• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım..olsun yeter bize ..ev taşımak gerçekten zordur..meşaketli iş..Neyse sonuna gelmişssiniz...verir inş.depozitoyu...bizimki de 1 hafta kirayı geçmişti depozitenin 3 te 1 ni kesmişti...

insaf ya Allah karşılaştırmasın öyle insanlarla..bizim ev sahibi de depozitoyu geri ödeme konusunda vukaatlı canım 5ay önce taşınan arkadaş daha tamamını alamadı..

ya daha neler neler bizde evde 2 kanki dolaşıyoruz ediyle büdü gibi olduk...çocuğumuz olsun parka götürelim gezdirelim...

kendini hiç eksik hissetme işe yaramıyorlarsa bebeğin tutunmasını engelliyorsa alınsın gitsin..

zamanında çok büyük laflar ettim ondan geliyor bunlar başıma heralde..bir bebeğim olsun böbreğimi istesinler veririm diyordum töbe töbe şimdi işe yaramayan tüplerimden vazgeçmek üzüyor...Hayırlısıyla evlat istemek varken niye böyle demişim sanki..işin ucunda anne olmak varsa varsın alsınlar napalım bebeğimin canı sağolsun

zamanında çok büyük laflar ettim ondan geliyor bunlar başıma heralde..bir bebeğim olsun böbreğimi istesinler veririm diyordum töbe töbe şimdi işe yaramayan tüplerimden vazgeçmek üzüyor...Hayırlısıyla evlat istemek varken niye böyle demişim sanki..işin ucunda anne olmak varsa varsın alsınlar napalım bebeğimin canı sağolsun

canım yaa bende senin gibiydim çok büyyüükkk konuştum..çocuk istemedim yıllarca şimdi acısını çekiyorum..binlerce kez tövbe ettim..dersimi aldım bende eşimde artık çok çok istiyoruz...

bende çoook istiyorum herkesin yüzü gülsün yuvalarımız şenlensin bıktık artık iki kanki bomboş bir evde yaşamaktan anne baba olalım istiyorum..ortalığı dağatacak bir pıtırcığımız olsun..banyomuz dalin koksun ayakkabılıkta minik pabuçlar olsun yaa noluuur...

aslında tüpler tutunmaya engel oluyorsa alınması daha iyi ama ne bileyim sanki yarım kalacakmışım gibi hissediyorum:43: haklısın canım önemli olan rahim ona bişey olmasın tüpleri 33 yıldır taşıyorum daha bir işe yaradıklarını görmedim..
canım benim biraz önce de dediğim gibi bebişler gelecekse her şeye katlanır benim dafnim ayrıca tıkalıysa işe yaramıyor demektir hem tüp bebekte tüpüne ihtiyacın olmayacak Rabbimin izniyle gerek kalmasın ama çözüm buysa yapılmalı bence:34:

hadi kolay gelsin canımmmm

hiçbişey çıkmayacak panik olduğunla kalacaksın bak dediydi dersinnnnn:34:
hepimizin mucizesi tez zamanda gelsinnnnnnnnnn:16:

bundan sonra dinlenirsin tatlım hayırlısıyla şu banyo dolabını da halledersen hayırlısıyla
balkona oturup bir çay içtin miii değmeyin keyfineee deniz görüyor mu evin tatlımmm:34:

hadi yaa bende vurcaz diyordum muhabbetin dibineeeee neyse az kaldı sonra bizimsinnnnn:4:

inşallah canım bişe çıkmasın...iki fikirmiş eşimde erken gelecek nihayet bu gün balkonda yemeğimizi yiyip çayımızı da içeriz afiyetle ufakta olsa bir deniz manzaramız var önümüzdeki binalar manzarının yarısını kapatıyor canımcım çok şükür sahile yaklaşamadım yine ama olsun çok sakin bir yer egzoz dumanı yok en azından...dündüğümde tam gaz geyiğe devam ederiz artık[/QUOTE]

ohhh afiyet bal şeker olsun tatlımmmmm:16:

arkadaşlar ben bu hafta dualarımı okuyamıcam kanamam var banyo yapamıyorum abdest alamıyorum oturamıyorum sürekli yatıyorum ağrımda var..bugün kontrole gittik bebeğimde yaşamıyo galiba 6+6 haftalık olmuş kese çok güzel görünüyo ama kalp atışı duyulmadı 1 hafta daha beklicez yine duyulmazsa...ben belki haftayada okuyamayabilirim okuyamazsam listeden çıkartırsınız kendimi toparlayınca tekrar katılırım inş.
canımm rabbım gonlundekını hayırlısyla nasip etsinn.inşalah duycaksın kap atışını hiç merak etme.yeterki rabbım ol desin canım:16:dualrım seninle:16:

