Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar gebeliğinz bebişleriniz ayırlı olsun MEVLAM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah BU GÜZEL SABAH VAKTİNDE.....

ESMACIM inşALLAH çok sevindim o daha alır annesi :49:SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH:16:

amin inşALLAH. ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin içiiiiinnn :16:

hoşbuldumm canımcım daha regl olmadınmı
inşallah tatlım inşallah
görünmüyodur
kan testi yaptırmadınmı sen
ben yaptırmadım çarşambaya kadar olmazsam yaptırcam
nerde yaptıracaksın tüpbebişi
inşallah beybişlerine sağlıkla kavuşurlar:16::16::16:

inşaALLAH :16: :16: :16:

Evet canım yoktun ya bi süredir farketmemişsindir,kızlarla epey bilgi alışverişi yaptık bu konuda sağolsun çok yardımcı oldular...Tüp bebek uzmanıyla görüştüm bazı testler istedi,adetimin 3.günü gidip yaptırcam...Ramazan Bayramından sonra olur heralde büyük ihtimal,o zamanki adetimde de İstanbul Hisar Hastanesinde başlıcaz bakalım nasipse...Dayanılmaz oldu artık Seyyancım,çok güçsüz hissediyorum kendimi...İnanır mısın hala her wcden çıktığımda şükrediyorum Rabbime.Ben hala adet olmadım,bi süre önce yine test yaptım yine negatif çıktı ama,yine yapayım bakalım bugün...Umut hala var ama gücüm yok sanırım.Hayırlısı olsun hakkımızda,zaten dualarımdaydın ama bu mesajını gördüm ya o içten desteğini,nasıl dua aldın benden bilemezsin,Rabbim tez zamanda kabul eylesin...Özledim seni,çabuk bitir artık temizliğini canım :38:

Sen mucizenin adı olacaksın inşaallah Nurusima...Ezan-ı Muhammedi okunuyor yine,Rabbime duamdır ki inşaallah hayırla sağlıkla kavuşursun bebekleirne bu sefer,Rabbim yüzünüzü güldürsün,sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin eşinle evlatlarınla birlikte :16:

Ayy maşaallah Sibelcim nasılda yakışmış çizelge,Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni hayırlısı ile de kucağınıza almayı nasip etsin :38:

Aleykümselam canımcım,umut var bebek yok hala :1: Şaka bi tarafa hamdolsun ya iyilik diyelim iyilik olsun,sen nasılsın canım benim :38:

Aminnnn ecmain,Rabbim razi olsun :16: :16:

Evet canımıniçi az kaldı Allahın izniyle yazıcaksın sende bende hepimizde,bak gör Rabbim nasip edecek inşaallah :49: :49:

Benim hakkımda bişeyler doğmuyo mu canımcım yaaa :27: :27:

Aminn Baharcım...Hamdolsun iyiyim canım,sen nasılsın Nehirimiz nasıl :38: Öpüyom ikinizi de,eksik etme dualarından :54: :54:

Amin canım ecmain inşaallah,adet olabilsem de bi gidebilsem,adette bebekte gelmiyo,ben delirmiyim de kimler delirsin söyleyin bana :27: :27:

Allahın izniyle mucizen seninle olacak hep canım,Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin :16: :16:

Aminn ikinizinde olsun böyle bebekleri,herkesin olsun...Bende bilgisayarı açar açmaz,ikiz bebekler karşılıyo beni,ay öyle güzeller ki,birazdan fotolarını koyayyım,ay unutmam inşaallah :1: :1:

Aminnn ecmain canım,sana da Hayırlı Cumalar :16:

Hayırlı olsun tebrik ederim,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza aldığınız günleride göstersin :16: :16:

Canım inşaallah herşey yolunda gider ve sende sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine,Rabbim yariniz yardımcınız olsun :16: :16:

Muhattt rüyan hayırlara çıksın,inşaallah tez zamanda gerçek olsun... :16:

Ayakkabı anınızda çok güzelmiş,inşaallah yakında anne ayakkabılarından olur seninde :49: :49:

Ve aleykümselam canım...Senin yerine okuruz canım,Seyyan silmez hem sen bunları düşünme şimdi....Ne ameliyatıymış canım bu,bizler burdayız canım hep,dualarımız seninle,inşaallah herşey yolunda gider...Herneyse bu ameliyat inşaallah bebeğinle senin arandaki son engel olur,tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size...Sende çok seviliyosun çokkk :54: :54:

Canım sen nerlerdesin yaaaa,gözükmüyosun nasılsın napıyosun,özlendin :54: :54:

amiiiiiiiin canım inşallah :54:

slm kızlar nasılsınız...sibel hamileymiş canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh...listeye bakarken gördüm ..kaçırdıklarım varsa affola....yeni liste farklı olmuş ...geçen haftanın duaları bittimi..bunlar yoksa geçen haftanın dualarımı...ben bu hafta için 6 yasin 100 ayet 707 ya varis okudum...biiri beni aydınlat sın :27:

aamiin canım :16: sağolasııııın güzel dileklerin için. RABBim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşALLAH

selamunaleykum kızlar.. geçmişi okuyom okuyom bitmiyor. bayadır giremedim nete. köydeydim çay topluyoruz. bugün geldim.
iyi haberler var sibel için çok sevindim.. tebrik ederim canım... bahar seni de tebrik ederim ayrıca ayşenin kardeşini de...
hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun.. Rabbim bizlerede nasip etsin...

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsuun :16:

arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.

üzüldüm yaa:(( ama dediğin gibi siz bu konuda tecrübeli oldunuz en azından böyle bir şansları var konuşup bilgilenir rahatlar.Eşine helal olsun bizimki hala alışamadı "sakın bebek olursa tüp bebek olduğunu söyleme okulda dalga geçiyorlarmış aygaz diye".diyor:9::9::9::9:
ihihihiihiiii sua edin de aygaz olsun :)
doğal gaz olursa artık faturayı öde öde bitiremezsizniz:)

:52::52::52::52::52::52::52::52::51::51::51::51::51::49::49::49::49::49::49: Ayyyy inşallahhhhhh canımcım

dün bi iki yazlık aldım
2 si hamileler içinmiş ben dökümlü bol olsun diye almıştım

sona baktım kartların üstünde hamile resmi var:27::37::1::1::1::1:
Artı bide büyük bi rezalet yaşadım kocam delüsünün yüzünden dünden beri bide dalga geçiyo utanmadan en sonunda tehdit ettim sustu :27::27:utancımdan ölmek istedim :17:

Ama şükürkü ben beni biliyorum
ayyyyy hamişlik mi aldın :):52::52::52::52::52::52:
bi iki lazım olacaktı zaten demi:16::16::16::16:
iyi aksamlar kizlar..
bugun sonunda doktora gidebildim.bebegim kilosu 1950 olmus doktor biraz zayif bebek olck dedi zaten basindan beri soyluyodu ouzden pek takilmadim insallah vaktinde dogarda 3000 kiloyu bulur..rahimdede acilma yokmus sukur..yanibugun bizde iyi haberler var..rabbim herkeze nasip etsin insallh
canım çoook sevindim :)
zaten son ayda çok alıyolarmış kiloyu:)
çok az kaldı doğumuna, inşaallah kolay doğumun olur:49::49::49::49:
olur canım neden olmasın :9::9::9::9::9:
abdala malum olurmuş derlerya
birde içime yeterin hamiş olacağı doğdu şimdilik
bana iyi davranın belki sizde doğarsınız içime ne biliyim yani:1::1::1::1::1:
ay canım inşallah dokuz ay sonrada dışıma doğsun Rabbim duysun sesini
demek rüyanda annen hamiş olduğunu söylüyordu inşallah gerçek olacak rüyan
canım yeter geçttiyse içinden onun haberini bekleyecegiz demektir:)
rabbim seninde gönlüne göre versin bak benim adım kolayyy aslında geçmesi lazım içinden ama:25::25::25::25::28::28:
ay inşallah canım benim.içini severim senin ben .........:16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çogul konuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49:
hiiiii zalım muhasebeci geçirtirmiş ya maaşları.... yatcak yerin yok as belove:52::52::52::52:
:52::52::52::52::52::20::20::20::20::34:
arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.
ayyyyy çok sevindim
yakın zamanda kese habeini de bekliyoruz:)):
bu ay pek bi bereketli oldu :49::49::49::49::49::49:

seyyannnnnnnnn, kız bitir artık şu temizliğiiiiiiiii
nekadarzor, canım umarım kolay atlatırsın bütün sıkıntılarını
ssönmez, nerdesin hocam sen ya!!!!!
eslemliva, canım inanki dayaklıksın, git yaptır şu kan testini. yumurtalıkta hastalık varsa ilerlemeden tedavi olursunn işte.
ayşe035, ayşeeeeeeee hem teyze oluyormuşsun hemde prenses annesi tebrik ederim canımmm =)=)=)
ecrin007, nerdesin kız sen!!!1
piedra, hocam buldun mu güzel bi tunik ya da sen nasıl bişi tavsiye edersin. ben pek yakıştıramıyorum :(

Bizimki takıntılı tüp müp bebek bizim değil mi diyorum ama nafile çok şükür sorun bende yoksa onunla işimiz zordu.Babaannesine söyledim diye olay çıkardı..oohoo ben hastanede sıra beklerken tanıştığım insanlarla bile paylaşıyorum..Zaten kadındoğum sırası beklerken selamlaşmadan sonra ilk soru çocuk var mı oluyor yok diyoruz kaç yıllık evlisin diyorlar.eee gelde açıkla 9 yıldır niye çocuk yapmadığını..Olmuyo be ablamm demek olayı özetliyor.Daha gençsin olur diyorlar bilmiyorlar ki yaş kemale erdi....:27::27::27::27:
he vallla gidipde muhabbet kumamak münkünmü hele geçen ablanın biriyle uzun uzadıya konuştyk
birini anlattı tüpleri tıkalıyken gebe kalmış
RABBİM yeterli ol desin:16:

biridaha vardı yumrtalarını dondurmak için gelmiş
kemoterapi alacakmış o yüzden dondurmış
zarar görmesin diye inşallah tez zamanda gelir şifası:34:

erkeklere gelince ite ite yaptıracan bi işi zaten tatlım
ama bizimki bu sefer benden hevesli:37:
Boşuna değil belki çok yakın zamanda alman gerekecek o kıyafetleri nerden biliyooonn:34:
belkimde canım ama şaşırdım hatta öncesinde böyle yumurtanın içinden bebek çıkan var dı onu aldırmadı eşim
hatta hamileykende almam herkes direkt göbeğine bakar dedi:37:
sonra eve geldik kartlarını alayım dedim bi baktım hamile resmi var :D
halbuki o kadar fiyatına bkarken farketmedim :1:
inşallahhh tostoparlak ol 2-3tane birden gelsinde:52::52:
Ezan okunuyor heee dua ettim bilgine:1:

gel bacım gelll istediğin maaş olsunnnn:52::52:
tam 21,30da çıktım akşammmmm:47:

:
aminnn canımmm hayırlısı hepimize tezzamanda inşallah

kaç lira vercen

ay varya böyle oturduğum yerden maaş verseler ne iyi demiiiiiiii:27::27::27:
huhuu kızlar nabersiniz
:16::16::16:iyidir yavrucan senden
amin inşALLAH. ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin içiiiiinnn :16:
aminnnnnnnnnn
:16::16::16::16::16:
maşallahhhhhh
ihihihiihiiii sua edin de aygaz olsun :)
doğal gaz olursa artık faturayı öde öde bitiremezsizniz:)

ayyyyy hamişlik mi aldın :):52::52::52::52::52::52:
bi iki lazım olacaktı zaten demi:16::16::16::16:

hhe öyle yapmışım bilmeden :27::27::27::27:
eve gelince farkettim:1::1:
göbek benim normalde 3-4 aylık hamiş göbeği gibi saklayım diye almıştım :D

senide duydumm
anne ayakkabıları falan inşallah tez zamanda :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kzıçeler 4 yasin 100 enbiya 707 ya varis bitti inşallah ALLAH cc kabul buyursunn tezz zamanda okuduğumuz arkadaşlara bebişler versin inşALLAHHHHHHHHHHH

