• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben iyiyim tatlım çok şükür.Sende regl olmuşsun :( kadro tamam kızlar bu ay da anneliğe adaylığımızı koyamadık desenize..çalışmadığımız yerden çıktı napalım örtmenim:52::52::52: Bebeği düşünmeden de yapılmıyor ki canımcım offf bölünerek çoğalsak daha kolay olurdu bu işler ama...yapcak bişe yok

sabah sabah güldürdün beni yafff düşününce fena olmazdı hani uğraşma derdi yok oh ne rahatttt:34:

kuzummm bu Rabbimin sana yolladığı bir işaret sabır diyor bize sabredin ki mucizenizi yollayayımmm:16:

hayırlı olsun canımmm Rabbims qağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah belki ikiz geliyordurrr:16:

sen cumartesi dr.a gitmeyecek miydin canım

canım benimmmmmmm gelecek o bebek Allahımın izniyleee:34:

görümcemde aynı şeyleri yaşıyor her ay canım ona da dr. yumurtalar dölleniyor ancak kaliteli olmadıkları için tutunamadan düşüyorlar dedi ilaçlarla takviye yapacaklar inşallahhh

Canım benim evet zor bir dönemden geçiyoruz vefat edenler bizim mahallede oturuyordu ama bu olay senin pes etmen için bir neden değil asla ve asla:20:
Rabbim vefat edenlere rahmet kalanlara sabır nasip etsinnnn

ne güzel anlatmışsın gülümmm

ne oldu tatlım sana topiğimizin umudu ne oldu da bu kadar karamsar olduuuu

ne güzel canımm iyi bir adım atmışsınız sonumuz tüp bile olsa süpermenlerin kalitesinin artması gerekiyor maalesef ki bence hiç gerek kalmayacak Allahımın izniyle o bebek buraya gelecek

çok şükür canım yorucu br haftasonunun arkasından yine iş yerğindeyim sen nasılsınnn

bende iyiyim canım tekrar başınız sağolsun.İş güç biraz kafanı dağıtır canım en azından..özledim kız sizi yahu

bende iyiyim canım tekrar başınız sağolsun.İş güç biraz kafanı dağıtır canım en azından..özledim kız sizi yahu

evet tatlım iyi geldi valla hem evim tertemiz oldu hem ben biraz dinlendim hıncımı temizlikten çıkardım sanırım :9:

tüpte düşünmüyor musun ki tatlım transferden sonraki 12gün nasıl geçiyor sen benden daha iyi biliyorsun:34:
aynen canım valla...
Ben iyiyim tatlım çok şükür.Sende regl olmuşsun :( kadro tamam kızlar bu ay da anneliğe adaylığımızı koyamadık desenize..çalışmadığımız yerden çıktı napalım örtmenim:52::52::52: Bebeği düşünmeden de yapılmıyor ki canımcım offf bölünerek çoğalsak daha kolay olurdu bu işler ama...yapcak bişe yok
:))))) ay süpersin bölünerek çoğalallım güldürdün bizi
sabah sabah güldürdün beni yafff düşününce fena olmazdı hani uğraşma derdi yok oh ne rahatttt:34:

oh valla ne rahat

yani değilmi ama düşünsene hemdoğum sancısı vs. yok hem de baktın iki beden büyümüşün iki dakka bölün yine aynı bedensin :34:
valla ne güzel uğraşma yok bekleme yok hemen bebiş pırt diye...
:52::52::52::52:değil ama:52::52::52::52: 63 kilo olmussun kız helal sana bende 63.7 o kadar aç dolaştım 2 haftadır 700gr vermişim hala yürüyen ampül görünümlü hatunum..:32::32::32:

kızlar dukan yapın ben 62 kiloya indim valla....süper hedef 58 :52::52::52:

:52::52::52::52:değil ama:52::52::52::52: 63 kilo olmussun kız helal sana bende 63.7 o kadar aç dolaştım 2 haftadır 700gr vermişim hala yürüyen ampül görünümlü hatunum..:32::32::32:
vermem lazım tatlımmm kaldım 63te bir ara 64ü gördüm falan bir ara ama bugün tekrar girdim bakalım inşallah 60altına düşebilirimm:34:
aynen canım valla...

