• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar hayırlı cumalar seyyancım benim dualar tamamdır.... iki katı okudum okuttum yardımlaşa işte:) inşallah telafi edebilmişimdir geçen haftayı....
kaysım iki katı derken 4 meryem dimi öyle yazıyorum bak
muhat çatlayacam gebelik testinde mi gördün çift çizgiyi hadi çabuk yaz....

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canım alıntı yaptım sendn cevap vereyim diye niye yazmadım bilmiyorum :(
hala hasta olmadım.
evde test yaptım 2 tane 2 çizgi çıktı ama garanti olsun dşye şimdi hastaneye gitcem :)

aman yarabbim hadi insallah soyle bir bakayim dedim haberin gunes gibi acti su hasta bunyeye RAbbimin izniyle kandada ciksin garantilensin insallah ayyy cok sevindim bitanem yaaaa:nazar::nazar: testi iki kere yapip pozitif aldiysan zaten kesin vardir :52:

bende artık testte çift çizgi görmek istiyoruuuummmm.....bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum..bebeğim hakkında konuşmak istiyorum...karnımın büyümesini içinden 2 tane bebek çıkmasını istiyorummmm .....

insallah canim yakindir o gunlerin

kizlar alinti yapamadim hepinize ben bugun biraz iyiceyim antibiyotikler sayesinde sanirim dua edin bebisimi hic etkilemesin ictigim ilaclar birakirsam enfeksiyon daha cok etkiliyormus ne yapacagim kararsiz kaldim burda herkes bana kiziyor bir turkiye sevdasindan hasta oldun diye gitmeseydin diyor herkes ama bana hastalik disinda okadar iyi geldiki butun sevdiklerimi gorebilmek

seyyanim biraz daha toplanayim dualara baslayacagim soz:54:

inşALLAH canım.haftasını söylemedi doktor canım sadece sat a göre 6 haftalık bi hamilelik dedi.onu da ben biliyorum zaten canım.
sağlıklı olsun da canım varsın bire bir bilme zamanını nasıl olsa sonra öğreniriz herşeyiniiiii:23:
insallah canim yakindir o gunlerin

amin canım benim...hoşgellldiiinn nasılsın bebiş nasıl.biraz dinlendin mi...[/QUOTE]

canım benimmm çok az kaldı inşallah senden de güzel haberler alacağız:34:

amin canım benim...hoşgellldiiinn nasılsın bebiş nasıl.biraz dinlendin mi...

hosbulduk tatlim...pek dinlendim sayilmam canim ama dinlenirim insallah bebiste iyi siki tekmeler atmaya basladi bide su hastalik bitse daha iyi olacagim insallah[/QUOTE]

kıyamam canım benimmmmm Rabbim acil şifalar nasipe tsin tez zamanda inşallahh daha az ilaç içersinnnn:16:

sağlıklı olsun da canım varsın bire bir bilme zamanını nasıl olsa sonra öğreniriz herşeyiniiiii:23:

amin canım benim...hoşgellldiiinn nasılsın bebiş nasıl.biraz dinlendin mi...

canım benimmm çok az kaldı inşallah senden de güzel haberler alacağız:34:

evet canım aynen öyle :23:

Son düzenleme:
hosbulduk tatlim...pek dinlendim sayilmam canim ama dinlenirim insallah bebiste iyi siki tekmeler atmaya basladi bide su hastalik bitse daha iyi olacagim insallah

kıyamam canım benimmmmm Rabbim acil şifalar nasipe tsin tez zamanda inşallahh daha az ilaç içersinnnn:16:[/QUOTE]

insallah canim insallah

kizlar size iyi sohbetler gideyim biraz yemek yapabilirsem yapayim mideme kac gundur bisey girmedide:14:

canım benim...hadi hayırlısı inşallah ya..inşallah çözülebilir bir neden vardır...tüpleri aldırmak bu konuyu fazl a bilmiyorum sıvı varsa mı alıyorlar...enfeksiyon varsa ilaçla falan düzelmez mii...ne zaman yaptıracaksın histeroyu...

canım kırmızılar gelmedi daha..sabah test yaptım çıkmadı...zaten bugün yarın gelir büyük ihtimalle çikolata kisti geçiktiriyor benim kırmızıları......mucizemiz çok uzaklarda galiba....:14::14:

soğan kürünü yapacam bu ay...birde ARET KAMAR doktoru araştırıyorum şimdi.baklım..

