• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım senin çok güzel 28 günde bir olma ihtimaali çok yüksek..çatlatma iğnesi olanlar eğer hamile değilsen erken gelirdi kırmızılar....yap yarın sabah testi öyle gel tamam mı...

seyyan anam hala temizlikmi yapıyon kızzz....geliyom gidiyom göremiyom....hani geldiğim kadaruylaa:27:ben yaptım tekrar kirlettim....sonu yok bu işin...:52:

yok canım bu işin sonu yok gerçekten bu aralar kk ya pek giremedim nazaramı geldik nedir bilemedim.sen napıyosun sende yoksun eskisi gibi.....

evet tatlım düşük yapınca ben bu dr. bunları bir dene dua edeceksiniz bana ne tüpüymüş normal yolla olacak sizin çocuğunuz dedi ve şimdilik doğru yoldayız sanki zaten padutin türkiye de satılması yasak olan bir ilaç görümcem eczanede çalışıyor o getirtti sağolsun nolvadexte hangi eczaneye gitsen alıyorsun 5tl cik bişey canımcım ama padutin 180tl civarı bilgin olsun:34:

eee canım satılmıyorsa. nasıl alıcam sen şanslısın getirmişsin bizim hiç yokki tanıdık eczacı falan. para hiç önemli değil keşke bulsakda alabilsek kuzucum

ayy çok güzel ya bütün kızlar toplandık resmen..dün sabah kimsecikler yoktu..bugün sabah da kimse yoktu sonra yavaş yavaş herkes geldi çok güzel seyyan canım sende hoşgeldin...

Canim hazır Seyyan burdayken söyleyim dedim.
Bu ara ankaraya gelcem bi arkadaşımla buluscam. Kays da Musaitt olursa bulusalim mi:52:o
kız gerçekten miii aaaaaa süper olurr.....iyi de nasıl olacak bu iş kolay yer söyleyin ben hala yabancıyım ....inşallah herkes müsahittir...19 mayıs programım henüz belli değil uzakdan gelecek arkadaşlar vardı onlar aramadılar daha ...ben şuan için uygunum komik mi yazdım ne heyecandan:))
Selamün aleyküm canlarım,nasılsınız? :16: :16:

Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin bu geceyi,dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin,Ümmeti Muhammedi korusun :16: :16: :16:
a.s. canım iyi şükürrr sen nasılsın....sanada iyi kandiller...amin allah hepimizin dualarını kabul etsin...inşallah..
bitti canım bitti sayılır yani.sen nerelerdesin.akşam uyudun erkenden heralde bekledimde gelmedin...............sen nasılsın ne var ne yok.geçen sınavın vardı alan sınavımıydı neydi nasıl geçti bakalım.

kızlaaaaaaaar hepinize selam.nasılsınız maaşallah sohbet tam gaz devam.hızınıza yetişilmiyor.nazar depğmesin inşaalah.
dualarını okuyalar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
melek181
ecrinn07
sürpriz06
sedacan
seyyan

muhat sınavın mı vardııı:18:bende sorayım nasıl geçtii inşallahhh istediğin yere gidecek kadar puan alırsın sınavlarından birde bebişin olsun....
a.s. seyyan nasılsın....sohbet benim için şuan başladıı....arkadaşlar burdaymışşş bende yapıştım...amin....allahh kimsenin muhabbetini bozmasın...iyi kandiller canım...allah hepimizin yardımcısı olsun...dualarımızı kabul etsin..her .işimizi kolaylaştırsın inşallah...

aaaa Muhattt aşkolsunnn beni ne çağırmıyosun küstüm sana:19::19::19:

evet gerçekten dünyam başıma yıkılmıştı.gözlerim boş boş bakıyordu hatta eşim çok korktu bir daha çocuk istemeyecem diye...neyse ki zaman herşeyin ilacı...

