• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?tam geçmişi okuyamıyom zamanım yok... umarım herkes iyidir...
biz cuma günü doktora gittik eşimin sperm sayısı 1 milyondan 3 milyona yükselmiiş ama kesinlikle tüp dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık. biraz artırır ama normal yollardan zor dedi.. ben de yarın rahim filmi çektireceğim inşallah...sonuçlarımızı doktorumuza göstercez bakalım nasıl bir tedavi vercek??

sizler benden daha tecrübelisiniz . çoğu boşuna zaman harcamayın hemen yaptırın tüp bebek.. kimide biraz ilaçlar kürler kullansın olmazsa yaptırırsınız diyor..
napcam bilemiyorum kaç gündür uykularım kaçtı çok çaresizim. eşim yanlız bırakıyor beni . bu son daha doktorlara gitmem diyor.. lazım değil çocuk diyor. deli oluyorum
napmalıyımmmm???

Son düzenleme:
önceden geçmişi okumaya yetişemezdik şimdi ıssız bir topic oldu çıktı başımıza valla hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım randevun perşembeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam:34:

evet canım yaa.hoşbulduk iyiyim elhamdlillah evet perşembe sabah 9 da :) sen nasılsın.bu arada duramıycam şimdilik.az işim çıktı :34:

selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?tam geçmişi okuyamıyom zamanım yok... umarım herkes iyidir...
biz cuma günü doktora gittik eşimin sperm sayısı 1 milyondan 3 milyona yükselmiiş ama kesinlikle tüp dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık. biraz artırır ama normal yollardan zor dedi.. ben de yarın rahim filmi çektireceğim inşallah...sonuçlarımızı doktorumuza göstercez bakalım nasıl bir tedavi vercek??

sizler benden daha tecrübelisiniz . çoğu boşuna zaman harcamayın hemen yaptırın tüp bebek.. kimide biraz ilaçlar kürler kullansın olmazsa yaptırırsınız diyor..
napcam bilemiyorum kaç gündür uykularım kaçtı çok çaresizim. eşim yanlız bırakıyor beni . bu son daha doktorlara gitmem diyor.. lazım değil çocuk diyor. deli oluyorum
napmalıyımmmm???
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle çok zor bir dönem ama atlatılamayacak bir dönem değil ne zaman öğrendiniz durumu bilmiyorum ama bizde erkek infertilitesi yaşıyoruz ve benim eşimde ilk öğrendiğinde bebek konusunu bile kapatmıştı bana boşanalım istersen dedi. Maalesef bu durumun üstesinden gelmek sana düşüyor yılmadan usanmadan savaşacaksın. Sana bekleme tüp yap da diyemem takviyeleri kullan da diyemem çünkü bizim sayımızda 2milyonlardaydı gittiğimiz her dr. beklemek sizin için zaman kaybı deyip durdu. Bizde beklememek adına rapor işlemlerine başaladık ki ben o ay hamile olduğumu öğrendim inanamadım çünkü o ay rapor için eşim test yaptırmış ve sayımız 5milyon çıkmıştı ki o da yıkama işleminden sonra hee bebeğimiz tutunamadı düştü ama hamile kalabildiğimi görünce biz denemeye karar verdik ve geçen ay eşim tekrar test verdiğinde sayımızın 20 milyon olduğunu gördük şimdi normal yoldan deniyoruz ama morfolojimiz hala %3 olduğu için tutmama riski de var tabi kii
Kararı siz vereceksiniz tabi ki ama bu senin yumurta rezervine yaşına göre de değişir yaşın 30dan küçükse ve yumurta rezervin iyi durumdaysa biraz takviyeyle uğraşın derim ama yok zamanım yok benim bekleyecek derseniz tüpe gidin ancak morfolojiniz ne durumda eğer morfoloji iyi değilse tüpte de tutmama riski mevcut bilgin olsun proxeedin işe yaradığını biliyorum 2milyondan 76milyona diye bir topik var bende takviyelerimi vitaminlerimi o topik sayesinde keşfetmiştim istersen linkini paylaşırım.
İnşallah Rabbim tez zamanda yollar miniğini:16:
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakma artıkk

evet canım yaa.hoşbulduk iyiyim elhamdlillah evet perşembe sabah 9 da :) sen nasılsın.bu arada duramıycam şimdilik.az işim çıktı :34:

