- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
ha burayum kuzumm sen neresun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha burayum kuzumm sen neresun![]()
burayum bende
fsh 10 olan senmisin kız
yok kız görümcem
slm kızlar nasılsınız...sibel hamileymiş canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh...listeye bakarken gördüm ..kaçırdıklarım varsa affola....yeni liste farklı olmuş ...geçen haftanın duaları bittimi..bunlar yoksa geçen haftanın dualarımı...ben bu hafta için 6 yasin 100 ayet 707 ya varis okudum...biiri beni aydınlat sın![]()
A.s.canım perşembeden beri bu liste geçerli yani 2 meryem süresi 488 ihlas 100 tane enbiya 89.ayet.Bir sonraki perşembeye kadar okunacakmış.Sibel ve bahar35 hamileeeeee darısı tüm isteyenlerin başına![]()
şaşırdım yahuu bi gıdım iğneyle çoşan rezervle fsh nasıl 10 olur diye.Allah yardımcısı olsun kaç yaşında öyle çok kötü de değil aslında
tamam ben bu hafta yeni dualarımızı okuurum allahın iznyle...geçen haftaki yasinler tamamlandımı..
şükür hamile haberleri çoğalmış...bahar 35 gözün aydınlsun....darısı isteyip te olmayanların başına inşallah..![]()
bence de canım ama gel sen bunu ona anlat dr. aşılama yapcam bi daha ki aya demiş panik oldu nasıl bişey bu falan diye menopoza giriyorum ben diye söyleniyor şimdi de 27yaşında canımcım
Canım bana da aynısını demişti dr.lar çocuk istiyorsan en kolay yol eşini değiştirmek dedi ilk öğrendiğim gün ve bunu eşime ben söylemek zorunda kaldım ama Rabbim öyle bir sabır öyle bir güç veriyor ki hepsinin üstesinden geliyorsun %2lik şansla ben normal yolla hamile kaldım he düştü sonrasında belki ama olabileceğini gördük çok şükür şimdi de eşimin değerleri bayağı yükseldi o yüzden dr. iğnelerle yumurtalarımı çoğalttı ki şansımız artsın diye. Herşey boş yeter ki Rabbim ol desinnn![]()
bence de canım ama gel sen bunu ona anlat dr. aşılama yapcam bi daha ki aya demiş panik oldu nasıl bişey bu falan diye menopoza giriyorum ben diye söyleniyor şimdi de 27yaşında canımcım
Alllah ne kadar büyük ilk öne bize verdi bu derdi ben araştırdım bi çok şeyi öğrendim eşimin değerlerinin yükselmesini sağladık o takviyeler ilaçlar vs. ile şimdi onlar öğrendiler ki eşi pek ince değildir biz elimizden geldiğince destek olcaz artık canım nasıl üzülüyor gerçi belli etmemeye çalışıyor ama ses tonundan anlıyorum artıkdaha gencecikmiş aşılmayacak sorun değil ki.İşte insan ilk duyduğunda dünya başına yıkılıyor en ufak sorunları büyütüyor gözünde zamanla kabullenip çaresini arayacaktır.Destek olacak yengesi var en azından![]()
işte tedavi denirse canım yumurta sayımı artırdılar çatlatma iğnesi vurup çalışmalar yaptık. Rabbimin izniyle haftaya güzel haberler vereceğim sizebüyük bi sınav allah sabrını gücünü veriyo..inş seninde bebeğin olcak hayırlısıyla..sen tedavi aşamasındamısın...
selamınaleyküm bengeldim hoşgeldim
ama yine elim boş geldim
ama 2 tane nur topu gibim kist getirdim
nasılsınız kızçeler ne var ne yok
hamile kalan doğuran tedavide olan takipte olan varmidur
neyse kendimden kısa bi özet geçeyim
2gün önce genart ile görüştük (ANKARA)
karyotip için kan aldılar
15 gün sonra çıkar dediler aynı zamandan dna sonucumuzda tabi
tüp için başlayacağız inşallah
eşime neofortil adında b ilaç verdler
onu kullanacak 1 ay
bu arada benim 35.günüm hala gelen giden yok idrar negatif
3 YASİN 707 YA VARİS 100 ENBİYA OKUDUM
BU HAFTA 3MÜ OKUYORUZ 4MÜ
TAMAMLAYAM İNŞALLAH
BU ARADA
HAYIRLI CUMLAR 3 AYLARIMIZ MUBAREK OLSUN YARN BAŞLIYOR İNŞALLAH
aleyküm selam hoş gelsin demiştim ama bir daha diyem hoş geldin.yumurtalık kistleri mi bir doğum kontrol hapına bakar geçikmede o yüzden heraldetedavi başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah.topikten özetler: 3 tane hamilemiz var 4 olabilir bir hafta sonra
Isimleri merak ettin demi söylemem söylemem
![]()
eslemcim çok şaşırdım bu yazıyı okuyunca.tüp bebeğemi başlıyosun.nasıl karar verdin.doktormu dedi.ne diyeceğimide bilemedim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.inşaallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.canım nasıl gözümden kaçtı benim .ama inan arada girip yazıp çıktım ve geçmişi hiiiiç okumadım.neyse hakkında hayırlısı olsun güzelim.biliyosun bu süreçte en önemlisi moral.heyecanına,sevincine,sıkıntına,seve seve ortak ve destek olurum.hatta ne sıkıntın varsa ver bana ben alışkınım seninkinide çekerim evelallah.mutlu ve moralli ol tamammı canım benim.söylediğin testler devlet hastanelerinde yapılıyo.hatta sağlık ocaklarında bile yapılıyo canım.
