Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş eş davaları tatlım yaaaa
sen nasılsınn
canım benimmmmm Rabbim hayırlısını nasip etsin diyeceğim Rabbim sana acil şifalar versinnnn
hadi yaaa bunu niye başta sormazlar ki anlamıyorum yaa kendilerini ne sanıyor bu dr.lar bu duruma karar verme yetkisi sendedir hayret birşey yaaa
kesinlikle haklısın canım lazım bu gibi dr.lara bizleri kobay zannediyorlarrrr
madem şekil bozukluğu vardı bunun transfer yapılsa bile bunun bilgisinin verilmesi gerekmez miydi sana bu kadar umut uğraş sen karar verirdin buna inanmıyorum ben bu canlılar insan mı sen güveniyorsun gebe kalıyorsun üstüne bir de sözleriyle umutlandırıyorlar arkasından dan diye gerçeği yüzüne vuruyorlar ki ne umutlar yaşadığın bebeğini kaybedeceğini öğrendiğin anda bu çok daha büyük bir acı Rabbim yardımcın olsun canım yaa kusura bakma nolur ama çok sinirlendim dr.una bu durumu senden nasıl saklarlar yaaa![]()
canım ya Allah sabrını versin ne diyelim..dediğin gibi bir kere mucizesini veren rabbim bir daha verir sakın üzülme..Belkide son kez rabbin senin bu konudaki sabrını deniyor nerden bilebiliriz ki bir alıp iki verecektir belki O her zaman çok merhametlidir.Şuan olduğu gibi sabırla bekle canım gün doğmadan neler doğar..Dualarımı seninle....
ne zaman vermiştiniz tatlı bizim tam 40günde çıkmıştı inşallah sizin daha erken çıkarcanım her ne ise üzme kendini boşver
ben hamdolsun
sonuçları bekliyorum işte
daha 15 güne anca çıkacak gibi![]()
aynen öyle canım Rabbim sana dayanma gücü versin sabır versin inşallahhhhdünden beri düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum kabullenemiyorum nasıl benim kaderimle oynayabilirler diye bunu bile bile yaptılarsa allah bildiği gibi yapsın ben çok yıprandım güçlü olmayada çalışıyorum..her şerde bi hayır varmış allahım bizi bizlerden daha iyi düşünüyo inanıyorumki birgün benimde bebeğim olcak allahım bu bebeğimi aldı daha sonra daha mutlu edeceğine inanıyorum
ne zaman vermiştiniz tatlı bizim tam 40günde çıkmıştı inşallah sizin daha erken çıkar
ben yapı itibariyle çok takan bir insanım buna nasıl engel olacağım bilmiyorum ama çözmeliyim kendimi heba ediyorum yoksa
canım taksakta oluyor takmasakta birşeyler hayatıımızda
benimde bedenimde çıkıyor sonra
üzmüyorum sanıyorum kendimi ancak
ya midemden ya başımdan çıkıyor işte bi yerlerden
biz 6 mayısta verdik canım
40 günde çokmuş
bizim tüp bebe kaldı zaten ramzan sonuna bu gidişlen![]()
evet canım ama işte yapı bu engel olamıyorsun ki takmıyorum diyorsun o anda belki ama birgün bir kalkıyorsun hayat berbat geliyor hiçbişey yapmak istemiyorsun hiçbirşeyden zevk almıyorsun bi de üstüne insanların yaptıkları eklenince kendini koyvermekten alıkoyamıyorsun
hadi bakalım hayırlısıyla bebişlerin gelsin de ramazandan önce sonra hiç fark etmez sağlıkla hayırla gelsinler yeter kiiii
tabi bu bekleme süreleri insanı çok yoruyorrrr
amin canım hepimize inşallah
bu siteye girdim gireli öyle iyi güzel yürekli insanlarla tanıştım
sanalda olsa
ama...
onların mutluluğuyla sevindim üzüldüm
burada da öyle
hele kaç gündür içimi sıkan bi durum vardı
tüp bebekle hamile kalan bir arkadaş vardı
ikiz
bebeğinin birinin anse kalınlığı çok ıkmıştı down sendromu olabilir demişlerdi
hatta hatim için cüz dağıttı
ama kalbini hiç bozmadı tabi
dün
çok güzel haberler geldi
nasıl sevindim
normal ölçmüşler bebeğin ense kalınlığını![]()
maaşallah subhanallah canımcım böyle güzel haberler alınca insanın yüreği ferahlıyor Rabbim bizlere de o günleri görebilmeyi nasip eder inşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyabilmeyi sağlıklı olduklarını cinsiyetlerini öğrenebilmeyi ve sonunda da sağlıkla hayırla kucağımıza alabilmeyi inşallahhhhhh![]()
iş eş davaları tatlım yaaaa
sen nasılsınn
canım her ne ise üzme kendini boşver
ben hamdolsun
sonuçları bekliyorum işte
daha 15 güne anca çıkacak gibi![]()
naptın bizim enişteye kız..kesin sen sorun çıkarmışsındırben eniştenin tarafını tutuyorum bak adam ne yapmışsa kesin haklıdır.
![]()
Sen çikolata kistler için görüşceksin değilmi kuzum tüp bebek için değil
EVET CANIM KİSTLAR İÇİN...
kızlar ben geldim bugün de fazla giremedim çok yoğunuz yazılılar son notlar falan kermes hazırlıkları ....offff offf bu işler bitince rahatlayacam...
sizleri çoookk özledim.geçmişi de okuyamadım...asbelovam sana cevap yazbildim ..
arkadaşlar bebeğimin kalp atışları yine duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim.. için öle rahat edecekse bekle bişey olmaz dedi sonra kürtaj oluncak yada beklerken düşecek kanamam var dünden beri yine ilaçları kestim düşebilir artık hayırlısı buymuş benim için kaderimde varsa evlat sahibi olmak allahım vaktizamanı geldiğinde verecektir ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem takdir allahın..bu haftada okuyamıcam duaları arkadaşlar isterseniz listeden çıkartın kanamam ne kadar sürer bilmiyorum
Selam kızlar naber?Ya ben sistit oldum galiba,dün afedersiniz kan geldi.Bugünde aynı şekilde geldi,ama çok az.Adet oldum sandım...Boşluklarım ağrıyo,çok sık idrara çıkıyorum ve yanma oluyo.Haftasonu da kermes var,geçse bari o zamana kadar,napıcam bilmiyorum...Bol su içmek lazımmış.Aldım yanıma sürahiyi,içicem artık sürekli,inşaallah geçer![]()
![]()
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim,Takdir-i İlahi..Herşeye hayır-şer gözüyle bakıyoruz,demekki hayır değilmiş.Rabbim nasip etmediği o bir can yerine,aynı anda iki-üç emanet versin sana,sizde inşaallah sağlıkla hayırla büyütün onları...Rabbim sabredenlerle beraberdir,inşaallah bizimle O(c.c).....Dualarım seninle canım...