• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar günaydın nasılsınız...ben 3 gündür yoktum bayağı sohbetler olmuş.şimdi onları okuyacam..asbelova dafni nerelerdesiniz.özledim sizi..asbelova adet oldun mu..

selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?tam geçmişi okuyamıyom zamanım yok... umarım herkes iyidir...
biz cuma günü doktora gittik eşimin sperm sayısı 1 milyondan 3 milyona yükselmiiş ama kesinlikle tüp dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık. biraz artırır ama normal yollardan zor dedi.. ben de yarın rahim filmi çektireceğim inşallah...sonuçlarımızı doktorumuza göstercez bakalım nasıl bir tedavi vercek??

sizler benden daha tecrübelisiniz . çoğu boşuna zaman harcamayın hemen yaptırın tüp bebek.. kimide biraz ilaçlar kürler kullansın olmazsa yaptırırsınız diyor..
napcam bilemiyorum kaç gündür uykularım kaçtı çok çaresizim. eşim yanlız bırakıyor beni . bu son daha doktorlara gitmem diyor.. lazım değil çocuk diyor. deli oluyorum
napmalıyımmmm???

torağam hoş geldin.beyler hep mi böyle dr dan kaçar yahu:50: canım yaşınız gençse kür ilaç bir süre deneyin benim fikrim çünkü yakın bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı 5 milyondu dr micro enjeksiyon dedi normal tüp bebek bile değil yani keçi boynozu kürü ve proxeed ile 1 yıl içinde sayı 50 milyon oldu şmdi aşılama yaptıracaklar 30 yaş üstü arkadaş yoksa normal denerdim diyor.Sende rahim filmini biran önce çektir inşallah herşey çok güzel olur

kızlar günaydın nasılsınız...ben 3 gündür yoktum bayağı sohbetler olmuş.şimdi onları okuyacam..asbelova dafni nerelerdesiniz.özledim sizi..asbelova adet oldun mu..

ben geldim canım bende epeydi doğru dürüst uğramadım topiğe evin taşınıyor canım şimdi taşıma şirketi evde kardeşimi bıraktım adamların yanına işlerimi bitirip bende gideceğim.Bende sizi çok özledim bu günlerin telafisini yapcaz hep beraber as belova küsmüştür kesin bize canım yanlız kaldı kıyamam

yoksunuzu ya ben çıkıyorum eşyaları yerleştireceğim yardıma bekliyorum hepinizi:32::32::32: bir el atında bitsin..sonra miss gibi çay demler beraber içeriz balkonda

ben geldim canım bende epeydi doğru dürüst uğramadım topiğe evin taşınıyor canım şimdi taşıma şirketi evde kardeşimi bıraktım adamların yanına işlerimi bitirip bende gideceğim.Bende sizi çok özledim bu günlerin telafisini yapcaz hep beraber as belova küsmüştür kesin bize canım yanlız kaldı kıyamam
canım benim evet bugünlerin telafisini yapalım...kolay gelsin canım ev taşımak zordur....
yoksunuzu ya ben çıkıyorum eşyaları yerleştireceğim yardıma bekliyorum hepinizi:32::32::32: bir el atında bitsin..sonra miss gibi çay demler beraber içeriz balkonda
oy oy canım çekti valla...

nasılsınız kızlar:16:
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içinde:1:kalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık:32:rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları:16:bide gelemedim dualar tamamlandımı:26:

nasılsınız kızlar:16:
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içinde:1:kalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık:32:rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları:16:bide gelemedim dualar tamamlandımı:26:

:32: :46: :64: senin adına çoook sevindim canım.inşALLAH kalp atışını da duyarsn haftayaa :16:

amın allah razı olsun canım kılosu 546 gr senın nasıldı23 haftalıkken hatırlıyormusun
ıns hayırlı haberlerle gelırsın canım

