• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

her iki durumda da hamile imkansız değil ki halt etmiş dr lar..belirti de varsa tamamdır bu iş..:46::46::46::46: kızlar ya çok heyecanlıyım yatcaz kalkcaz yarın olcak siz burda güzel haberleri paylaştığınız ben burda olmıcam:50: dr a hoca bi müsade et de senin pc den bi kk bakem bizim kızlar hamile mi diye desem mi ki acep:52::52::52:

belirti derken adet belirtilerimin aynısı işte. yatcaz kalkcaz hoopppp burdayız bakalım işallah hep beraber.

slm kızlar nasılsınız ooohhhh herkesler burda yeni arkadaşlarımızda var hoşgelmişler.....hepinize iyi kandiller...allah dualarımızı kabul etsin....payıma düşen 2 Meryem 488 ihlas, 100 ayet okunmuştur...doğuran hamile kalan varmı ?

evet canım 1 deneme negatif çok kötü günlerdi ya...birdaha ogünlari yaşamak istemiyorum Allahım...

ay çok iyi belki de vesile olur hadi inşallah güzel haberler getirirsin yarın..

batmalarda hamilelik belirtisi değil mi..

canım daha kötü sorunlar var sizinki imkansız değil...

bilmezmiyim canım ya hayatını sürdürmek zor geliyor insana bom boş oluyorsun...ne söylenirse söylensin insanın zoruna gidiyor o anda...ama daha sonrakilerde tecrübeli oluyorsun ilki gibi olmuyor işte tamam yine dünyan başına yıkılıyor ama çabuk toparlanıyorsun...

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

Canim ben geçen ay21 inde regl oldum. Ama cok farklı bi hastalık oldu o ay incir bal polen kullanmistim. Sanirim ondan farklı oldu.
Belki saçma gelecek ama 2 gündür kuru bulantim var.
Dün sol sırtımda farklı oldu.
Acaba psikolojik mi

hadiiii dörtlüyoruz o zaman canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi inşallahhh Rabbim bu mübarek günlerde nasip etsin inşallahhh
bende geçen ay 20sinde oldum ama benim 28günde bir oluyor bir de tam 15.günde çatlatma iğnesi oldum beklemelimiyim yoksam:44: düşününce karıştı kafam yaaa ama ben bekleyemiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

Canim hazır Seyyan burdayken söyleyim dedim.
Bu ara ankaraya gelcem bi arkadaşımla buluscam. Kays da Musaitt olursa bulusalim mi:52:o

Selamün aleyküm canlarım,nasılsınız? :16: :16:

Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin bu geceyi,dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin,Ümmeti Muhammedi korusun :16: :16: :16:

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

aminnnnnnnnn canım hepimziin inşallah...rabbim muradımıza nail eyler...sağlıklı ve huzurlu mutlu bir yuva içersinde çocuklarımızla bir ömür geçiririz....

belirti derken adet belirtilerimin aynısı işte. yatcaz kalkcaz hoopppp burdayız bakalım işallah hep beraber.

erken gebelik belirtileri hemen hemen adet belirtileri ile aynı zaten hatta bazı bünyelerde tamamen aynı ben iştah açılmasından sık idrara çıkmaya kadar hepsini yaşarım adetten 3-4 gün önce

ayyy işallah arkadaşım işallah. rabbime dua edelim bu ay güzel haber vermek için.çok saol canımb u gnc ninki duymuştum daha önce alayım bari. diğerlerini doktor mu yazdı.

evet tatlım düşük yapınca ben bu dr. bunları bir dene dua edeceksiniz bana ne tüpüymüş normal yolla olacak sizin çocuğunuz dedi ve şimdilik doğru yoldayız sanki zaten padutin türkiye de satılması yasak olan bir ilaç görümcem eczanede çalışıyor o getirtti sağolsun nolvadexte hangi eczaneye gitsen alıyorsun 5tl cik bişey canımcım ama padutin 180tl civarı bilgin olsun:34:

canımcım padutin ve nolvadex kullandı bir de gnc nin arginmaxını kullandık bizim 0dı canım hiç değişmedi ama bu ilaçları 1aylık kullanmayla %3e çıktı şok oldum ben gerçi eşim pharmaton diye vitamin takviyesi de almıştı o ara ama onun etkisi oldu mu bilmiyorum canım

