• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

esmacım rabbım tek sancıda kurtarsın seni ve bebeğini:16::16:nekadar büyümüş benim teyzoşum maşallah:14::14::nazar::nazar:sevinçten ağlayasım var :48::48::48:

canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar dualrım senınle:16::16::16:

seyyanım eşlemime nolmuşş:5::5:Rabbim sıkınrısından güzellikle kurtarır inşallah...

seyyanım bende onu soruyodum yarın elimden geldiğince okurum inşallah..Yanlız benim bi sorunum var ben Meryem suresini netten okuyorum..ve belimde rahatsızlığım olduğu için uzun oturamadığımdan okuyamıyorum:50:yasinde kitaptan okuyodum sorun yaşamıyodum ama pc gözlerimi çok yoruyor kuranı kerimde Türkçe meali evimde maalesef yok Arapçada ne yazıkki ben bilmiyorum:26:eğer Meryem suresine devam edersek ve eksikler çok olursa yasinde okuduğum gibi eksiklere katılamayabilirim .ama 3,4,5 okuyabildiğim kadar yine okumaya çalışırım inşallah:16:

canim benim Allah razi olsun..rabbim sanada gostersin insallah bu gunleri.. bizde cok sasirdik 10 gunde 550 gr almis normalde kilosu geriden gidiyodu ama toparlamis ins boyle devam eder cnm..dualarinda unutma bizide teyzesi:16::16:

bahar cnm nasilsin? prensesin nasil? buyumustur baya benim yerimede op mis kokulu bebegini cnm

çok geçmiş olsun canım allahım korumuş inş bida böle şeylerle karşılaşmazsınız allahım hepimizi kazalardan belalardan korusun inş.

canım bu tevekkülüne hayran kaldım RABBİM den ümidini kesmeden ne güzel mücadele ediyorsun
MEVLAM inşallah sabrının mücadelenin mükafatını tez zamanda verir
çok duygulandım yazdıklarını okurken
bana ve burdaki bi çok arkadaşa ümid oldun
selametle kal

canım çok geçmiş olsun MEVLAM büyüğünden esirgesin
cana gelmesinden mala gelsin
siz iyisinizya gerisi boş
bide baharcım
sen 6 ay olana kadar hiç
kanda geb.testi falan yaptırmışmıydın ????????

arkadaşım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Rabbim esirgesin kazalardan belalardan çok fazla stres yapma bebeğinde etkilenir Allah'a emanet olun

canım meryem suresini kendinde pek tabi okuyabilirsin.adet olduğun dönemlerde eşine yada annene yada başka bir yakınına okutabilirsin.biz burda her hafta iki kişi için okuyoruz şimdilik.sayı atabilir.sende istersen katılabilirsin.

candan ablacığım,evet üzülmüşsün ama liste zaten maalesef daha tamamlanamadı.

canım çok çok geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın.küçük kazalar büyükleri korurmuş.Rabbim yinede küçüğünüde ,büyüğünüde yaşatmasın canım.

sen nerelerdesin kızım ya...ceh yapıp gidiyosun.tese konusunda da bir şey diyemeceğim ama eşinde zaten sperm varsa gerek yok bencede canım.genede yaptım yorum bak görüyonmu tutamıyom kendimi
İyi dilekleriniz için çok sağolun,Allah razı olsun,Rabbim kimseye yaşatmasın.Ses kısıklığı ne kötüymüş,boğazım tahriş oldu sanırım sesimde kısık çıkmıyor iki günden beri:18::31:
evliliğimin 12.yılını doldurduğum bugün eşime teşekkür borçluyum.Her zaman yanımda olduğu için,beni bu 12 yılın her anında hep mutlu ettiği için,onca yaşadığımız acılarda başımızı birbirimizin omuzuna dayayıp,sırtsırta vererek zorlukların üstesinden gelebildiğimiz için,sevgin için,ilgin için,onca yıl geçmesine rağmen herşeyin ilkgünkü gibi kalmasını sağladığın için,benim nazımı çektiğin için............saymakla bitmezki herşey için.Rabbimden tek bir şey istiyorum ;senden bir çocuğum olsun istiyorum ve seni çok seviyorum canım...