:))))) ay süpersin bölünerek çoğalallım güldürdün bizi

oh valla ne rahat

dertlerden kurtuluruz fena mııııı:9::9:

sana 10puanlık bir uzman sorusu şu doktorum programına çıkan dr. var ya seminere gelmişti benim adımı da yazdırdık beni ücretsiz tek sefer muayeneye çağırdı gitsem mi gitmesem mi kararsızım ne yapsammm

4 gün akşamları et ,köfte ,balık veya tavuk bunlardan 1 tanesi..
sabah yumurta süt peynir layt olanlardan ara öğün yoğurt sadece ...ekmek hiç yok onun yerine yulaf kepeğinden ekmek yapıyorum onu yiyoruz...4 günbü bunu yaptıktan sonra bir gün arayla sebze günleri başlıyor..etin yanında sebze yemeye başlıyorsun.kısaca özeti bu...başlarsan ekmek tarifini veriririm sana...

eğer bu istikrarla 1 ay devam edersem 57 58 olurum ben...

sana 10puanlık bir uzman sorusu şu doktorum programına çıkan dr. var ya seminere gelmişti benim adımı da yazdırdık beni ücretsiz tek sefer muayeneye çağırdı gitsem mi gitmesem mi kararsızım ne yapsammm

süperrr ....doktorun adı neydi...git bence canım belli mi olur...beklemek daha kötü hergeçen gün umutsuzluk oluşuyor....şifa ALLAHtan onlar da vesile...

4 gün akşamları et ,köfte ,balık veya tavuk bunlardan 1 tanesi..
sabah yumurta süt peynir layt olanlardan ara öğün yoğurt sadece ...ekmek hiç yok onun yerine yulaf kepeğinden ekmek yapıyorum onu yiyoruz...4 günbü bunu yaptıktan sonra bir gün arayla sebze günleri başlıyor..etin yanında sebze yemeye başlıyorsun.kısaca özeti bu...başlarsan ekmek tarifini veriririm sana...

eğer bu istikrarla 1 ay devam edersem 57 58 olurum ben...
akşam ben geç çıktığım için geç yiyoruz tatlım yaa zor olur gibi geliyor bana peki diyeti bıraktıktan sonra nasıl koruyacağız:34:

süperrr ....doktorun adı neydi...git bence canım belli mi olur...beklemek daha kötü hergeçen gün umutsuzluk oluşuyor....şifa ALLAHtan onlar da vesile...
ya sadece bir muayene olduğu için gitmesemde olur diye düşünüyorum ama eşim gidelim bir de o yorum yapsın bakalım diye ısrar ediyor adı aytuğ da soyadını hatırlayamadım canım şimdi etiler de bir hastanede bakıyormuş çünkü biz orada tedavi olamayız imkanı yok maddi olarak altından kalkamayız:34:

valla ne güzel uğraşma yok bekleme yok hemen bebiş pırt diye...

kızlar dukan yapın ben 62 kiloya indim valla....süper hedef 58 :52::52::52:

Maşallah kuzum ya...aranızda en palamut etli benmiyim yahuu :(((şu dukanı da çok duydum hiç bakmamıştım nasıl bişeydir diye bu gün bakayım bende de hedef 60 altı 55 üstü...9 lu çay deneyecektim ama dukana bir bakim bari...incecik anneler olcaz kızlar:21::21::21::21:

Son düzenleme:
akşam ben geç çıktığım için geç yiyoruz tatlım yaa zor olur gibi geliyor bana peki diyeti bıraktıktan sonra nasıl koruyacağız:34:

ya sadece bir muayene olduğu için gitmesemde olur diye düşünüyorum ama eşim gidelim bir de o yorum yapsın bakalım diye ısrar ediyor adı aytuğ da soyadını hatırlayamadım canım şimdi etiler de bir hastanede bakıyormuş çünkü biz orada tedavi olamayız imkanı yok maddi olarak altından kalkamayız:34:

şu aytuğ kolonkaya mı yoksa kuzum eltimin doktoru galiba

Back
X