Asbelove canım eşin için hangi doktora gittiniz?
bizde de morfoloji sorunu varda?bu ilaçlar çok etkiliymiş o zamn demi?bise proxedd plus vermişti yalnızca:31:

KIZ temizliği bitirdin demi.
Bak ben anlamam bitsin yawf

bitti canım bitti sayılır yani.sen nerelerdesin.akşam uyudun erkenden heralde bekledimde gelmedin...............sen nasılsın ne var ne yok.geçen sınavın vardı alan sınavımıydı neydi nasıl geçti bakalım.

kızlaaaaaaaar hepinize selam.nasılsınız maaşallah sohbet tam gaz devam.hızınıza yetişilmiyor.nazar depğmesin inşaalah.
dualarını okuyalar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
melek181
ecrinn07
sürpriz06
sedacan
seyyan

slm kızlar nasılsınız ooohhhh herkesler burda yeni arkadaşlarımızda var hoşgelmişler.....hepinize iyi kandiller...allah dualarımızı kabul etsin....payıma düşen 2 Meryem 488 ihlas, 100 ayet okunmuştur...doğuran hamile kalan varmı ?

hoş geldin canım seninde kandilin mübarek olsun dün çok tenhaydı buralar ama bu gün bütün kızlar toplandık :)

Canim testte 8inde çift çizgiyi gördüm. Bayag DA iyi degerlendirdik:)
8 günde bu belirtilerin olmaması lazim. Yani cok erken demi.
Ayyy 5 leyelim.. guzel haber benden değilse de arkadaşlardan gelir insaallah

her iki durumda da hamile imkansız değil ki halt etmiş dr lar..belirti de varsa tamamdır bu iş..:46::46::46::46: kızlar ya çok heyecanlıyım yatcaz kalkcaz yarın olcak siz burda güzel haberleri paylaştığınız ben burda olmıcam:50: dr a hoca bi müsade et de senin pc den bi kk bakem bizim kızlar hamile mi diye desem mi ki acep:52::52::52:

öğleden sonra da sen güzel haberler vercennnn üçleyeceğiz inşallahhhhhhhhhh:52::52::52:

bilmezmiyim canım ya hayatını sürdürmek zor geliyor insana bom boş oluyorsun...ne söylenirse söylensin insanın zoruna gidiyor o anda...ama daha sonrakilerde tecrübeli oluyorsun ilki gibi olmuyor işte tamam yine dünyan başına yıkılıyor ama çabuk toparlanıyorsun...
evet gerçekten dünyam başıma yıkılmıştı.gözlerim boş boş bakıyordu hatta eşim çok korktu bir daha çocuk istemeyecem diye...neyse ki zaman herşeyin ilacı...
KIZ temizliği bitirdin demi.
Bak ben anlamam bitsin yawf
:))))
hadiiii dörtlüyoruz o zaman canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi inşallahhh Rabbim bu mübarek günlerde nasip etsin inşallahhh
bende geçen ay 20sinde oldum ama benim 28günde bir oluyor bir de tam 15.günde çatlatma iğnesi oldum beklemelimiyim yoksam:44: düşününce karıştı kafam yaaa ama ben bekleyemiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:
hadi inşallah asbelova---muhat---dafni---sedacan---korkakkk
bitti canım bitti sayılır yani.sen nerelerdesin.akşam uyudun erkenden heralde bekledimde gelmedin...............sen nasılsın ne var ne yok.geçen sınavın vardı alan sınavımıydı neydi nasıl geçti bakalım.

kızlaaaaaaaar hepinize selam.nasılsınız maaşallah sohbet tam gaz devam.hızınıza yetişilmiyor.nazar depğmesin inşaalah.
dualarını okuyalar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
melek181
ecrinn07
sürpriz06
sedacan
seyyan
muhat nasılsın canım senin de az günün kalmış hadi bakalım peşpeşe kaç günde bir oluyor adet döngün senin...

erken gebelik belirtileri hemen hemen adet belirtileri ile aynı zaten hatta bazı bünyelerde tamamen aynı ben iştah açılmasından sık idrara çıkmaya kadar hepsini yaşarım adetten 3-4 gün önce

ayyy canım zaten tuvalete çıkmaktan bıktım. bide bi iştahım kesik anlatamam. normalde çok yerim yani. bugün mesela 1 dilim ekmekle bi kaç parça peynir yedim sabah. öğlende bir tane cubuk kraker. :-)))

Back
X