hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklıncatembel şeyler nolcak o göbekler nasıl büyüyecek yoksa.... biraz önce aradım bizimkini adapazarındaymışburda işler yoğunya üşenmemiş teee ordaki şantiyeye gitmiş
akşam evde görüşürüz bakalım...

Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhhkiz cnm bebegm..bugun doktor 18inde gelicek gibi duruyo dedi..kendini hazirlamaya baslamis doguma oyle dedi doktor:) ins saglicakla gelir. rabbim istiyen herkezede nasip etsin bu duygulari insallah

şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkkamin canım Allah razı olsun ya..çok sağol netten bir kaç dr daha sorup bu sorunu listeden çıkaracağım zaten küçük ince ama bir rahim var sonuçta allah ol dedikten sonra...bitkisellerle falan bir süre denerim en kötü ihtimalle..Teyzeciğimiz bizler için dua etmeye devam etsin ama.....

hoş geldin tatlımmmmmmmmslm kızlar cezam bitti.... amahala anlayamadım neden ceza verdikleri yazdığım mesajı göndermişler bana nasıl yorumladılar acaba kendierince merak ediyorum neyse.....eslemden haber var mı

hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzzcanım inegöle gitmiş seyyan yarın aramıza katılacak :)
sen de mi taşınıyosun.
canım şimdiden kolayyyyy gelsin :)
kayssss iyi geceler canımmmmmmmm
asbeeee eslemmm hoşgeldinizzzzz
hanımlar eslem 3 gün banlıymış, valla toplu halde banlanmayı nasıl başardınız bilmiyorum:)
ama bilseydim ben de katılırdım aranıza :) toplu nikah gibi toplu bannn :)
neyse geyiği bırakayım
eslem dr ye gitmiş sonuçlar p.tesiye kalmışşşşş,
size de çokkkkkkk selamı var :):)
kız sen de çoook seviliyosum![]()
e kuzum banlıysa msjlarımızı nasıl beğeniyorrr kızz eslemmmm hayalet mi oldun yoksammmmmm