• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben teşbihlerimi çektim yalnız bi sorum var ..bitek Meryem suresi kaldı:34:özel mesaj atıyorum canım bi bakabilirmisin:54:

Son düzenleme:
seyyanım arkadaş değilmişik kk dolaylarında:1:oyüzden mesaj atamadım:9:neysem burdan yazayım sorun değil canım kızlarda yarıdımcı olur belki:32:
canımın içi ben Arapçadan okumayı bilmiyorum.yasini az çok mevlütte hocalar nasıl okuyosa ezber yaptım öyle okumaya çalışıyorum.ama çevremdeki insanlar okuma Türkçeden dediler yanlış okursun dediler.:31:
bugünde bi arkadaşım kkdan hoca kendisi :16:bana hamılelrin okuyacağı sureleri yazmıştı ama arapça bilmiyorum ya Türkçeden okusam olurmu dedi.oda dediki uzatmaları kalınlaştırmaları yapamassın yanlış kelimeler çıkar ortaya dedi..
ben şimdi napcam ben yasin okumaya çok alıştım Rabbım kabul ederse devam etcem yine.çünkü okumayınca huzursuz oluyorum:50:ama Meryem surelerini falan nasıl devam etcem.hepiniz arapça biliyomusunuz:26:

arkadaşlar bugün yine kan verdim geldim değerimiz 991.55 çıktı keseye bakmadı doktor daha görünmeyebilir diye salı günü muayeneye gidicez artık ozamn keseyide görcez inş..

canlar ben geldim ama çıkıyorum.dersim bitti.yarın görüşürüz...
beni de götür beni deeeee:52:

arkadaşlar bugün yine kan verdim geldim değerimiz 991.55 çıktı keseye bakmadı doktor daha görünmeyebilir diye salı günü muayeneye gidicez artık ozamn keseyide görcez inş..
maaşallah subhanallah canımmmm salı günü mü göreceksin meleğiniiiiiii:16::nazar::emir_bebek:

kimsecikler yok yine :43:

ben burdayım kuzu yalnız bıraktılar bizi yaaa:34:

Back
X