- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Evet canım yoktun ya bi süredir farketmemişsindir,kızlarla epey bilgi alışverişi yaptık bu konuda sağolsun çok yardımcı oldular...Tüp bebek uzmanıyla görüştüm bazı testler istedi,adetimin 3.günü gidip yaptırcam...Ramazan Bayramından sonra olur heralde büyük ihtimal,o zamanki adetimde de İstanbul Hisar Hastanesinde başlıcaz bakalım nasipse...Dayanılmaz oldu artık Seyyancım,çok güçsüz hissediyorum kendimi...İnanır mısın hala her wcden çıktığımda şükrediyorum Rabbime.Ben hala adet olmadım,bi süre önce yine test yaptım yine negatif çıktı ama,yine yapayım bakalım bugün...Umut hala var ama gücüm yok sanırım.Hayırlısı olsun hakkımızda,zaten dualarımdaydın ama bu mesajını gördüm ya o içten desteğini,nasıl dua aldın benden bilemezsin,Rabbim tez zamanda kabul eylesin...Özledim seni,çabuk bitir artık temizliğini canım
Sen mucizenin adı olacaksın inşaallah Nurusima...Ezan-ı Muhammedi okunuyor yine,Rabbime duamdır ki inşaallah hayırla sağlıkla kavuşursun bebekleirne bu sefer,Rabbim yüzünüzü güldürsün,sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin eşinle evlatlarınla birlikte![]()
Ayy maşaallah Sibelcim nasılda yakışmış çizelge,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlısı ile de kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Aleykümselam canımcım,umut var bebek yok halaŞaka bi tarafa hamdolsun ya iyilik diyelim iyilik olsun,sen nasılsın canım benim
Aminnnn ecmain,Rabbim razi olsun![]()
Evet canımıniçi az kaldı Allahın izniyle yazıcaksın sende bende hepimizde,bak gör Rabbim nasip edecek inşaallah![]()
Benim hakkımda bişeyler doğmuyo mu canımcım yaaa![]()
![]()
Aminn Baharcım...Hamdolsun iyiyim canım,sen nasılsın Nehirimiz nasılÖpüyom ikinizi de,eksik etme dualarından
![]()
Amin canım ecmain inşaallah,adet olabilsem de bi gidebilsem,adette bebekte gelmiyo,ben delirmiyim de kimler delirsin söyleyin bana![]()
Allahın izniyle mucizen seninle olacak hep canım,Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin![]()
Aminn ikinizinde olsun böyle bebekleri,herkesin olsun...Bende bilgisayarı açar açmaz,ikiz bebekler karşılıyo beni,ay öyle güzeller ki,birazdan fotolarını koyayyım,ay unutmam inşaallah![]()
![]()
Aminnn ecmain canım,sana da Hayırlı Cumalar![]()
Hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin![]()
Canım inşaallah herşey yolunda gider ve sende sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine,Rabbim yariniz yardımcınız olsun![]()
Muhattt rüyan hayırlara çıksın,inşaallah tez zamanda gerçek olsun...
Ayakkabı anınızda çok güzelmiş,inşaallah yakında anne ayakkabılarından olur seninde![]()
Ve aleykümselam canım...Senin yerine okuruz canım,Seyyan silmez hem sen bunları düşünme şimdi....Ne ameliyatıymış canım bu,bizler burdayız canım hep,dualarımız seninle,inşaallah herşey yolunda gider...Herneyse bu ameliyat inşaallah bebeğinle senin arandaki son engel olur,tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size...Sende çok seviliyosun çokkk![]()
Canım sen nerlerdesin yaaaa,gözükmüyosun nasılsın napıyosun,özlendin![]()
![]()
amin canım inş allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin