• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım benim Allah razı olsunnn yaa güvenip okutabileceğim bir halam var ama onunda şu anda eniştemden dolayı sıkıntıları var eniştem beyin kanaması geçirdi yatalaktı 1 senedir ancak 3 haftadır yoğun bakımda ve geçen gün artık her an bekleyin demişler o yüzden şu anda böyle bir istekte bulunmam hoş olmaz sanırım dualarım hep sizinle temiz yürekli can arkadaşlarım benimmm

sağol tatlım ne yapalım idare ediyoruz işte uğraş dur siz ne yapıyorsunuz bulantıların başladı mı bakalım:34:

:) başladı canım bayadır var bulantım

Canım benim Allah razı olsunnn yaa güvenip okutabileceğim bir halam var ama onunda şu anda eniştemden dolayı sıkıntıları var eniştem beyin kanaması geçirdi yatalaktı 1 senedir ancak 3 haftadır yoğun bakımda ve geçen gün artık her an bekleyin demişler o yüzden şu anda böyle bir istekte bulunmam hoş olmaz sanırım dualarım hep sizinle temiz yürekli can arkadaşlarım benimmm

Cümlemizden inşaallah canım...Çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin eniştenle birlikte tüm hastalara :nazar: :nazar: Uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah :31:

Tamam tatlım biz okuruz o zaman,Rabbim kabul etsin :16: :16:

Ben çıktım,görüşmek dileğiyle :38:

Cümlemizden inşaallah canım...Çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin eniştenle birlikte tüm hastalara :nazar: :nazar: Uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah :31:

Tamam tatlım biz okuruz o zaman,Rabbim kabul etsin :16: :16:

Ben çıktım,görüşmek dileğiyle :38:

sağolasın canımm Allaha emanet olun canlarrrr:16:

bu bebişin yerini garantilediğini gösteriyor biliyorsun değil mi şekercim Rabbim kısa zamanda rahatlamanı nasip eder inşallahhh:16:

amin canım inşallah :16: ama yinede ALLAHa emanet bebişim.hiç bi anın garantisi yok malum.

kızlar buranın hali ne böyle :63::33::33::33::33::33::33:

nerelerdesiniz

liste hangi sayfada

4 yasin 100 enbiya 707 ya varsi mi okunacak

bide Meryem okuyosunuz sanırım bide o mu okunuyo :44::44::44::44:
ben hiç bişey anlmadım :26::26::26:

kızlar buranın hali ne böyle :63::33::33::33::33::33::33:

nerelerdesiniz

liste hangi sayfada

4 yasin 100 enbiya 707 ya varsi mi okunacak

bide Meryem okuyosunuz sanırım bide o mu okunuyo :44::44::44::44:
ben hiç bişey anlmadım :26::26::26:

yok liste değişti.2 yasin,488 ihlas ve 100 tanede enbiya suresinin 89.ayeti.cumaya kadar

teşekkür ederim :16:

hamişlik nasıl gidiyor:49::emir_bebek::nazar:

e Meryem süresi gördüm bi ara o niçindi :26:

ay yasin yazmışım pardon 2 Meryem okuncak :26: hakkını helal et yanlış oldu.
hamişlik iyi tabi.sıkıntılarına razıyım o kadar bekledik dua ettik.bel ağrım var bayadır daha öğrenmeden önce vardı hala var.rahim büyüyor ya ondan herhalde.bide bulantılarım var.arada baş ağrısı ve baş dönmesi oldu ama onlar geçti.tuvalete gidiyorum sürekli bide :1:

ay yasin yazmışım pardon 2 Meryem okuncak :26: hakkını helal et yanlış oldu.
hamişlik iyi tabi.sıkıntılarına razıyım o kadar bekledik dua ettik.bel ağrım var bayadır daha öğrenmeden önce vardı hala var.rahim büyüyor ya ondan herhalde.bide bulantılarım var.arada baş ağrısı ve baş dönmesi oldu ama onlar geçti.tuvalete gidiyorum sürekli bide :1:

tamam canımcım bende ona göre okurum inşAllah

cumaya kadar

helal olsun canım olabilir ne var bunda :16:

benimde bugün 39.günüm yarın kan testi yaptırcam yoksa söktürücü kullancam inşallah

bebişine gelince sağlıkla hayırla dünyaya gelsinde inşALLAH
ufacık sıkıntılara değer dediğin gibi :49::emir_bebek::nazar:

tamam canımcım bende ona göre okurum inşAllah

cumaya kadar

helal olsun canım olabilir ne var bunda :16:

benimde bugün 39.günüm yarın kan testi yaptırcam yoksa söktürücü kullancam inşallah

bebişine gelince sağlıkla hayırla dünyaya gelsinde inşALLAH
ufacık sıkıntılara değer dediğin gibi :49::emir_bebek::nazar:

inşaALLAH :16: RABBim sanada tez vakitte bebişini göndersin inşALLAH.belki de seninledir şuan kim bilir :16:

Back
X