23de gitmemisim ama simdi baktim24+2 de 683 gr mis.simdide 2480 olmus haftasiyla uyumlu cikti sukur cok mutlu oldum fakat bu seferde nts cekildim uyuyodu cikolata yedim gene uyanmadi:( doktor yarin gel dedi ama gidemiycem zaten benim doktorum ayrilmis hastaneden kendime yeni doktor bulmM lazim..onada cok moralim bozuldu

torağam hoş geldin.beyler hep mi böyle dr dan kaçar yahu:50: canım yaşınız gençse kür ilaç bir süre deneyin benim fikrim çünkü yakın bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı 5 milyondu dr micro enjeksiyon dedi normal tüp bebek bile değil yani keçi boynozu kürü ve proxeed ile 1 yıl içinde sayı 50 milyon oldu şmdi aşılama yaptıracaklar 30 yaş üstü arkadaş yoksa normal denerdim diyor.Sende rahim filmini biran önce çektir inşallah herşey çok güzel olur

he ya bu adamlar hep böyle toprağam...heleda ofli olunca....ne güzel 1 yıl içinde çok iyi artmış.ama keçiboynuzunu ve ilacı süreklimi kullandılar. 3 ay kullanılıyorya o yüzden sordum..
aslında ben de biraz beklemek istiyorum kürlerle artar diye ama.. işte çoğusu hatta bi doktor bile dedi bu sonuçlarla normalmi bekliyon 1-2 yıl beklesende tüp yapcan şimdide yapcan ne farkeder dedi o karıştırdı kafamı. :ssz: .. ama kürleri falan ne bilir doktorlar. kk da çok karşılaştığım mucizeler var bunlardan umutluyum açıkcası.
yaa sorma bugün rahim filmini çektirdim o neydi öyle yaa çok fena.. benden önce giren ağladı onu görünce biraz korktum ama dedim ben o kadar nazlı değilim ben dayanırım. dayandım ağlamadım ama sancım oldu çok fenaaaa....:43::43:

evet canım o istek yaşa hiç bakmıyor hele bir de olmadığını öğrenince daha fazla uğraş içine giriyor insan nedense:34:
biz keçiboynuzu kürü ve arginmaxla başarmıştık hamile kalmayı canım benimki de aynıydı eline vermeden içmezdi asla bende keçiboynuzu pekmezini keşfettim sabah kalkınca aç akşam da yatmadan önce birer kaşık yedi onun da etkisi oldu onu da deneyebilirsin canım olmadı havuç kürünü dene istersen meyve suyu olarak içer belki o da faydalı haftada 2-3 porsiyon nohut yedir kuru incir-kayısı-çekirdekli üzüm bir akşam kabak çekirdeği bir akşam yer fıstığı dönüşümlü olarak yedir misal bunların hiçbirine hayır demedi eşim valla bayıla bayıla yiyordu bol yeşillikli salatalar yap ona işe yarayacak emin ol:34:
bu arada testosteronunuz ne durumda canım bizim ki düşüktü ısırgan otu çayı içti eşim onunla düzeldi şükür:16:
morfoloji sperm yapısı canım bizim hamile kaldığımda %0 dı. şimdi %3 yeterli değil ama buna da şükürler olsunnnnnn
gerçi %0 la hamile kalıp doğum yapan insanlar var sizin ki kaç canım krugere göre bakılmıştı bizimki sizinki hangi yöntemle bakıldı belki ondan da anlamamış olabilirsin canımcım:34:
canım çok güzel açıklamışın.eşim çok huysuz nohut asla yemez. havuçu hiç yemez suyunuda aynı...diğerleride şüpheli. napcam onunla bilmem aynı çocuk...testosteronun ne olduğunu da anlamadım..
5 ay önce yaptığımız testte hareketli sperm sayısı %20 idi şimdiki sonuçlarda 0 yazıyor.
morfoloji bizimde krugere göre yapılmış ama bomboş hiç bişey yazmıyor..
aslında senin%3 iyiymiş. kağıtta normali %4 yazıyor...inaşşalh bu ay alırım senden pozitif haberlerda içimiz şenlenir...

selamunaleykum arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim çok fenayım şuanda çok lekelenmem oluyor . gusül alsam namaz kılabiliyorum dimi. bi de 15-20 gün ilişki yasağı koydu radyoloji uzmanı normalmi acaba ???.
bi sürüde ilaç verdiler antibiyotik ,ağrı kesici ,vajinal ovül falan.
bu arada yarın benim sonuçlar ve eşimin sonuçlarınıda alıp doktorumuza gideceğiz inşallah .. çok dua edin ...Allah razı olsun...

