• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım hepimizin regaip kandili mübarek olsun....bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun inşallah..canım moralini bozmamayaçalış.stres hormonu salgılamamaya çalış...hayırlısıyla inşallah bebeğine geçmez....
allah razı olsun canım keske elımde olsa
kandiliniz mübarek olsunnn:16::16:hayırlı günlerr:54::54:rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah:16::16::16:
Ben dün kan sonucumu aldım bu arada yazamadım sizlere değerimiz yükselmiş:46::46:çok şükür 985.94 olmuşşş:16::16:rabbim szlerede nasip eder inşallah her zaman dualrımdasınız canlarımmm:54::54:
canım çok sukur ..rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns
kandiliniz mubarek olsun kizlaar..rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..

senınde kandılın mubarek olsun canım amınnn

Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın

Ayşecim Allahın izniyle bişey olmaz inşallah içini ferah tutmaya çalış canım dualarım sizinle:16:

CANIM BENİM.sıkma kendini pozitif olmaya çalış bugün 6,30 kadar burdayım bütün gün .....belirtileri boşver ozaman ...keyfimize bakalım...

bu arada ben dukan diyetine başladım...
benimlesin desene bugün dukan diyetini kardeşimde yapmıştı bir ara ama bırakınca verdiklerini geri aldı hemen çok dikkat etmek gerekiyor onun için inşallah işe yarar ben 3gündür ne bulsam yediğim için tartıyla aram kötü bu ara:1:
kardeşim demişken bugün kandil dedeme gideceğiz akşama ve o da muhtemelen orada olacak yaaaa:44:

Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
Canımmm geçmiş olsunnnn inşallah hiç bir sorun yaşamadan iyileşirsin bir an önce
Rabbim ikinizi de korusun tatlımmmmm

kuzum neyapıyorsun...benimde batım 22 si...ve adet belirtilerim başladı...sen test falan yapsan yarın olur mu ki acaba...beklemek daha zor...
hadi yaa benimde normalde 1hafta öncesinden başlardı göğüs ağrılarım şu anda tık yok Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende aynısını düşünüyorum yaa acep yarın sabah test yapsam çıkarmı ki denemekten ne çıkar diyorum ama negatif çıkarsa ya gerçi en azından ne olduğunu görürüm dimi

patronum başıma su arıtma cihazını sardı bugünde yaa adamı bana yönlendirmiş 2saattir onu dinliyorum tövbe tövbe yaa

Söyledim mi bilmiyorum kızlar tekrarlıyorsam kusuruma bakmayın artık
Rabbim bu gece ki regaib kandilimizi hayırlara vesile eylesin dualarımızı kabul eylesinnnn:16::16:

benimlesin desene bugün dukan diyetini kardeşimde yapmıştı bir ara ama bırakınca verdiklerini geri aldı hemen çok dikkat etmek gerekiyor onun için inşallah işe yarar ben 3gündür ne bulsam yediğim için tartıyla aram kötü bu ara:1:
kardeşim demişken bugün kandil dedeme gideceğiz akşama ve o da muhtemelen orada olacak yaaaa:44:

ben 6 kilo vereyim ondan sonra yapmayacam sadece dikkat edecem...
Canımmm geçmiş olsunnnn inşallah hiç bir sorun yaşamadan iyileşirsin bir an önce
Rabbim ikinizi de korusun tatlımmmmm

hadi yaa benimde normalde 1hafta öncesinden başlardı göğüs ağrılarım şu anda tık yok Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende aynısını düşünüyorum yaa acep yarın sabah test yapsam çıkarmı ki denemekten ne çıkar diyorum ama negatif çıkarsa ya gerçi en azından ne olduğunu görürüm dimi
bence yap testi rahatla...bu stresi yaşamaktansa....en azından hamileysen böyle strees yapmazsın...
patronum başıma su arıtma cihazını sardı bugünde yaa adamı bana yönlendirmiş 2saattir onu dinliyorum tövbe tövbe yaa

su arıtmamı satıyorsunuz

bence yap testi rahatla...bu stresi yaşamaktansa....en azından hamileysen böyle strees yapmazsın...

su arıtmamı satıyorsunuz

inşallah canım inşallah çıkar akşam eve giderken alayım o zaman test yapayım bakalım 1gün önce çıkar mı çok emin değilim ama çıkmasa da en azından yaptım derim
yok be gülümmm tanıtım için geldiler 2saat kafa ütüleyip gittiler biz çocuk çorap-çamaşırı satıyoruz:34:

Söyledim mi bilmiyorum kızlar tekrarlıyorsam kusuruma bakmayın artık
Rabbim bu gece ki regaib kandilimizi hayırlara vesile eylesin dualarımızı kabul eylesinnnn:16::16:

amin canım Allah dualarımızı kabul buyursun bu mübarek günlerde..postaladın mı su arıtmacısını

inşallah canım inşallah çıkar akşam eve giderken alayım o zaman test yapayım bakalım 1gün önce çıkar mı çok emin değilim ama çıkmasa da en azından yaptım derim
yok be gülümmm tanıtım için geldiler 2saat kafa ütüleyip gittiler biz çocuk çorap-çamaşırı satıyoruz:34:

anladım canım postalamışsın onları...dafni gelmiş ya ve gitmiş...

erken gebelik testlerinden al canım onlar çıkarrır...

e şimdi burdaydı yaaa yüzünü gören cennetlik zaten bi ce-e yapıp kaçıyor bu hafta:27:
ay şimdiden heyecan yaptım iyi mi:52::52:
sen napıosun kuzum anlat bakalım dert yanmaktan halini hatrını soramadım:17:

kızlar ya size adet tarihlerimi yazmak istiyorum

18.01.2013
11.02.2013
11.03.2013
16.04.2013

bu ay ne zaman adet olurum ki??

canım birşey soracam...acaba bugün benden süt gibi akıntı geldi...sonra kesilmiş yoğurt gibi...şimdi baktım yok sabah geldi sadece...herhalde erken gelecek benim kırmızılar...

tekrar geldim canım neler yaptın bakalım? dün firar etmişsin söööyle bir stres attın mı bari..as belove çok merak ettim testi yapta rahatlayalım..kızlar bu arada ben apar topar damdan düşer gibi bir tüp bebek macerasına başlarsam ahanda :53: böyle olmayın önceden çıtlatayımda:34:

canım birşey soracam...acaba bugün benden süt gibi akıntı geldi...sonra kesilmiş yoğurt gibi...şimdi baktım yok sabah geldi sadece...herhalde erken gelecek benim kırmızılar...

mantar enfeksiyonun varmıydı canım ben böyle bir akıntı için gitmiştim mantar çıktı :44:

tekrar geldim canım neler yaptın bakalım? dün firar etmişsin söööyle bir stres attın mı bari..as belove çok merak ettim testi yapta rahatlayalım..kızlar bu arada ben apar topar damdan düşer gibi bir tüp bebek macerasına başlarsam ahanda :53: böyle olmayın önceden çıtlatayımda:34:

hoşgeldin özledi ya....dün gittim bir arkadaş yeni doğum yapmıştı onu sevdik çok tatlıydı..görmeniz lazım gözler masmavi...kaşlar çatık tam bir erkek...evet asbelova yap testi rahatlayalım...

ay hadi baklım hayırlısı...karar verdin mi ne zaman başlayacan...

Back
X