- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selamün aleyküm nurusima bu yazını okuyunca o kadar umut doldu ki içim nerdeyse kendimi gördüm tek bi farkla kliniferter sendromu yok bizde.eşim azosperm 3 yıla yaklaştı evliliğimiz ilk yıl çocuk istemedik daha sonra da bu durumla karşılaştık.eşimin fsh değeri yüksek ve testis boyutları normalden küçük bunun dışında bi sorun yok diğer herşey normal şubat ayında mikrotese oldu ve ölü yada canlı hücre bulunamadı doktorlar bize de aynısını söyledi kök hücreye bağladık bütün umutlarımızı beklemekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden.sen durumdan biraz bahsedermisin hangi doktora gittin nasıl çıkış sağlandı ilaç tedavisimi gördü yoksa ilk tese de bulundumu?cevaplarını bekli,yorum merakla ve umutla.
aleyküm selam tatlım hoşgeldin aramıza demek eşin azospermli Rabbim bu dertten biran evvel kurtarsın sizi inşallah.canım Rabbimden ümit kesme biim azolular topiğimize gel orda daha çok bilgi sahibi olursun .bu arada birinci mikrotese sperm çıkmadı diye üzülme bildiğim birkaç arkadaşımın eşinin 3. ameliyatında sperm bulundu önemli olan doktorum tecrübesi benim eşimin doktoru umut tüpbebekten emre bakırcıoğlu.bizim doktorumuz kesinlikle ilaç tedavisi uygulamıyor direkt mikrotese yapıyor ben 9 sene boyunca eşime birsürü kürler kullandırdım.aynı zamanda ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandı son 1 yıldır. sana doktor tavsiyesinde bulunucam özeline yazarım şimdi inşallah sizlerde birgün hamileyim diye yazarsınız Rabbim hiç bir kucağı evlatsız bırakmasın inşallah