• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yaaa bu arada eslemliva kays ve reyyan neden pasifleştirdiler ki hesaplarınızı..bu şekildede yazabiliyormusunuz ??

Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

yaaa bu arada eslemliva kays ve reyyan neden pasifleştirdiler ki hesaplarınızı..bu şekildede yazabiliyormusunuz ??

günaydınnn bende görünce şok oldummm noldu bu kızlara dur bakem birrr yazamazlar bir kaç gün giriş yasağı almışlardır canımm
Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

hayırlı cumalarrrrr:16:

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16:benim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun

inşallah öyledir ya . Rabbim evladını sağlıklı bi şekilde sana tutundursun.. deminden beri okuyodum moralim bozulmuştu senin adına ama şimdi ümitliyim...

çok üzgünüm arkadaşlarımı üzdüğüm için ama oan kalp atışları duyulmayınca donup kaldım doktorun sölediklerini yarım yamalak anlamışım kötü düşünmemeye çalıştım ama kafa karışıklığı yaptı yinede bende konuşunca rahatladım..benim ümidim yok hafta içi kürtaj olcam sanırım.. ozamn 9 haftalık olcak tekrar bi baktırırım duyulmaz büyük bi ihtimal ama içim rahat etmiş olur ilerde keşke dememek için..allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inş.

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16:benim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun
canım benimmm az kaldı desene Rabbim hayırla sağlıkla miniklerinin sana tutunmasını nasip etsin inşalllahhhhhhhhh:16::16::16:
arkadaşlar ben biraz önce doktorun hemşiresiyle konuştum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız oluyo kromozom anomalisi olabiliyomuş bu bi tahminmiş onu demek istemiş doktor..daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo embiryoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebelik olabilirmiş o bi sorun değilmiş
hadi yaa günahını aldık dr.un desene gittiğinde helallik iste adıma canım lütfennn
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh herşey çok güzel olacak canımmm:16:

hayırlı olsun canım unuturmuyuz hiç dualarımız seninle ve bütün kardeşlerimizle sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...Hadi patlat bir mucize de hepimize moral ol:46::46::46::46: çok çok ihtiyaç var güzel haberlere

kızz...nabersin bakim..dün sana öyle takılayım dedim sonra erken çıkmak zorunda kaldım cevapta yazamadım..Canımcım haksız olan enişteymiş hoş zaten tahmin ediyordum :52::52::52::52: üşengeç bunlar yahuu...

arkadaşlar ben biraz önce doktorun hemşiresiyle konuştum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız oluyo kromozom anomalisi olabiliyomuş bu bi tahminmiş onu demek istemiş doktor..daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo embiryoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebelik olabilirmiş o bi sorun değilmiş

işte bu iyi haber:46::46::46::46: gerçi cümleten dr un da günahını aldık ama:1: kk dan tekzip yayınlarız artık napalım..:30:

kızz...nabersin bakim..dün sana öyle takılayım dedim sonra erken çıkmak zorunda kaldım cevapta yazamadım..Canımcım haksız olan enişteymiş hoş zaten tahmin ediyordum :52::52::52::52: üşengeç bunlar yahuu...

çözdük olayı kuzum ellerini taşın altına sokmazlar hayatta zaten ama oh olsunnnn ona yaptırdımmmm uğraşsın banane hep biz hep biz nereye kadarrrr:57:
kaç gündür evde ekmek yapıp deneyelim diye düşünüyoruz ama bir türlü kısmet olmadı geçen spordaydı dedim ki mayalayayım bari sürpriz olsun çıkınca spordan beni arıyor kardeşi çağırmış hadi git diye dedim ekmek mayaladım bana ne dese beğenirsin öyle birdenbire nerden esti de ekmek yapıyorsun komik bunlar ya valla:52:

KIZLAR HAYIRLI CUMALAR..nasılsınız özledim sizi nevar neyok..ben çok yoğunum fazla giremiyorum....dafni canım ne yaptın...asbelova canım nasılsın...

canım benimmm az kaldı desene Rabbim hayırla sağlıkla miniklerinin sana tutunmasını nasip etsin inşalllahhhhhhhhh:16::16::16:

hadi yaa günahını aldık dr.un desene gittiğinde helallik iste adıma canım lütfennn
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh herşey çok güzel olacak canımmm:16:

o anki dalgınlıkla belki başka biri olsa oda öle anlardı kafa karıştı..sizde benim yüzümden öle düşündünüz..allahım affetsin bilerek isteyerek düşünmedik onun vijdan azabını yaşıyorum günahlarını aldım diye çok üzgünüm..:(

Back
X