koyayyım,ay unutmam inşaallah :1: :1:

hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin

Aminnn ecmain canım,sana da Hayırlı Cumalar :16:

kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm

Hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin :16: :16:

kızlar pazartesi günü gittik doktora beni muayene etti yumurtalıklarda sorun var ama çocuk olmasına engel değil düzelir dedi.
eşimin eski sonuçlarını inceledi ben bunlara kesin tüpbebek derim ama yeniden vermek zorunda dedi

Canım inşaallah herşey yolunda gider ve sende sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine,Rabbim yariniz yardımcınız olsun :16: :16:

iyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)

dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi

Muhattt rüyan hayırlara çıksın,inşaallah tez zamanda gerçek olsun... :16:

Ayakkabı anınızda çok güzelmiş,inşaallah yakında anne ayakkabılarından olur seninde :49: :49:

selam kizlaaarr...nasilsiniz,seyyancim cnm beni listeden silermisin simdilik,kendimi hiic iyi hissetmiyorum dualarimi okuyamiyorum ne zamandir..en iyisi beni sil..benim yine ameliyat olmam gerekiyormus,hayirlisi bakalim nereye kadar goturebilirim..hepinisi cok seviyorum opuldunuz

Ve aleykümselam canım...Senin yerine okuruz canım,Seyyan silmez hem sen bunları düşünme şimdi....Ne ameliyatıymış canım bu,bizler burdayız canım hep,dualarımız seninle,inşaallah herşey yolunda gider...Herneyse bu ameliyat inşaallah bebeğinle senin arandaki son engel olur,tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size...Sende çok seviliyosun çokkk :54: :54:

Canım sen nerlerdesin yaaaa,gözükmüyosun nasılsın napıyosun,özlendin :54: :54:

Alllah ne kadar büyük ilk öne bize verdi bu derdi ben araştırdım bi çok şeyi öğrendim eşimin değerlerinin yükselmesini sağladık o takviyeler ilaçlar vs. ile şimdi onlar öğrendiler ki eşi pek ince değildir biz elimizden geldiğince destek olcaz artık canım nasıl üzülüyor gerçi belli etmemeye çalışıyor ama ses tonundan anlıyorum artık:34:
Düzelecek zamanla benim eşim 1ay benle bebk konusunu konuşmamıştı boşanalım istersen bile demişti ama noldu şimdi drlarla bile konuşuyor benden çok o araştırıyor:16:

işte tedavi denirse canım yumurta sayımı artırdılar çatlatma iğnesi vurup çalışmalar yaptık. Rabbimin izniyle haftaya güzel haberler vereceğim size:34:

inş canım güzel haberlerini alırız bebeğin gelir hayırlısıyla yüzün güler..

üzüldüm yaa:(( ama dediğin gibi siz bu konuda tecrübeli oldunuz en azından böyle bir şansları var konuşup bilgilenir rahatlar.Eşine helal olsun bizimki hala alışamadı "sakın bebek olursa tüp bebek olduğunu söyleme okulda dalga geçiyorlarmış aygaz diye".diyor:9::9::9::9:

Back
X