tüpçüm zaten ince olan endometrium histereskopi ve laparoskopi ile daha fazla zedelenmesin diye önermiyor ama tüplerde sıvı görünmüyor rahim filmini 2 dr daha gördü enfeksiyon olabilirmiş o yüzden alalım diyor diğer doktor.rahmimin küçük olduğunu geçen hafta gittiği dr söylemişti ama ben zaten biliyordum ciddiye almamıştım.ta ki bugün biraz araştırana kadar ilk tüp denemizde sordum hatta doktora sorun olur mu diye yanındaki hemşire benimde küçük ama ikiz doğurdum dedi..bu doktor da küçük büyütmemiz lazım diyor..Ne şanslıyım ya bulup bulabileceğim en radikal doktora denkgeldim iyimi...Ona kalsa rahim hariç bütün üreme organlarımı alcak ya...
Canım benim her dr. kendi yöntemlerini uyguluyor işte kimisi iyi diyor kimisi kötü insan ne yapacağını da şaşırıyor. Histereskopi endimetriuma zarar verebiliyorsa bunu konuşman lazım dr.la ama bir yandan da acaba neden tutunmuyor diye de araştırmak istiyor insan.
Bişey daha madem endimetrium ince onu kalınlaştıracak ilaçlarla uğraşsınlar biraz olmaz mı ki...
Ay ne biçim insanlar bunlar yaa insanı allak bullak edip bırakıyorlar bence iyice araştır ve senin için nasıl rahat edecekse öyle yap..
Ben rahim küçüklüğünden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum zira ilk tutunurken bebişin cm.lere değil mm.lere ihtiyacı var ki bu da 5cm in içinde bolca mevcut sen içini ferah tut