hayatımı güzelleştiren insan iyiki varsın ve hep ol..........
Allah mutluluğunuzu daim etsin,nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle inşallah:16::nazar::38:
örgün öğretimler nerdesiniz yaaaaaa:24:
ben daha regl olmadım ancak sabah test yaptım yine negatifi gördüm yeaaaaa:50:
Hayırlısı olsun canım,inşallah pozitifi gördüğün günlerde olacak inşallah:16:
baharcım çok gecmış olsun allahım beterınden korusun ıns

muhat basın sağolsun allah rahmet eylesın ıns

esmacım 35 hafta olmus ıns hersey yolundadır

seyyan canım ben ve kardesım dılek dualarımızı okuduk allah kabul eder ıns

kızlar fazla okuyamadım gecmısı ne oldu bıttı bılmıyorum hepinıze yazamadım hakkınızı helal edın

ben de bugun dra gıttım sukur tahlıller temız çıktı kotu kolestrol normal ve sarılık ta yok
bebısım dılını çıkarıyordu sureklı dr dılı kocaman dedı çok konusacak bu yandınız dedı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
neyse kızlar opuyorum hepinizi allaha emanet olun
Çok sağol canım Allah razı olsun,gözün aydın sorun çıkmadığına sevindim,Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine:emir_bebek::nazar:

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim,ağlamaktan gözlerim şişti,üzüntüden hiçbişey düşünemez haldeyim,elim kolum tutmuyo adeta,derman güç bulamıyorum kendimde...Yarın için dualarınıza çok ihtiyacım var,kızlar Allah rızası için eksik etmeyin beni dualarınızdan.Çok korkuyorum....Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin hayırlısıyla....Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle inşaallah...
Canım neden böyle bunaldın bu kadar üzüldüm gerçekten:31:Bizlerle paylaşabilirsin,Kendini üzme hiç birşey için,Allah büyüktür.Sıkıntın her neyse inşallah kısa sürede çözülür canım:16:
nasılsınız kızlar:16:
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içinde:1:kalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık:32:rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları:16:bide gelemedim dualar tamamlandımı:26:

A.s canım gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:16::emir_bebek::nazar:

bahar cnm nasilsin? prensesin nasil? buyumustur baya benim yerimede op mis kokulu bebegini cnm

Merhaba canım,iyi diyelim öyle olsun.Başımızdan bir kaza olayı geçti sanırım okumadın.Arabayla kaza yaptıkta geçende,Allah korudu canım,Allah'tan çok büyük bir şey olmadı,sadaka verdim hemen.O anda korkudanmı oldu nedir hastalandım,sesim kısık,boğazım tahriş oldu.Prenses çok şükür iyi teyzesi:nazar::emir_bebek:.En çokta onun için korktum:5:Büyüdü evet biz her gün gördüğümüz için bize aynı geliyorda,uzun zaman görmeyenler görünce büyüdüğünü söylüyorlar.:16::nazar:Öperim canım sağol:16::54:Sen nasılsın senin meleğin nasıl dikkat et kendine bebişine,sende benim yerime koklarsın meleğini inşallah:16::emir_bebek::nazar:

Merhaba canım,iyi diyelim öyle olsun.Başımızdan bir kaza olayı geçti sanırım okumadın.Arabayla kaza yaptıkta geçende,Allah korudu canım,Allah'tan çok büyük bir şey olmadı,sadaka verdim hemen.O anda korkudanmı oldu nedir hastalandım,sesim kısık,boğazım tahriş oldu.Prenses çok şükür iyi teyzesi:nazar::emir_bebek:.En çokta onun için korktum:5:Büyüdü evet biz her gün gördüğümüz için bize aynı geliyorda,uzun zaman görmeyenler görünce büyüdüğünü söylüyorlar.:16::nazar:Öperim canım sağol:16::54:Sen nasılsın senin meleğin nasıl dikkat et kendine bebişine,sende benim yerime koklarsın meleğini inşallah:16::emir_bebek::nazar:

cok gecmis olsun cnm..cok sk giremiyorum bide girince telden girdigim icin bazen okuyamiyorum gecmisi.masallah nehir bebege. benim bebegimde buyumus ins bende saglicakla kucagima aldigim gunleri gorurum cnm senin gibi:nazar:

cok gecmis olsun cnm..cok sk giremiyorum bide girince telden girdigim icin bazen okuyamiyorum gecmisi.masallah nehir bebege. benim bebegimde buyumus ins bende saglicakla kucagima aldigim gunleri gorurum cnm senin gibi:nazar:

Sağol canım Allah razı olsun:16:Anlıyorum seni haklısın,son günlerinde olunca zorlanıyorsundur,Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın:nazar::16::49:İnşallah annesi az kalmış bebişini görmeye:16::emir_bebek