çok şükür canım daha iyiyim git sende bakalım yine yalnız bırakın beni:1:

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle çok zor bir dönem ama atlatılamayacak bir dönem değil ne zaman öğrendiniz durumu bilmiyorum ama bizde erkek infertilitesi yaşıyoruz ve benim eşimde ilk öğrendiğinde bebek konusunu bile kapatmıştı bana boşanalım istersen dedi. Maalesef bu durumun üstesinden gelmek sana düşüyor yılmadan usanmadan savaşacaksın. Sana bekleme tüp yap da diyemem takviyeleri kullan da diyemem çünkü bizim sayımızda 2milyonlardaydı gittiğimiz her dr. beklemek sizin için zaman kaybı deyip durdu. Bizde beklememek adına rapor işlemlerine başaladık ki ben o ay hamile olduğumu öğrendim inanamadım çünkü o ay rapor için eşim test yaptırmış ve sayımız 5milyon çıkmıştı ki o da yıkama işleminden sonra hee bebeğimiz tutunamadı düştü ama hamile kalabildiğimi görünce biz denemeye karar verdik ve geçen ay eşim tekrar test verdiğinde sayımızın 20 milyon olduğunu gördük şimdi normal yoldan deniyoruz ama morfolojimiz hala %3 olduğu için tutmama riski de var tabi kii
Kararı siz vereceksiniz tabi ki ama bu senin yumurta rezervine yaşına göre de değişir yaşın 30dan küçükse ve yumurta rezervin iyi durumdaysa biraz takviyeyle uğraşın derim ama yok zamanım yok benim bekleyecek derseniz tüpe gidin ancak morfolojiniz ne durumda eğer morfoloji iyi değilse tüpte de tutmama riski mevcut bilgin olsun proxeedin işe yaradığını biliyorum 2milyondan 76milyona diye bir topik var bende takviyelerimi vitaminlerimi o topik sayesinde keşfetmiştim istersen linkini paylaşırım.
ne kusuru canım yaa.. Allah razı olsun...
benim için o kadar yazmışın. çok sevindim görünce. evet senin düşük yaptığını biliyordum. inşallah bi daha olur hayırlısıyla..
benim yaşım 25 eşimin 29... daha genciz tabi ama çocuğum olmasını tabi hayırlısıyla çok istiyorum..
eşimde herşeyden içmiyorki. keçiboynuzu kürü içiyordu ama düzensiz. 2 ay içmedi ama 3 milyona yükseldi çok şükür..
morfoloji neydi canım onu anlayamadım??

benim için o kadar yazmışın. çok sevindim görünce. evet senin düşük yaptığını biliyordum. inşallah bi daha olur hayırlısıyla..
benim yaşım 25 eşimin 29... daha genciz tabi ama çocuğum olmasını tabi hayırlısıyla çok istiyorum..
eşimde herşeyden içmiyorki. keçiboynuzu kürü içiyordu ama düzensiz. 2 ay içmedi ama 3 milyona yükseldi çok şükür..

evet canım o istek yaşa hiç bakmıyor hele bir de olmadığını öğrenince daha fazla uğraş içine giriyor insan nedense:34:
biz keçiboynuzu kürü ve arginmaxla başarmıştık hamile kalmayı canım benimki de aynıydı eline vermeden içmezdi asla bende keçiboynuzu pekmezini keşfettim sabah kalkınca aç akşam da yatmadan önce birer kaşık yedi onun da etkisi oldu onu da deneyebilirsin canım olmadı havuç kürünü dene istersen meyve suyu olarak içer belki o da faydalı haftada 2-3 porsiyon nohut yedir kuru incir-kayısı-çekirdekli üzüm bir akşam kabak çekirdeği bir akşam yer fıstığı dönüşümlü olarak yedir misal bunların hiçbirine hayır demedi eşim valla bayıla bayıla yiyordu bol yeşillikli salatalar yap ona işe yarayacak emin ol:34:
bu arada testosteronunuz ne durumda canım bizim ki düşüktü ısırgan otu çayı içti eşim onunla düzeldi şükür:16:
morfoloji sperm yapısı canım bizim hamile kaldığımda %0 dı. şimdi %3 yeterli değil ama buna da şükürler olsunnnnnn
gerçi %0 la hamile kalıp doğum yapan insanlar var sizin ki kaç canım krugere göre bakılmıştı bizimki sizinki hangi yöntemle bakıldı belki ondan da anlamamış olabilirsin canımcım:34:

Ay kızlarr sizden öğreneceğim çok şeyler var.. her deneyim bizim içinde birer örnek oluyor..

