anladım canım,inşaallah senin ismini de yazmak nasip olurEvet karar verdik başka çıkış bulamıyorum çok yoruldum,inşaallah hayırlı olur canım sağol
ay aynen bizimkinde de terafi durumu var
Aa bak bilmiyodum onu canım,biz geçen sene acilden girip sıra aldık kadın doğumcuya,doktora günümün geçtiğini kan testi yaptırmak istediğimi söyledim oda gönderdi kana,sabah verdim öğlen aldık...şimdi gitsem öyle olmaz mı ki,onu merak ettim bende.normal sıra almaya kalksan çok sonraya veriyolarmış,ne sinir bozucu bi durum ya
Canım doktorunun içine sinmesine çok sevindim,benimkide içime öyle sindi ki....öyle hastalıklar etkiliyosa şans gittikçe azalıyo madem,benim babamda şeker var,babanemde de vardı,inşaallah bize etkisi olmaz.
Eşin içinde çok sevindim canım,inşaallah daha da iyi olur...vekilimiz rabbimiz,o'nun(c.c) hikmetinden sual da olunmaz...rabbimizin tekvin sıfatı inşaallah bebeklerimiz üzerinde de hayırla sağlıkla tecelli eder en kısa zamanda,belli mi olur onun(c.c) rahmetiyle belkide tedavisiz süpriz şekilde kavuşuruz![]()
Canım ben çıkıyorum,çok uykum geldi az yatayım bari;çok öpüyom hepinizi allaha emanet olun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım ikindien sonrauyumasan keşke
efendimiz sav vucuda astalık uzveder buyurmuş
neyseee
kız senin kocan sağlıkcı değilmi :26:
Imammı yoksam

Canım bizim burda neredeyse 2-3 yıldır ölye
başka yerlerin acillerinde yapıyolarmış burda yapmıyolar gıcccıklar