araştır canım sağon kürü oldukça etkiliymiş inşallah şifan olsun..kistler enfeksiyonlar nedir bu çektiğimiz yaa...Allah beterinden korusun...mucizeler hiç beklenmeyen anlarda geldiği için adı mücize değilmi canımcım belli olur:34:
endometrium enfeksiyona bağlı da incelebilirmiş öyle dedi dr inşallah canım çözülebilir bir sorundur ve çözülür yoksa tüp bebek ile bile şansım yok:50: Hsg de tüplerde sıvı yok ama enfekte olmuşsa rahme yayılmasın diye alırız dedi inşallah gerek kalmaz..rahim filmini gösterip histr. için gün alcam

dafniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm kuzum bitti mi ev işleriii:32:
:32::32::32: dafni hoşgeldin canım gitme hemen tamam mı...
hosbulduk tatlim...pek dinlendim sayilmam canim ama dinlenirim insallah bebiste iyi siki tekmeler atmaya basladi bide su hastalik bitse daha iyi olacagim insallah

Geçmiş olsun canım benim tez zamnda geçer inşallah...

dafniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm kuzum bitti mi ev işleriii:32:

banyo dolabını yerleştiremedim onu da hallederdimde gürültü olur gelir gelmez komşuları rahatsız etmiyelim dedim:35: onun dışında bitti çok şükür 2 gündür gece 2lere kadar iş yaptım enerjim tükendi artık arada dr işimi de hallettim.sen nelerlerdeydin yoktun sabah

araştır canım sağon kürü oldukça etkiliymiş inşallah şifan olsun..kistler enfeksiyonlar nedir bu çektiğimiz yaa...Allah beterinden korusun...mucizeler hiç beklenmeyen anlarda geldiği için adı mücize değilmi canımcım belli olur:34:
endometrium enfeksiyona bağlı da incelebilirmiş öyle dedi dr inşallah canım çözülebilir bir sorundur ve çözülür yoksa tüp bebek ile bile şansım yok:50: Hsg de tüplerde sıvı yok ama enfekte olmuşsa rahme yayılmasın diye alırız dedi inşallah gerek kalmaz..rahim filmini gösterip histr. için gün alcam

evet valla nedir bu çektiklerimiz bitsin artık gelsin bebeklerimiz.. ççççççoooookkkk istiyoruumm...mucizeler öyle beklenmedik anda olur ama bizi bulur mu bilemem...
canım enfeksiyonsa inşallah ilaçla falan tedavi olur...sende soğan suyu iç..olacak inşallah hiç üzülme...hakkında hayırlısı olur inşallah. bu şekilde sonuca ulaşacaksan olsun böyle olsun.rahmine birşey olmasın..

:32::32::32: dafni hoşgeldin canım gitme hemen tamam mı...

Geçmiş olsun canım benim tez zamnda geçer inşallah...

hoş buldum canım 1 saat daha burdayım sonra gidip şu eski evin anahtarını teslim etmem lazım dün aradılar getir diye inşallah depozitomu da verirler sıfırı tükettim taşınma abonelik deprem sigortası derken..eşim bu taşınma işini gözünde çok büyütüyor diye düşünüyordum haklıymış cevanım yahu..1 haftadır kesintisiz koşuşturma:32:

hoş buldum canım 1 saat daha burdayım sonra gidip şu eski evin anahtarını teslim etmem lazım dün aradılar getir diye inşallah depozitomu da verirler sıfırı tükettim taşınma abonelik deprem sigortası derken..eşim bu taşınma işini gözünde çok büyütüyor diye düşünüyordum haklıymış cevanım yahu..1 haftadır kesintisiz koşuşturma:32:

tamam canım..olsun yeter bize ..ev taşımak gerçekten zordur..meşaketli iş..Neyse sonuna gelmişssiniz...verir inş.depozitoyu...bizimki de 1 hafta kirayı geçmişti depozitenin 3 te 1 ni kesmişti...