:))))

hadi inşallah asbelova---muhat---dafni---sedacan---korkakkk

muhat nasılsın canım senin de az günün kalmış hadi bakalım peşpeşe kaç günde bir oluyor adet döngün senin...

ecrin canim ben seni antalyada sanıyorum:) sanirim 07den dolayi. Gelinde buluşalım. Bursalilardan önce bulusmazsak çaylarını haaa

ankaraya git amaaaaaaaaaaaa biriyle buluşursan seni yolarım.ben senin yüzünden kimseyle buluşamadım.daha bahara bile gidemedim.hem ankara neresi ki şurası yani nispet yapacağına benide çağırsaydın gelirdim neyse artık...................:27:bide test yapmışsın gebelik testimi ee çift çizgi çıkmış hamilesin o zaman

ayy çok güzel ya bütün kızlar toplandık resmen..dün sabah kimsecikler yoktu..bugün sabah da kimse yoktu sonra yavaş yavaş herkes geldi çok güzel seyyan canım sende hoşgeldin...

hoşbulduk canım nasılsın.evet bugün herkes toplanmış.kandil bereketi sanırım...........

Asbelove canım eşin için hangi doktora gittiniz?
bizde de morfoloji sorunu varda?bu ilaçlar çok etkiliymiş o zamn demi?bise proxedd plus vermişti yalnızca:31:
canım bize dr.lar genelde ya klomen dediler ya da hiç uğraşmayın tüp ama bu dr. bak bir kere hamile kaldın Rabbimin izniyle yine kalacaksın hiç merak etme dedi istanbuldayız biz canımcım senin işine yarar mı acep?
ben araştırdım biraz arginmax hem keseye hemde süpermenlere faydalı diye ben aldım onu aslında dr.da bu ilaçları verince sayımız-hareketliliğimi-morfolojimiz değişti resmennn
total sayımız:10milyondan 75milyona
ml.de sayı:2milyondan 20milyona
hareketlilik:%30dan %70e
morfoloji:%0dan %3e yükseldi ki çapa tıp fakültesindeki dr. bile şaşırıp siz nasıl becerdiniz bunu demiş:34:

Canim testte 8inde çift çizgiyi gördüm. Bayag DA iyi degerlendirdik:)
8 günde bu belirtilerin olmaması lazim. Yani cok erken demi.
Ayyy 5 leyelim.. guzel haber benden değilse de arkadaşlardan gelir insaallah
8gün geçmiş canım eğer varsa kana geçmiş durumda olabilir vücudunun hassasiyetine bağlı birazcık inşallahhhh sende güzel haber vereceksin kuzummmmmm
benim çatlatma iğnem tam 4ünde vuruldu canımcım bende çıkar herhalde dimi testteeee ay nolurr çıksınnnnn

evet gerçekten dünyam başıma yıkılmıştı.gözlerim boş boş bakıyordu hatta eşim çok korktu bir daha çocuk istemeyecem diye...neyse ki zaman herşeyin ilacı...

:))))

hadi inşallah asbelova---muhat---dafni---sedacan---korkakkk

muhat nasılsın canım senin de az günün kalmış hadi bakalım peşpeşe kaç günde bir oluyor adet döngün senin...

ayyy coşacak topic Rabbimin izniyleee inşallahhhhhhhhh:52::52::52::52:

yok canım bu işin sonu yok gerçekten bu aralar kk ya pek giremedim nazaramı geldik nedir bilemedim.sen napıyosun sende yoksun eskisi gibi.....
aynen canım zamanım bişekilde geçip gidiyor....bende bazen anlamıyorum...ruh halimde karışık...çiçeklerimde açmıyor bir türlüü:1:
aaaa Muhattt aşkolsunnn beni ne çağırmıyosun küstüm sana:19::19::19:
kız gel ben davet edeyim bari...ankaralı çokkkk burda yaa bbursalılar kadar olamasaktaa...antisocialda vardı galiba...
Canim testte 8inde çift çizgiyi gördüm. Bayag DA iyi degerlendirdik:)
8 günde bu belirtilerin olmaması lazim. Yani cok erken demi.
Ayyy 5 leyelim.. guzel haber benden değilse de arkadaşlardan gelir insaallah

kız sen hamişsin ya belki geçen ay kaldın üzerine kirlendin...olamazmı neyse anlasam kendi derdime çare olurdum ayy inşallah....:49:desene bahar herkese yaramış haberler arka arkaya gelir inşallah...:49:kızlar patlatın bombalarııı:27:

Piedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim:37:
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında

hoşbulduk canım nasılsın.evet bugün herkes toplanmış.kandil bereketi sanırım...........

iyiyim canım temizlik bitti mi...evet kandil bereketi...inşallah hamilelerde peş peşe sıralanacak...

muhat sen ayın 8 inde mi yaptık çift çizgi çıktı...ozaman sen kesin hamilesin..yoksa yine şaka mı yapıyorsun...

ayyy canım zaten tuvalete çıkmaktan bıktım. bide bi iştahım kesik anlatamam. normalde çok yerim yani. bugün mesela 1 dilim ekmekle bi kaç parça peynir yedim sabah. öğlende bir tane cubuk kraker. :-)))

ayyyyyy inşallah yaa var bişeyler galiba..gögüs üzerinde damarlar belirginleşirmiş adet bir kaç gün geçiktikten sonra akşam onuda bir kontrol etsene gerçi bu belirti için biraz erken olabilir ama yine da bak..

Piedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim:37:
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında

bence hemen kan tahlili yaptırrr....belli olur erken döllenmişse eğer...heyecan dorukta valla...ne güzel bir gün...

ayyy canım zaten tuvalete çıkmaktan bıktım. bide bi iştahım kesik anlatamam. normalde çok yerim yani. bugün mesela 1 dilim ekmekle bi kaç parça peynir yedim sabah. öğlende bir tane cubuk kraker. :-)))
ahanda bir bebiş yoldaaaa kuzum geçen hamileliğimde sabahtan öğlene kadar 6-7kere tuvalete çıktığımı bilirim bir bardak su içer tuvalete koşardım:52::52:

canım senin çok güzel 28 günde bir olma ihtimaali çok yüksek..çatlatma iğnesi olanlar eğer hamile değilsen erken gelirdi kırmızılar....yap yarın sabah testi öyle gel tamam mı...
akşam giderken alcam canım 2tane çift çizgiyi görürsem garantilemem lazımmm inşallah nolur akşam dua edin banaaa

eee canım satılmıyorsa. nasıl alıcam sen şanslısın getirmişsin bizim hiç yokki tanıdık eczacı falan. para hiç önemli değil keşke bulsakda alabilsek kuzucum
kuzum aşkolsun benim görümcem senin görümcen nolcak sen bir araştır bulamazsan hallederiz hiç merak etme sennn hangi şehirdeydin tatlım sen bursada mıydın nette de satılıyor ama nettekiler güvenilir değil sahte olabilir diye korktuk biz:34:

ecrin canim ben seni antalyada sanıyorum:) sanirim 07den dolayi. Gelinde buluşalım. Bursalilardan önce bulusmazsak çaylarını haaa
Aşkolsun Muhatt nasıl unuttun beni bende Kırıkkaleliyim hani eşimden ötürü ismim Aslı dur daha nasıl hatırlatayım kendimi:1:nese unut sen beni bende bi k.kaleye gitsem de Muhata haber versem diodum ama o beni çoktannnnn unutmuşşş:19:

canım bize dr.lar genelde ya klomen dediler ya da hiç uğraşmayın tüp ama bu dr. bak bir kere hamile kaldın Rabbimin izniyle yine kalacaksın hiç merak etme dedi istanbuldayız biz canımcım senin işine yarar mı acep?
ben araştırdım biraz arginmax hem keseye hemde süpermenlere faydalı diye ben aldım onu aslında dr.da bu ilaçları verince sayımız-hareketliliğimi-morfolojimiz değişti resmennn
total sayımız:10milyondan 75milyona
ml.de sayı:2milyondan 20milyona
hareketlilik:%30dan %70e
morfoloji:%0dan %3e yükseldi ki çapa tıp fakültesindeki dr. bile şaşırıp siz nasıl becerdiniz bunu demiş:34:
ohhhh maşallh canım biz ank. kaan hocaya gidiyoruz belki duymuşsundur ama yazdığın ilaçları şimdi internetten inceliyorum bu arada hakkında hayırlısı olsun canımmm:16:

aynen canım zamanım bişekilde geçip gidiyor....bende bazen anlamıyorum...ruh halimde karışık...çiçeklerimde açmıyor bir türlüü:1:

kız gel ben davet edeyim bari...ankaralı çokkkk burda yaa bbursalılar kadar olamasaktaa...antisocialda vardı galiba...
boşver Elifcim gelmem ben artıkkk biz bi ara senle ayrıca görüşürüzzz:1:

kız sen hamişsin ya belki geçen ay kaldın üzerine kirlendin...olamazmı neyse anlasam kendi derdime çare olurdum ayy inşallah....:49:desene bahar herkese yaramış haberler arka arkaya gelir inşallah...:49:kızlar patlatın bombalarııı:27:

Back
X