İyigeceler kızlar nasılsınız?Ben toparlanmaya çalışıyorum ama boğazlarım baya bir kötü sesim kısık yutkunamıyorum:18:Yarın sağlık ocağına gideceğim kendim için,Birde 20 lik dişim çürümüş yeni farketteim sanırım çekerler onuda:18:Prenses hanımda evde benimle büyümeye çalışıyor.Ya havalar ne kadar sıcak oldu böyle birden bastırdı sıcaklar:18::10:

baharcım kaçtır giriyorum çıkıyorum bi geçmiş olsun diliyemedim kusuruma bakma.rabbım beterinden korusun inşallah..nasıl teyzoşumuz:nazar:öpüyorum ikinizide:54:

muhat hamilemiii:53::53::53::53:çok heyecanlandım güzel haberlerle inşallah:16::16::16:
eşlemim sıkma canını kuzum dualrım seninle..hayırlısı olsun hakkında..

bu saferde sen yoksun ....
kuzum yanıma eleman arıyoruz da görüşmeye gelmişti bir kız onunla konuşurken kk beni atmışşşşş

kaçtı mı bizim kız yine:37: neyse bende gidip şu insancıkların anahtarını vereyim bari canım kendine iyi bak:54: selam söyle as belove de yarın görüşürüz
geldim ama sana yetişemedim kuzummm öpüyorum seni Allaha emanet ollll:16:
canım yaa bende senin gibiydim çok büyyüükkk konuştum..çocuk istemedim yıllarca şimdi acısını çekiyorum..binlerce kez tövbe ettim..dersimi aldım bende eşimde artık çok çok istiyoruz...
al benden de o kadar eşim yapalım diyordu ilk seneler yok diyordum daha hazır değiliz biraz toparlanalım maddi olarak hatta ertesi gün hapı içtiğimi bile bilirim. Rabbim nasıl pişmanım nasıllllll inşallah yollar meleklerimizi Allahımmmm:16:

insaf ya Allah karşılaştırmasın öyle insanlarla..bizim ev sahibi de depozitoyu geri ödeme konusunda vukaatlı canım 5ay önce taşınan arkadaş daha tamamını alamadı..

hadi yaa inşallah bir sıkıntı olmadan alırsınız siz bari canım yaaa yoksa süpürgemi alır gelirim valla:10:

arkadaşlar bende 2 yıldır anne olmak istiyorum eşim de çok istiyor baba olmak öyleki tvdeki bebekleri bile sewiyoruz ben kuran okumayı biilmiyorm meryem suresinn türkçesini okusam yada internetten dinlesem sonra dua etsem olurmu acaba

Allah hepinize bıcır bıcır hayırlı akıllı sağlıklı evlatlar nasip etsin :16: :16: Ben çocuk sahibi olduğumu düşünüdğümde içime buhranlar basıyor :31: :31:

hahhh anla halimizi biraz.
canım ben bu sene kps ye giremiycem ne yazıkki. işlemleri tam yapmamışım :(
nasip artık:(
canım ben şimdi çıkıyorum. halı sildim kırlent vb yıkadım ter bastı :S duş alayım.
bak canımı sıkmayın haaaaaaaaaa
dalaşacak yer arıyorum zaten sizesarmayım :)
ben de yarın 3 meryem okumaya niyetlendim. liste için. anca toparladım kendimi.
fazla okuyalım da çabuk bitsin :)
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aeoooooooooo :52::52::52::52::52::52::54::54::54::54::54::54:
:53::53::53::53::53::53:yaa neyi eksik yapmışınnn

neyse hayırlısı olsun canım yaaa

hadi bilgilerini baa gönder ben kazanyım bari :27::27::27::27: çok fenayım haa
kuzum sen ne kürleri uyguluyorsun?
inşallah sizin karyotipte temiz çıkacak hayırlısıyla:16:
amin canım aminnnn:16:
canım şu an neofortil kullanıyor eşim
keçiboynusu pekmesi içiyo arada klomen

ben hayıt içiyodum
adetlerimn kafası karıştı :43::40::44::44::44:
regl oldum bugün yasık ama kocam pek heveslendiydi bu ay :43::43:
adet olunca gel dediydi doktor
ama ben ruhen pek hazır hissetmiyom kendimi :44::37::31::18::19:
Kızlar 1.11 cikmis degerim. Ne yani anlamadim sonuç nedir

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::51::51::51::51::51::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::1::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

eee bugün kaçıncı günün regl gününmü geldimi geçtimi
belkim geç döllenmedir
sormadın mı doktora

Kizlar dr ultrasonla bqkti sağ yunurtalikta çatlama kisti var dedi.
Kotumu diye sordum yokbdedi.
Ben bu isten bisi anlamadım:18:o

Back
X