kıyamam canım benimmmmm Rabbim acil şifalar nasipe tsin tez zamanda inşallahh daha az ilaç içersinnnn:16:

insallah canim insallah

kizlar size iyi sohbetler gideyim biraz yemek yapabilirsem yapayim mideme kac gundur bisey girmedide:14:[/QUOTE]
hadi kolay gelsin canımmmm
hiçbişey çıkmayacak panik olduğunla kalacaksın bak dediydi dersinnnnn:34:
hepimizin mucizesi tez zamanda gelsinnnnnnnnnn:16:
banyo dolabını yerleştiremedim onu da hallederdimde gürültü olur gelir gelmez komşuları rahatsız etmiyelim dedim:35: onun dışında bitti çok şükür 2 gündür gece 2lere kadar iş yaptım enerjim tükendi artık arada dr işimi de hallettim.sen nelerlerdeydin yoktun sabah
bundan sonra dinlenirsin tatlım hayırlısıyla şu banyo dolabını da halledersen hayırlısıyla
balkona oturup bir çay içtin miii değmeyin keyfineee deniz görüyor mu evin tatlımmm:34:
hadi yaa bende vurcaz diyordum muhabbetin dibineeeee neyse az kaldı sonra bizimsinnnnn:4:

evet valla nedir bu çektiklerimiz bitsin artık gelsin bebeklerimiz.. ççççççoooookkkk istiyoruumm...mucizeler öyle beklenmedik anda olur ama bizi bulur mu bilemem...
canım enfeksiyonsa inşallah ilaçla falan tedavi olur...sende soğan suyu iç..olacak inşallah hiç üzülme...hakkında hayırlısı olur inşallah. bu şekilde sonuca ulaşacaksan olsun böyle olsun.rahmine birşey olmasın..

bende çoook istiyorum herkesin yüzü gülsün yuvalarımız şenlensin bıktık artık iki kanki bomboş bir evde yaşamaktan anne baba olalım istiyorum..ortalığı dağatacak bir pıtırcığımız olsun..banyomuz dalin koksun ayakkabılıkta minik pabuçlar olsun yaa noluuur...

aslında tüpler tutunmaya engel oluyorsa alınması daha iyi ama ne bileyim sanki yarım kalacakmışım gibi hissediyorum:43: haklısın canım önemli olan rahim ona bişey olmasın tüpleri 33 yıldır taşıyorum daha bir işe yaradıklarını görmedim..

insallah canim insallah

kizlar size iyi sohbetler gideyim biraz yemek yapabilirsem yapayim mideme kac gundur bisey girmedide:14:
hadi kolay gelsin canımmmm

hiçbişey çıkmayacak panik olduğunla kalacaksın bak dediydi dersinnnnn:34:
hepimizin mucizesi tez zamanda gelsinnnnnnnnnn:16:

bundan sonra dinlenirsin tatlım hayırlısıyla şu banyo dolabını da halledersen hayırlısıyla
balkona oturup bir çay içtin miii değmeyin keyfineee deniz görüyor mu evin tatlımmm:34:

hadi yaa bende vurcaz diyordum muhabbetin dibineeeee neyse az kaldı sonra bizimsinnnnn:4:[/QUOTE]

inşallah canım bişe çıkmasın...iki fikirmiş eşimde erken gelecek nihayet bu gün balkonda yemeğimizi yiyip çayımızı da içeriz afiyetle ufakta olsa bir deniz manzaramız var önümüzdeki binalar manzarının yarısını kapatıyor canımcım çok şükür sahile yaklaşamadım yine ama olsun çok sakin bir yer egzoz dumanı yok en azından...dündüğümde tam gaz geyiğe devam ederiz artık

bende çoook istiyorum herkesin yüzü gülsün yuvalarımız şenlensin bıktık artık iki kanki bomboş bir evde yaşamaktan anne baba olalım istiyorum..ortalığı dağatacak bir pıtırcığımız olsun..banyomuz dalin koksun ayakkabılıkta minik pabuçlar olsun yaa noluuur...

aslında tüpler tutunmaya engel oluyorsa alınması daha iyi ama ne bileyim sanki yarım kalacakmışım gibi hissediyorum:43: haklısın canım önemli olan rahim ona bişey olmasın tüpleri 33 yıldır taşıyorum daha bir işe yaradıklarını görmedim..

ya daha neler neler bizde evde 2 kanki dolaşıyoruz ediyle büdü gibi olduk...çocuğumuz olsun parka götürelim gezdirelim...

kendini hiç eksik hissetme işe yaramıyorlarsa bebeğin tutunmasını engelliyorsa alınsın gitsin..

Back
X