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim,ağlamaktan gözlerim şişti,üzüntüden hiçbişey düşünemez haldeyim,elim kolum tutmuyo adeta,derman güç bulamıyorum kendimde...Yarın için dualarınıza çok ihtiyacım var,kızlar Allah rızası için eksik etmeyin beni dualarınızdan.Çok korkuyorum....Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin hayırlısıyla....Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle inşaallah...

aleyküm selam canım.biz iyiyizde seni bak çok merak ettim şimdi.korkuttun bizi bu nasıl bi yazı.inşaallah canım güzel haberlerle gelirsin.dualarım seninle.hayırdır eşlemim ya nedir bu seni kahreden durum böyle.açıklamada yazmamışsın.neyse inş.iyi yazılarla dönersin.aklım sende kaldı şimdii

liste hala tamamlanamadı.yardım edin eksiklerede bitirelim ve eski sisteme geri dönelim.yasine.ve listeden çıkaracaklarım var kusura bakmasınlar.2 hafta olacak liste hala yarım.üzülüyorum.

liste hala tamamlanamadı.yardım edin eksiklerede bitirelim ve eski sisteme geri dönelim.yasine.ve listeden çıkaracaklarım var kusura bakmasınlar.2 hafta olacak liste hala yarım.üzülüyorum.

:( of. ya canım yasin,meryem fark etmez bence ya sadece aksatanları çıkarıp öyle devam etsek,olmaz mı ki

selamunaleykum canım nasılsın? ben listeden çıktım ama pişmanım. yazın çok iş olur listedekileri okuyamam haksızlık yapmış olurum diye ayrılmıştım..ama haftada 2-3 gün gidiyorum köye.
eksikler çok mu yardım etmek istiyorum..

Son düzenleme:

seyyancığım beni daha çıkartmayın listeden lütfen. Bu ara yine gelen giden çok oldu birde bu yeniliği herkes yadırgadı galiba,yine yasin daha mı iyi olacak?

23de gitmemisim ama simdi baktim24+2 de 683 gr mis.simdide 2480 olmus haftasiyla uyumlu cikti sukur cok mutlu oldum fakat bu seferde nts cekildim uyuyodu cikolata yedim gene uyanmadi:( doktor yarin gel dedi ama gidemiycem zaten benim doktorum ayrilmis hastaneden kendime yeni doktor bulmM lazim..onada cok moralim bozuldu
esmacım rabbım tek sancıda kurtarsın seni ve bebeğini:16::16:nekadar büyümüş benim teyzoşum maşallah:14::14::nazar::nazar:sevinçten ağlayasım var :48::48::48:
selamunaleykum arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim çok fenayım şuanda çok lekelenmem oluyor . gusül alsam namaz kılabiliyorum dimi. bi de 15-20 gün ilişki yasağı koydu radyoloji uzmanı normalmi acaba ???.
bi sürüde ilaç verdiler antibiyotik ,ağrı kesici ,vajinal ovül falan.
bu arada yarın benim sonuçlar ve eşimin sonuçlarınıda alıp doktorumuza gideceğiz inşallah .. çok dua edin ...Allah razı olsun...
canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar dualrım senınle:16::16::16:
aleyküm selam canım.biz iyiyizde seni bak çok merak ettim şimdi.korkuttun bizi bu nasıl bi yazı.inşaallah canım güzel haberlerle gelirsin.dualarım seninle.hayırdır eşlemim ya nedir bu seni kahreden durum böyle.açıklamada yazmamışsın.neyse inş.iyi yazılarla dönersin.aklım sende kaldı şimdii
seyyanım eşlemime nolmuşş:5::5:Rabbim sıkınrısından güzellikle kurtarır inşallah...

seyyanım bende onu soruyodum yarın elimden geldiğince okurum inşallah..Yanlız benim bi sorunum var ben Meryem suresini netten okuyorum..ve belimde rahatsızlığım olduğu için uzun oturamadığımdan okuyamıyorum:50:yasinde kitaptan okuyodum sorun yaşamıyodum ama pc gözlerimi çok yoruyor kuranı kerimde Türkçe meali evimde maalesef yok Arapçada ne yazıkki ben bilmiyorum:26:eğer Meryem suresine devam edersek ve eksikler çok olursa yasinde okuduğum gibi eksiklere katılamayabilirim .ama 3,4,5 okuyabildiğim kadar yine okumaya çalışırım inşallah:16:

Back
X