- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
EVET YA ÇOK GÜZEL OLDU...
belki de hiç gerek kalmayacak..hadi hayırlısı inşallah...hangi doktorda başlayacan canımcım..
keşke gerek kalmasa yaa bir mucize oluverse hamilesin dese dr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET YA ÇOK GÜZEL OLDU...
belki de hiç gerek kalmayacak..hadi hayırlısı inşallah...hangi doktorda başlayacan canımcım..
yarın canım güya benim adetin 3.günü de ayarladık görüşmeyi ama hormon testi de yaparız diye geçikince işler karıştı dua edinde bu hoca benim tedavimi kendisi yapsın kızlar hemde bayan mış çok rahat olacağım
yok kızzzz olmadım vaaalllla...
canım neler kullanmıyor ki bizde sayı-hareket-morfoloji sorunu var canımcım sayılarımız 2milyonlardaydı şimdi 20milyon oldu dr.lar bile şaşırmış siz ne yapıyorsunuz böyle demiş şimdi normalden deniyoruz düşün artıkcanım ne kullanıyor eşin. ve ne için kullanıyor.
o kadar eminsin yaniiiiiiitamam önce sen ve sedacan yapın bi görek ben nasılsa yarın kırmızı kartla oyun dışı kalcam kesin %101 ihtimal![]()
bende geçen test yaptığımda vücudum yine bana oyun oynuyor testte negatifi göreyim de gelsin şu kırmızılar diye yapmıştım kuzummmcanım ne bileyim ya konduramıyorum ki kendime.
hemennnnnnnnpeki ya ben nez aman test yapayım ama adet belirtilerım var.
idrarda bekletilen dikiş iğnesi testi canımmmSelam hanımlar nasilsiniz.
Var mi yeni hamile haberleri.
Bide bi testten bahsetmissiniz bulamadım. Nasil bisi o test![]()
ay ne muhteşem olurrrrr dr.da iyi dr.muş hee hadi inşallahhhh yarın çok çok güzel bir gün olacakkkkkeşke gerek kalmasa yaa bir mucize oluverse hamilesin dese drdaha adını bile bilmiyorum araştırma hastanesinde tüp bebek bölüm başkanıymış hatun kişi bir yakınımızın doktoru O ablanın yeğenininde çocuğu olmuyor ikimizden bahsetmiş dr da sen onları al bana getir demiş..
süperrrr hadi yarın sabah sende yap bir test iki güzel haber alalım inşallah as belove ve senden.Sizinki erkek infertilitesi mi canımcım
canım neler kullanmıyor ki bizde sayı-hareket-morfoloji sorunu var canımcım sayılarımız 2milyonlardaydı şimdi 20milyon oldu dr.lar bile şaşırmış siz ne yapıyorsunuz böyle demiş şimdi normalden deniyoruz düşün artık
o kadar eminsin yaniiiiiii
bende geçen test yaptığımda vücudum yine bana oyun oynuyor testte negatifi göreyim de gelsin şu kırmızılar diye yapmıştım kuzummm
hemennnnnnnn
idrarda bekletilen dikiş iğnesi testi canımmm
inşallah ben yarın öyle güzel bir haber vermeyi umut ediyorumdua edin nolurrr
ay ne muhteşem olurrrrr dr.da iyi dr.muş hee hadi inşallahhhh yarın çok çok güzel bir gün olacakkkk![]()
kızlar ne güzel toplandık bugün yaaa bu sohbeti özlemiştim iyi ki geldinizzz yoksa ben bugünü geçiremezdimmm
sefiom siziii![]()
kuzum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok yakın birbirineeeeeeeeetamam canım test yapayımda haber veririm. ama diyorum ya belirti var :--((((
valla güzel oldu bende seviyom cümbür cemaat hepiciğinizişafak saymak zor kuzucum neyse ki bu gün son yarın halay çekip horon tepcez
![]()
Asbelove canim ikimizin ovulasyon tarihi aynıydı.
Bu kadar erken belli olur mu peki
kuzum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok yakın birbirineeeeeeeee
ay inşallahhhhhh inşallahhh canım benim ağzından bal damlıyor ballll![]()
evet canım 1 deneme negatif çok kötü günlerdi ya...birdaha ogünlari yaşamak istemiyorum Allahım...yaşamayım inşallah artık nolurrrr...sen 1. denemendi değilmi kuzum
ay çok iyi belki de vesile olur hadi inşallah güzel haberler getirirsin yarın..keşke gerek kalmasa yaa bir mucize oluverse hamilesin dese drdaha adını bile bilmiyorum araştırma hastanesinde tüp bebek bölüm başkanıymış hatun kişi bir yakınımızın doktoru O ablanın yeğenininde çocuğu olmuyor ikimizden bahsetmiş dr da sen onları al bana getir demiş..
batmalarda hamilelik belirtisi değil mi..hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah bayansa daha rahat edersin canım gerçi bayanlar biraz kaprisli oluyorlar ama inşallah seninki öyle değildir
ahanda şu anda sol kasığıma iğne batırıyorlar sanki
işaallah canım bunun gerçek olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. bizde sorun canım ben pko /// eşim ise varikosel.
canımcım padutin ve nolvadex kullandı bir de gnc nin arginmaxını kullandık bizim 0dı canım hiç değişmedi ama bu ilaçları 1aylık kullanmayla %3e çıktı şok oldum ben gerçi eşim pharmaton diye vitamin takviyesi de almıştı o ara ama onun etkisi oldu mu bilmiyorum canımcanım kullandığı ilaçları banada yazarmısın?? bizimde aynı sorun morfoloji %2 di en sonki testte
canım benim ne diyeyim sadece inşaalllllaaaahhhhhhh diyorum
evet canım 1 deneme negatif çok kötü günlerdi ya...birdaha ogünlari yaşamak istemiyorum Allahım...
ay çok iyi belki de vesile olur hadi inşallah güzel haberler getirirsin yarın..
batmalarda hamilelik belirtisi değil mi..
canım daha kötü sorunlar var sizinki imkansız değil...
işaallah canım bunun gerçek olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. bizde sorun canım ben pko /// eşim ise varikosel.
Canim ben geçen ay21 inde regl oldum. Ama cok farklı bi hastalık oldu o ay incir bal polen kullanmistim. Sanirim ondan farklı oldu.kuzum batım 18i yarın çıkar varsa dedi kızlar gerçi geçen sefer 2gün sonra silik çizgiyi ancak görmüştüm ama duramıyorum kiiiiii![]()
her iki durumda da hamile imkansız değil ki halt etmiş dr lar..belirti de varsa tamamdır bu iş..kızlar ya çok heyecanlıyım yatcaz kalkcaz yarın olcak siz burda güzel haberleri paylaştığınız ben burda olmıcam
dr a hoca bi müsade et de senin pc den bi kk bakem bizim kızlar hamile mi diye desem mi ki acep
![]()
canımcım padutin ve nolvadex kullandı bir de gnc nin arginmaxını kullandık bizim 0dı canım hiç değişmedi ama bu ilaçları 1aylık kullanmayla %3e çıktı şok oldum ben gerçi eşim pharmaton diye vitamin takviyesi de almıştı o ara ama onun etkisi oldu mu bilmiyorum canım
ay inşallahhh yarın ikimizde güzel güzel haberler veririzzz inşallahhhh![]()