sağolasın tatlımmm sen nasılsın sabah yopundum ama şimdi hafifledi çok şükürnasılsın gülüm...

bende destek vermek isterim ama şu reglimin bitmesi lazımmmmmkaldı 36 eksik.........................
inşallah bebişin seninledir de gelmez kırmızılarkızlar ben bugun dr. gidicektım tabıkı işyerınden ızın alamadım yarına kaldı ya yıne of bugun adet gunum bakalım henuz olmadım ya ınşl bebişim vardır ya yumurtalama testi hala pozitf bılmıyorum ne kdr dogru tabıı![]()
dünden beri aklım sende canım çok şükür herşey yolunda gidecek bebişini sağlıkla hayırla kucağına alacaksın inşallah kaç haftalık gözüküyor miniğimizhayırlı cumalar kızlaarrdün keseyi gördük. 1.87 cm olmuş
bebişimi daha göremedim.doktor haftaya çarşamba gel o zaman karından görebiliriz şimdi vajinal görünür ama bence bekleyip karından görelim dedi bende olur dedim.çarşamba da bebişimi görecem kısmetse inşALLAH

Kızlar nasılsınız bakalım
piedram dün dr beni çağırmış gittim görüştüm canımcım histereskopi yapacakmış neden tutunmuyor embriyocuklar diye bir de enfeksiyon varsa tüplerini alırım dedim ben aldırmak istemiyorum yaazaten tıkalılar bir işe yaramıyorlar ama tüplerde sıvı falan yok neden öyle dedi anlamadım.senden ne var ne yok canım kırmızılar geldi mi yoksa mücizeye ramak mı kaldı
kuzum hadi hayırlı olsunnn canım benim inşallah bişey çıkmaz alınmazlar ama bebişine kavuşmanı sağlayacaksa herşeye katlanacağına eminim ben senin hem tıkalılarmış zaten üzme kendini nolur güçlü dafnim benimmmmmm