BU ARADA BEN LİSTEYİ GÖRMEDİM BU HAFTA HİÇ KİME OKYORUZ HİİİİÇ BİLMİYORUM:44:

Canım benimmmmm hep böyle devam edecek ve sonunda nazlı mı nazlı bir bebiş alacaksın kucağına bak gör daha şimdiden naz yapıyor baksana annesineeee:16:

he vallla gidipde muhabbet kumamak münkünmü hele geçen ablanın biriyle uzun uzadıya konuştyk
birini anlattı tüpleri tıkalıyken gebe kalmış
RABBİM yeterli ol desin:16:

biridaha vardı yumrtalarını dondurmak için gelmiş
kemoterapi alacakmış o yüzden dondurmış
zarar görmesin diye inşallah tez zamanda gelir şifası:34:

erkeklere gelince ite ite yaptıracan bi işi zaten tatlım
ama bizimki bu sefer benden hevesli:37:

belkimde canım ama şaşırdım hatta öncesinde böyle yumurtanın içinden bebek çıkan var dı onu aldırmadı eşim
hatta hamileykende almam herkes direkt göbeğine bakar dedi:37:
sonra eve geldik kartlarını alayım dedim bi baktım hamile resmi var :D
halbuki o kadar fiyatına bkarken farketmedim :1:

aminnn canımmm hayırlısı hepimize tezzamanda inşallah

kaç lira vercen

ay varya böyle oturduğum yerden maaş verseler ne iyi demiiiiiiii:27::27::27:

:16::16::16:iyidir yavrucan senden

aminnnnnnnnnn

:16::16::16::16::16:

maşallahhhhhh

hhe öyle yapmışım bilmeden :27::27::27::27:
eve gelince farkettim:1::1:
göbek benim normalde 3-4 aylık hamiş göbeği gibi saklayım diye almıştım :D

senide duydumm
anne ayakkabıları falan inşallah tez zamanda :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Keşke öyle bir iş bulsak var yaaaaaa otur otur git al maaşııııı:16::16:
gerçi benimki bu ara biraz öyle oluyor ama işe gidip oturuyorum pc başında 2gündür:1::1:

Canım benimmmmm hep böyle devam edecek ve sonunda nazlı mı nazlı bir bebiş alacaksın kucağına bak gör daha şimdiden naz yapıyor baksana annesineeee:16:

Keşke öyle bir iş bulsak var yaaaaaa otur otur git al maaşııııı:16::16:
gerçi benimki bu ara biraz öyle oluyor ama işe gidip oturuyorum pc başında 2gündür:1::1:

evet canım çok nazlı olcak bebeğimde ben gibi..:)

seyyan yeni listede kardeşimi göremedim. emel_k yi??? önceki listede okumuştu dualarını.haber vermedi diye mi sildin canım?

Merhaba arkadaşlar oncelikle seyyancim 6 yasini 707 ya varisi ve 89. Ayeti okudum.mevlam kabul etsin.
Arkadaşlar ir surece girdim.bugun 10 yumurtam toplandi.duaniza ihtiyacim var.insaallah 5. Gune kadar gelir embriyolar transferi olur hayirlisiyla ve tutar.bugun uc aylarjn baslangici.dualarinizda beni de unutmayin.ALlah a emanet olun.

evet canım çok nazlı olcak bebeğimde ben gibi..:)
analı kızlı yatarsınız artıkkk aaaaa kız mı dedim neee:52::52:

Merhaba arkadaşlar oncelikle seyyancim 6 yasini 707 ya varisi ve 89. Ayeti okudum.mevlam kabul etsin.
Arkadaşlar ir surece girdim.bugun 10 yumurtam toplandi.duaniza ihtiyacim var.insaallah 5. Gune kadar gelir embriyolar transferi olur hayirlisiyla ve tutar.bugun uc aylarjn baslangici.dualarinizda beni de unutmayin.ALlah a emanet olun.
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirip bebişini bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallhhhhhhh:16:

nasılsınız gecekuşları benim kociş yok sohbete geldim herhalde hepiniz iş başındasınız:123::123::123::123::123::123:.hemen buraya gelin yoksa telefonla arar saatlerce konuşurum ona göre kontörlerimi yemeyin:40::40::40::40::40:

Back
X