• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaa:53::53::53: çok ilginç hamile kızlardan birine denetip teyit ettirmek lazım.akşam bende yapıyorum 2 gündür gelmedi kırmızılar bir türlü bir de hamile olurmuşum:52::52::52: patt diye düşer:27::27::27: bayılırım
:52::52::52::52::52::52::52:kızzzzzzzzzzzz önce sen test yappp benceee:52::52::52:

bende denedm karardı bebeğim ya :16:

hadi inşallah doğru göstermiştir canım

ayyy buay herkes hamile kalırmış ohhh ne güzel olur beee... ne çektik bee...

canımmm ağzından bal damlıyor keşkeeee...olsa da artık topikce dualarımızı sağlıklı gebelik kolay doğum için okusak ne kaa güzel olurdu...bir hayırlı evlat için didindik durduk be piedra:52:

:52::52::52::52::52::52::52:kızzzzzzzzzzzz önce sen test yappp benceee:52::52::52:

evet benim bir test yapmam şart ama hormon testi:50::50::50: bir yıldır şu adetleri bir düzene sokamadım ki hamile olmak hayal...her tedavi de kırıklığı = hayal kırıklığı

ayyyy inşallah sabah ilk idrarla yap bakalım nolcak yarın sabah ben yokum öğleye kadar gelene kadar çatlarım ben şimdi :21::21::21:

bende bu gün öğrendim bir tanıdık ayarlamış hiç aklımda yoktu gelsin bir görüşelim demiş dr beni raporları görünce vazçayar kesinn
ayyy çok heyecanlıııııııı hadi hayırlısı tatlımmmmmmmmmm ne zaman gitcen kiiiiii
inşallah çıkar canım varsa inşallahhhh

ayyy buay herkes hamile kalırmış ohhh ne güzel olur beee... ne çektik bee...
amin kzuum aminnnn inşallahhhh:16::16:
işallah canım. şu mubarek günlerin hatrına sendende güzel bi haber alalım işallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamammm
kızzzzz işallah ama bizim için kendi haline olması imkansız dedi dr.lar
bize de öyle dedilerdi ama ben mart ayında bir düşük yaşadım ve şu anda eşimin içtiği ilaçlar yüzünden değerlerimiz çok iyi ve normal yoldan deniyoruz bugünleri göreceğimi söyleseler güler geçerdim geçen sene:16::16:
sen test yap testtttttt

canımmm ağzından bal damlıyor keşkeeee...olsa da artık topikce dualarımızı sağlıklı gebelik kolay doğum için okusak ne kaa güzel olurdu...bir hayırlı evlat için didindik durduk be piedra:52:
hemde ne güzel olurdu be gülümmmmmmmmmmmmm o günleri de görecekmiyiz acabaaa:52::52:

evet benim bir test yapmam şart ama hormon testi:50::50::50: bir yıldır şu adetleri bir düzene sokamadım ki hamile olmak hayal...her tedavi de kırıklığı = hayal kırıklığı

öyle düşünmek yok her tedavi başlangıcı bize yeni bir umuttt:16::16::16:

çok çektik çooook...kızz ben yanlış yazmıştım as belove un yazdığı gibi 14/05/2013 olacak adet tarihin sende mi daha kırmızı kartı görmedin?

test yapsın işteeeee 2gün geçmiş bi de ben ayın 18ini bekleyemeyip yarın yapmayı planlıyorum bu kız 2gün geçmiş test yapmıyor yaaa:52::52::52:

kızlar ne güzel toplandık bugün yaaa bu sohbeti özlemiştim iyi ki geldinizzz yoksa ben bugünü geçiremezdimmm:16:
sefiom siziii:16::16:

ayyy çok heyecanlıııııııı hadi hayırlısı tatlımmmmmmmmmm ne zaman gitcen kiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamammm

bize de öyle dedilerdi ama ben mart ayında bir düşük yaşadım ve şu anda eşimin içtiği ilaçlar yüzünden değerlerimiz çok iyi ve normal yoldan deniyoruz bugünleri göreceğimi söyleseler güler geçerdim geçen sene:16::16:
sen test yap testtttttt

hemde ne güzel olurdu be gülümmmmmmmmmmmmm o günleri de görecekmiyiz acabaaa:52::52:

yarın canım güya benim adetin 3.günü de ayarladık görüşmeyi ama hormon testi de yaparız diye geçikince işler karıştı dua edinde bu hoca benim tedavimi kendisi yapsın kızlar hemde bayan mış çok rahat olacağım

balım test yapmadım adetıme 8 gun var bunu öylesıne denedm ınşl hamıleymdr :16::16::16:
İNŞALLAH CANIM...
kızzzzz işallah ama bizim için kendi haline olması imkansız dedi dr.lar
öyle söyleme doktorları da boşver bu anlamda....zaten çok örnek var öyle sizin ki olmaz demişler kendiliğinden olmuş bebekleri

evet sen bence hemen test yap..benim 2 gün geçecek durmam valla...

neyapcan katlanacağız be kızlar olana kadar...
artık inşallah hayal kırıklığı yaşamayız....

sen test yap testtttttt

canım ne kullanıyor eşin. ve ne için kullanıyor.

test yapsın işteeeee 2gün geçmiş bi de ben ayın 18ini bekleyemeyip yarın yapmayı planlıyorum bu kız 2gün geçmiş test yapmıyor yaaa:52::52::52:

tamam önce sen ve sedacan yapın bi görek ben nasılsa yarın kırmızı kartla oyun dışı kalcam kesin %101 ihtimal:52::52::52:

kızlar ne güzel toplandık bugün yaaa bu sohbeti özlemiştim iyi ki geldinizzz yoksa ben bugünü geçiremezdimmm:16:
sefiom siziii:16::16:
EVET YA ÇOK GÜZEL OLDU...
yarın canım güya benim adetin 3.günü de ayarladık görüşmeyi ama hormon testi de yaparız diye geçikince işler karıştı dua edinde bu hoca benim tedavimi kendisi yapsın kızlar hemde bayan mış çok rahat olacağım

belki de hiç gerek kalmayacak..hadi hayırlısı inşallah...hangi doktorda başlayacan canımcım..

İNŞALLAH CANIM...

öyle söyleme doktorları da boşver bu anlamda....zaten çok örnek var öyle sizin ki olmaz demişler kendiliğinden olmuş bebekleri

neyapcan katlanacağız be kızlar olana kadar...

artık inşallah hayal kırıklığı yaşamayız....

yaşamayım inşallah artık nolurrrr...sen 1. denemendi değilmi kuzum

Selam hanımlar nasilsiniz.
Var mi yeni hamile haberleri.
Bide bi testten bahsetmissiniz bulamadım. Nasil bisi o test;)

Back
X