:( of. ya canım yasin,meryem fark etmez bence ya sadece aksatanları çıkarıp öyle devam etsek,olmaz mı ki
canım benim içinde farketmez ama yasin suresi daha kolay ilerliyodu,bazı çalışan arkadaşlarımız yada arapça bilmeyen arkadaşlarımız var .onlar içinde kolaylık olması lazım değilmi.dua olsun da.neyse bu liste bi tamamlansın da bakarız.herkesin fikrini alıp
selamunaleykum canım nasılsın? ben listeden çıktım ama pişmanım. yazın çok iş olur listedekileri okuyamam haksızlık yapmış olurum diye ayrılmıştım..ama haftada 2-3 gün gidiyorum köye.
eksikler çok mu yardım etmek istiyorum..
canım istersen listeye yeniden ekleriz ne demek sen iste yeterki.eksikler bi hayli çok canım..yardım edersen iyi olur
seyyancığım beni daha çıkartmayın listeden lütfen. Bu ara yine gelen giden çok oldu birde bu yeniliği herkes yadırgadı galiba,yine yasin daha mı iyi olacak?

ablacım seni listeden niye çıkartalım düzenli okuyosun.arasıra aksaklık hepimizde oluyor.ben uzun süre okumayanları kestettim.hatta topiğe de gelmiyorlar.

gurbetkız=2
esmacvs=2
piedra3321=2
bahar35baha=2
sibelkoçak=2
seyyan=2
melek181=2
sedacan=2
ecrinn07=2
sürpriz06=2
eslemliva=2
dafniya=2
asya28=2
hayalot=2
bahar27=2
emel_k=2
reyyan1984=2
candan=2
nurusima=2
ayşe035=2
dilek=2

kızlar daha 42 Meryem suresi okundu yani kalan 40 Meryem.eksikleri tamamlayalım lütfennnnnnnn..............:31:

esmacvs(kendi isteğiyle ara veriyor arkadaşımız)
a.sena
balah
lavemin
bebisimsu
esma
nekadarzor(kendi isteğiyle)
melek04
sardunya
ayis
derinsuberfu

bu arkadaşlardan mazereti olupta giremyenler varsa devam etmek isterlerse yazsınlar .yoksa listeden çıkarılacaklar.yanlış anlamalarını istemiyorum ama uzun zamandır girmedikleri için liste aksıyor ve arkadaşlarında hakkına girmiş oluyoruz.

:1: yok canım ya görümcem çağırdı da saçlarını boyadık o yüzden.
OO hamarat hatunlar sizi:34:

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim,ağlamaktan gözlerim şişti,üzüntüden hiçbişey düşünemez haldeyim,elim kolum tutmuyo adeta,derman güç bulamıyorum kendimde...Yarın için dualarınıza çok ihtiyacım var,kızlar Allah rızası için eksik etmeyin beni dualarınızdan.Çok korkuyorum....Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin hayırlısıyla....Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle inşaallah...
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dr. güzel şeyler söylemiştir:16:

kızlar günaydın nasılsınız...ben 3 gündür yoktum bayağı sohbetler olmuş.şimdi onları okuyacam..asbelova dafni nerelerdesiniz.özledim sizi..asbelova adet oldun mu..
Bu sabah oldum canım teşrif ettiler sonunda:50:
nasılsınız kızlar:16:
çokşükür keseyi gördük bitane nokta gibi bebişim var içinde:1:kalp atışı için haftaya çağırdı duyamadık:32:rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları:16:bide gelemedim dualar tamamlandımı:26:
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh:16:
canım çok güzel açıklamışın.eşim çok huysuz nohut asla yemez. havuçu hiç yemez suyunuda aynı...diğerleride şüpheli. napcam onunla bilmem aynı çocuk...testosteronun ne olduğunu da anlamadım..
5 ay önce yaptığımız testte hareketli sperm sayısı %20 idi şimdiki sonuçlarda 0 yazıyor.
morfoloji bizimde krugere göre yapılmış ama bomboş hiç bişey yazmıyor..
aslında senin%3 iyiymiş. kağıtta normali %4 yazıyor...inaşşalh bu ay alırım senden pozitif haberlerda içimiz şenlenir...
Morfoloji altında normal %4yazıyorsa iyiymiş canımcım. Testosteron hormonu canım eşinin hormonlarına bakılmıştır herhalde çünkü testosteron azlığı da etkiliyor sayıyı-hareketi falan bende eşini ikna edip takviye yapabilirseniz biraz daha bekleyin derim bu arada ağır bir grip bile 6ay etkiliyormuş spermleri inşallah en kısa sürede düzelir değerleriniz de bebişine kavuşursunn:16:
selamunaleykum arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim çok fenayım şuanda çok lekelenmem oluyor . gusül alsam namaz kılabiliyorum dimi. bi de 15-20 gün ilişki yasağı koydu radyoloji uzmanı normalmi acaba ???.
bi sürüde ilaç verdiler antibiyotik ,ağrı kesici ,vajinal ovül falan.
bu arada yarın benim sonuçlar ve eşimin sonuçlarınıda alıp doktorumuza gideceğiz inşallah .. çok dua edin ...Allah razı olsun...
Canım iltihap falan olabilir belki şu an aklıma ilk geleni söylüyorum bilemiyorum tabi inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz bugünnn:16:
Dualarımız seninle:34:
İyi dilekleriniz için çok sağolun,Allah razı olsun,Rabbim kimseye yaşatmasın.Ses kısıklığı ne kötüymüş,boğazım tahriş oldu sanırım sesimde kısık çıkmıyor iki günden beri:18::31:

Allah mutluluğunuzu daim etsin,nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle inşallah:16::nazar::38:

Hayırlısı olsun canım,inşallah pozitifi gördüğün günlerde olacak inşallah:16:

Canım neden böyle bunaldın bu kadar üzüldüm gerçekten:31:Bizlerle paylaşabilirsin,Kendini üzme hiç birşey için,Allah büyüktür.Sıkıntın her neyse inşallah kısa sürede çözülür canım:16:

A.s canım gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:16::emir_bebek::nazar:
İnşallah canım inşallahhh:16:
CANIM GÜNAYDIN.nasılsın...epeydir konuşamadık nevar ne yok...daha iyi oldun mu...
Günaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
Çok zor çokkkkkkkk:14::14::14:

Morfoloji altında normal %4yazıyorsa iyiymiş canımcım. Testosteron hormonu canım eşinin hormonlarına bakılmıştır herhalde çünkü testosteron azlığı da etkiliyor sayıyı-hareketi falan bende eşini ikna edip takviye yapabilirseniz biraz daha bekleyin derim bu arada ağır bir grip bile 6ay etkiliyormuş spermleri inşallah en kısa sürede düzelir değerleriniz de bebişine kavuşursunn:16:

Canım iltihap falan olabilir belki şu an aklıma ilk geleni söylüyorum bilemiyorum tabi inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz bugünnn:16:

Günaydın tatlımmm kendime üzülemedim bile eniştem rahatsız demiştim ya onu kaybettik dün defnettik.
başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin size ...

eşimin kanda hormonlarına bakıldı iyiymiş bi sorun çıkmadı.
eşimin bu sorunlarının tek nedeni hatta 2 nedeni var.
1.si 9 yaşında fitik ameliyatı olmuş.. 2.si de uzun zamandır sigara içiyor hemde çok içiyor. doktor diyorki ameliyatla biraz zarar görmüşün , eğer sigara hiç içmeseydin bu kadar kötü olmayacaktı değerlerin...bi türlüde bıraktıramıyoruz sigarayı da..

başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin size ...

eşimin kanda hormonlarına bakıldı iyiymiş bi sorun çıkmadı.
eşimin bu sorunlarının tek nedeni hatta 2 nedeni var.
1.si 9 yaşında fitik ameliyatı olmuş.. 2.si de uzun zamandır sigara içiyor hemde çok içiyor. doktor diyorki ameliyatla biraz zarar görmüşün , eğer sigara hiç içmeseydin bu kadar kötü olmayacaktı değerlerin...bi türlüde bıraktıramıyoruz sigarayı da..

Allah yardımcın olsun canım öyleyse:16:

Çok zor çokkkkkkkk:14::14::14:[/QUOTE]

CANIM BENİİMM...Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin..

Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dr. güzel şeyler söylemiştir:16:

başınız sağolsunnnn

Canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Nasılsınız canlar evde netim yok bu ara.Şimdi anneme geldim geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah.

Eşim geldi 2 aylık bir ayrılıktan sonra kavuştum hamdolsun.Rabbim kimseyi eşinden ayrı koymasın inşallah

Back
X