Seyyan cığım canım tebrik ederim. Allah nice nice 12 seneler geçirmeyi nasip etsin. Çok duygılandım yazdıklarını okuyumca. Ne mutlu ki size böyle bir evliliğiniz var. Sllah ım gönlünün muradını da versin te zamanda inş.
Darısı benim başıma inş.
Öpüyorum çok seni.
sağol canım benim .inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı bir eş ve mutlu bir evlilik nasip etsin.sonrada gelsin bebişler.sen nasılsın uğramıyosun hiç.ev durumu noldu.
canım okumayanlar listesin de ismimi gördüm ancak ben okudum canım bneim gözünden kaçtı galiba:34:
Bu haftanın listesine başlamadım daha bitince haber ederim:34:

canım senin adın okunanlar arsında burada yayınlarken bir yanlışlık yapmışım heralde.bu haftanın listesi falan yok canım bu liste daha tamamlanmadı maalesef sen yeni listeye falan başlama istersen..

selam arkadaşlar nasılsınız ya özledim sizlerle sohbeti nerelerdesiniz siz:16::16::16::16::16::16:seyyen tatlım bu arada ben duamı okumuştum ama haber vermediğimi yeni fark ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edin:17::17::17:

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz

muhat==7.cüz okudu
eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüzokudu

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

baharcım çok gecmış olsun allahım beterınden korusun ıns

muhat basın sağolsun allah rahmet eylesın ıns

esmacım 35 hafta olmus ıns hersey yolundadır

seyyan canım ben ve kardesım dılek dualarımızı okuduk allah kabul eder ıns

kızlar fazla okuyamadım gecmısı ne oldu bıttı bılmıyorum hepinıze yazamadım hakkınızı helal edın

ben de bugun dra gıttım sukur tahlıller temız çıktı kotu kolestrol normal ve sarılık ta yok
bebısım dılını çıkarıyordu sureklı dr dılı kocaman dedı çok konusacak bu yandınız dedı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
neyse kızlar opuyorum hepinizi allaha emanet olun

baharcım çok gecmış olsun allahım beterınden korusun ıns

muhat basın sağolsun allah rahmet eylesın ıns

esmacım 35 hafta olmus ıns hersey yolundadır

seyyan canım ben ve kardesım dılek dualarımızı okuduk allah kabul eder ıns

kızlar fazla okuyamadım gecmısı ne oldu bıttı bılmıyorum hepinıze yazamadım hakkınızı helal edın

ben de bugun dra gıttım sukur tahlıller temız çıktı kotu kolestrol normal ve sarılık ta yok
bebısım dılını çıkarıyordu sureklı dr dılı kocaman dedı çok konusacak bu yandınız dedı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
neyse kızlar opuyorum hepinizi allaha emanet olun

evet cnm bugun tam 35.haftaya girdik yarin kontrole gitcez insallah hersey yolundadir..dualarini eksik etme cnm..seninde tahlillerinin normal cikmasina cok sevindim cnm..ins hep boyle sorunsuz gecer hamileligin

evet cnm bugun tam 35.haftaya girdik yarin kontrole gitcez insallah hersey yolundadir..dualarini eksik etme cnm..seninde tahlillerinin normal cikmasina cok sevindim cnm..ins hep boyle sorunsuz gecer hamileligin

amın allah razı olsun canım kılosu 546 gr senın nasıldı23 haftalıkken hatırlıyormusun
ıns hayırlı haberlerle gelırsın canım

çok şükür canım daha iyiyim git sende bakalım yine yalnız bırakın beni:1:

:1: yok canım ya görümcem çağırdı da saçlarını boyadık o yüzden.

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim,ağlamaktan gözlerim şişti,üzüntüden hiçbişey düşünemez haldeyim,elim kolum tutmuyo adeta,derman güç bulamıyorum kendimde...Yarın için dualarınıza çok ihtiyacım var,kızlar Allah rızası için eksik etmeyin beni dualarınızdan.Çok korkuyorum....Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin hayırlısıyla....Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle inşaallah...

Back
X