Allah' şükür Rabbim kucağına almanı nasip etsin .bende inşallah önümüzdeki günlerde tedavime yeniden başlıyorum doktoru ameliyatsız transfere ikna ettim inşallah miyoma inat bebişim bana sıkı sıkı tutunur hakkımızda hayırlısı olsun
önemli değil canım.kontör yoktur diye tahmin ettim zaten.iyiyim çok şükürhamilelik iyi gidiyor bakalım.bulantılarım var 2 gündür filan.test sonucunu almadan başlamıştı.yiyorum ama bulantıdan sanki doymuyorum gibi hissediyorum
![]()
selam hanımlarrrrr
nasılsınız n evar ne yok bakem:)
Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah
acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t
hemde en yakın zamanda demedi deme benim içimden geçen hep gerçek oluyor diğer topikten 2 arkadaşım vardı fazla görüşmezdim kendileriyle birgün içimden onların hamiş olacağı geçti özelden mesaj yazdım onlara ve şimdi 2 side hamiş darısı başına olsun. bu arada o hamiş olan arkadaşların eşleri 3 kere ameliyat olmuş ve sperm bile çıkmamıştı şimdi mucize şekilde hamişler![]()
Aminn canım darısıda yakın zamanda senin ve diğer arkadaşların başına
A.s canım sen nasılsınAllah kolaylık versin,çok sevindim adına umarım hayırlı güzel haberle dönersin inşallah
![]()
Canım inşallahhh herşey yolunda gider ve senden de bebiş-bebişler haberi alırızzz tez zamanda inşallahhhhh![]()
canım fsh biraz yüksek 6 yı geçtimi doğal yolla hamile kalmak daha zor oluyo azalma var sanırım ama onu daha net amh testi gösteriyo yumurta rezervinin nekadar kaldığını..benim fsh 21di..25 üzeri menopoz oluyo..amh testide yaptık oda 0.01 çıktı çok kötü bitmiş yada tek tük kalmış..tüp bebektede çoğu merkezler fsh 10 un üzerinde tüp bebek yapmıyolarmış ama benim doktorum yaptı saolsun beni başından savmadı..sonucumuz güzel oldu mucizem herzamn benimle olur inş beni bırakmaz..estradıolda çok düşük oda benim 23 çıkmıştı oda doğruluyo gibi az olduğunu birde ultrason muayenesinde yumurta boyutun küçüksede az olduğu anlaşılıyo
asbelova bunun gibi bebeklerin olsun inşallah..çok tatlılar dimi..Eki Görüntüle 707755
hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin
kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm
kızlar pazartesi günü gittik doktora beni muayene etti yumurtalıklarda sorun var ama çocuk olmasına engel değil düzelir dedi.
eşimin eski sonuçlarını inceledi ben bunlara kesin tüpbebek derim ama yeniden vermek zorunda dedi
iyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)
dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi
selam kizlaaarr...nasilsiniz,seyyancim cnm beni listeden silermisin simdilik,kendimi hiic iyi hissetmiyorum dualarimi okuyamiyorum ne zamandir..en iyisi beni sil..benim yine ameliyat olmam gerekiyormus,hayirlisi bakalim nereye kadar goturebilirim..hepinisi cok seviyorum opuldunuz
tamam ben bu hafta yeni dualarımızı okuurum allahın iznyle...geçen haftaki yasinler tamamlandımı..
şükür hamile haberleri çoğalmış...bahar 35 gözün aydınlsun....darısı isteyip te olmayanların başına inşallah..![]()
Alllah ne kadar büyük ilk öne bize verdi bu derdi ben araştırdım bi çok şeyi öğrendim eşimin değerlerinin yükselmesini sağladık o takviyeler ilaçlar vs. ile şimdi onlar öğrendiler ki eşi pek ince değildir biz elimizden geldiğince destek olcaz artık canım nasıl üzülüyor gerçi belli etmemeye çalışıyor ama ses tonundan anlıyorum artık
Düzelecek zamanla benim eşim 1ay benle bebk konusunu konuşmamıştı boşanalım istersen bile demişti ama noldu şimdi drlarla bile konuşuyor benden çok o araştırıyor
işte tedavi denirse canım yumurta sayımı artırdılar çatlatma iğnesi vurup çalışmalar yaptık. Rabbimin izniyle haftaya güzel haberler vereceğim size![]()
Alllah ne kadar büyük ilk öne bize verdi bu derdi ben araştırdım bi çok şeyi öğrendim eşimin değerlerinin yükselmesini sağladık o takviyeler ilaçlar vs. ile şimdi onlar öğrendiler ki eşi pek ince değildir biz elimizden geldiğince destek olcaz artık canım nasıl üzülüyor gerçi belli etmemeye çalışıyor ama ses tonundan anlıyorum artık
Düzelecek zamanla benim eşim 1ay benle bebk konusunu konuşmamıştı boşanalım istersen bile demişti ama noldu şimdi drlarla bile konuşuyor benden çok o araştırıyor
işte tedavi denirse canım yumurta sayımı artırdılar çatlatma iğnesi vurup çalışmalar yaptık. Rabbimin izniyle haftaya güzel haberler vereceğim size![]()