• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

CENNETTE AĞAÇ DİKTİREN DUA

Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah..

ALLAH bütün noksan sıfatlardan münezzehtir,
Bütün hamdler ona mahsustur
ALLAH’tan başka ilah yoktur
ALLAH en büyüktür.

Abdullah bin Mes’ud (r.a.) dan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdu ki “Mi’rac gecesinde Hz.İbrahim’i (a.s.) gördüm.” Bana şöyle dedi.

“Ya Muhammed! Ümmetime benden selam söyle ve onlara bildir ki: cennete fidan dikmeyi çoğatsınlar! Çünkü, cennetin toprağı güzel, suyu tatlı, arzı geniş ve düzlüktür!” dedi. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) “ Cennete dikilecek fidan nedir?” diye sordu.

Hz. İbrahim aleyhisselam:

“ Cennete dikilecek fidan: Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah’tır!” dedi.

Sübhânallahi velhamdulillahi velâ ilâhe illallahu vallahu ekber, velâ havle velâ kuvvete illa billahil aliyyilazim

kalirsin cnm insallah.. rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin ins. eger kararsiz kalirsan bile baska doktorlara gozukmeden karar verme cnm. ben 3 tane doktora gitmistim ikisi sorun yaratmaz sana demisti sukur yaratmadida

inşallah canım ya..valla daral geldi artık kontrolü kaybetmek üzereyim her doktora gittiğimde yeni bir sorun çıkıyor..şimdiye kadar birçok dr rahmin küçük dedi ama hiçbiri sorun olur demedi ne bileyim tranferlerimde tutmayınca insan acaba diyor..Son bir kez netten bir dr a sorcam canım ben kararımı verdim ilaç kullanmıyacağım ama içim rahat olsun.Ayy inşallah darası başımıza 26 günün kalmış çok şükür..bebişin cinsiyeti ne canım

reyyan ve eslemlıvanın hesabı nedn pasif olmuskı bılenınız varmı acaba

hayırlı cumalar canım başka bir topikte tartışma olmuş canım ondan gecici olarak dondurulmuş hesapları umarım çabuk dönerler.Bebişinle beraber teyzelerine dua etmişsiniz yüreğinize sağlık Allah razı olsun canım

inşallah canım ya..valla daral geldi artık kontrolü kaybetmek üzereyim her doktora gittiğimde yeni bir sorun çıkıyor..şimdiye kadar birçok dr rahmin küçük dedi ama hiçbiri sorun olur demedi ne bileyim tranferlerimde tutmayınca insan acaba diyor..Son bir kez netten bir dr a sorcam canım ben kararımı verdim ilaç kullanmıyacağım ama içim rahat olsun.Ayy inşallah darası başımıza 26 günün kalmış çok şükür..bebişin cinsiyeti ne canım

kiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah

hayırlı cumalar canım başka bir topikte tartışma olmuş canım ondan gecici olarak dondurulmuş hesapları umarım çabuk dönerler.Bebişinle beraber teyzelerine dua etmişsiniz yüreğinize sağlık Allah razı olsun canım

hım sağol canım bende merak etmıstım
dualrıımz herzaman sızınle ıns
rabbım sızlerden de razı olsun ıns

ya ben nasıpse dogumdan 1 ay oncesı temızlenmeyı bırakıp dogum oncesı temızlenmeyı dusunuyordum bunlar hep alttan bakınca bu ıs nasıl olacak ya:14:

cok zorlaniyorum cnm karnim cok buyudu mecbur jilet yapiyorum..nette gordum bi kiz agda yaptirdiktan sonra suyu gelmis hemde kuaforde mikrop kaparim diye gitmedim bu gunlerde dahada hassas oluyo diye hic gitmedim gebelikte kuafore

canım drun soyledıklerını fazla takma uzme kendını bı kac dra da gıt ıstersen allahım bu cuma gunu hurmetıne tez zamanda sana ve dıger arkadaslarımıza hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ıns

amin canım Allah razı olsun ya..çok sağol netten bir kaç dr daha sorup bu sorunu listeden çıkaracağım zaten küçük ince ama bir rahim var sonuçta allah ol dedikten sonra...bitkisellerle falan bir süre denerim en kötü ihtimalle..Teyzeciğimiz bizler için dua etmeye devam etsin ama:34:.....

kiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah

tez canlı prenseees...daha fazla beklemek istemedi heralde...topikte hiç paşa yok ya...hep prenses doğuruyor bizim kızlar..kız çocuğu bereket getirirmiş inşallah en bereketli topik bizimki olcak:16:

slm kızlar cezam bitti.... amahala anlayamadım neden ceza verdikleri yazdığım mesajı göndermişler bana nasıl yorumladılar acaba kendierince merak ediyorum neyse.....eslemden haber var mı

reyyan guzummmmmmmmmm
hacca gidecem diye gene banlandın demi :)
gerçekten kabeyi görmeyi nasip etsin rabbim :)
inşaallah çooook iyisindir,
bu arada herkes mi banlandı yawwwff

as canım, ben iyiyim sen nasılsın ne var neyok
pc biraz sıkıntılı geç yazıyorum :)

sorun değil canım:) ban yedim ya hazmedemiyorum neyse çok konuşmayım bi daha yerim falan:))) eslem ve reyyanda ben gibi

seyyannn ve slem nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
eslem dr ye gidecekti var mı haber??

Back
X